arçelik makinaların eski leri
yada az programlı az fonksiyonluları
uzun ömürlü oluyor
ne kadar çok eylem
okadar çok arıza
arçelik fabrikası teknik elemanından uyarı şeklinde bir not
uzun ömürlü oluyor
ne kadar çok eylem
okadar çok arıza
BIZDE ARCELIK SAYESINDE DELI OLANLARDANIZ
Ayris yazdı:
Beyaz eşya işi şans işi, kimine de arçelik yaramaz deli olur
Kesinlikle katılıyorum.Buzdolabım Arçelik tık yok.14 senelik.Bulaşık Mak.ve Fırın 6-7 senelik olmalarına rağmen 2-3 kere tamir gördüler. Hala bulaşık makinamdan memnum değilim.Bardakları lekeli bırakıyor...özlem_i yazdı:
bulasık makınesı,camasır makınesınde tık yok olsada servıs agı genıs parcası ucuz.lakın su basbelası BOSH buzdolabından uc senedır cektıgımızı ve yedıyuzlere varan harcamımıza ragmen bu senede aynı arızayı vermezmı yarın bakcaz artık yenısını. ama BOSH mu tovbeee
hiç arçelik kullanmadım
evlendiğimizde ilk olarak tüm eşyalarımızı aeg/electrolux almıştık..memnundum, hiç problem çıkarmadılar bana..
10 yılın sonunda bulaşık mk. değiştirdim yeni ev yeni makine diye..13. yılda çam. mk. bozuldu, çağırmadım bile servisi-tamir ederler ,dye korktum bir 10 yıl daha aynı makine istemedim çok sıkılmıştım çok-..buzdolabı halaaa çalışıyor ama ben katlanamıyorum kendisine, su damlatıyor içine şimdi tamir ettirmek istemiyorum, yenisini istiyorum..elektronik eşyaların ömürleri 7 yıl diye okumuşum, ömürleri daha uzun sürse bile benim sabrım o kadarmış.
değiştirirken tümünü siemens aldım buzdolabı hariç..onu electrolux alıcam...
Buzdolabında geniş derin dondurucusu olan ve az ses çıkaran öneri var mı acaba????Samsung,electrolux,siemens????gokada yazdı:
hiç arçelik kullanmadım
evlendiğimizde ilk olarak tüm eşyalarımızı aeg/electrolux almıştık..memnundum, hiç problem çıkarmadılar bana..
10 yılın sonunda bulaşık mk. değiştirdim yeni ev yeni makine diye..13. yılda çam. mk. bozuldu, çağırmadım bile servisi-tamir ederler ,dye korktum bir 10 yıl daha aynı makine istemedim çok sıkılmıştım çok-..buzdolabı halaaa çalışıyor ama ben katlanamıyorum kendisine, su damlatıyor içine şimdi tamir ettirmek istemiyorum, yenisini istiyorum..elektronik eşyaların ömürleri 7 yıl diye okumuşum, ömürleri daha uzun sürse bile benim sabrım o kadarmış.
değiştirirken tümünü siemens aldım buzdolabı hariç..onu electrolux alıcam...
Durum aynen bu işte
gülay74 yazdı:
uzun ömürlü oluyor
ne kadar çok eylem
okadar çok arıza
bende senin gibi düşünüyorum canım.Arçelik çamaşır makinem bozulduğunda Boshun reklamına güvenerek aldım ama Arçelik gibisi yok bence.Hele buzdolabıma 13 sene oldu hala zehir gibi çalışıyor.Tek beğenmediğim ürünü meyva sıkacağı oldu ama beyaz eşyada üstüne yok.
özlem_i yazdı:
bulasık makınesı,camasır makınesınde tık yok olsada servıs agı genıs parcası ucuz.lakın su basbelası BOSH buzdolabından uc senedır cektıgımızı ve yedıyuzlere varan harcamımıza ragmen bu senede aynı arızayı vermezmı yarın bakcaz artık yenısını. ama BOSH mu tovbeee
Profilo en berbat firma bence
Profilo en berbat firma bence
_begonvill_ yazdı:
Bosh artık o Alman malı sağlam Bosh'lar değil.Türkiye'de üretiliyor(Profilo üretiyor ).Dediğin gibi "yerli üretim" alınacaksa en iyisi Arçelik yerlide .özlem_i yazdı:
lakın su basbelası BOSH buzdolabından uc senedır cektıgımızı ve yedıyuzlere varan harcamımıza ragmen bu senede aynı arızayı vermezmı yarın bakcaz artık yenısını. ama BOSH mu tovbeee
Aynı şey birkaç sene önce benimde başıma geldi .
Bosh Bulaşık Makinası aldım .Daha 6 ayı dolmadan bir sürü sorunlar yaşamaya başladım .
Ondan sonra bir daha tövbeler tövbesi dedim Bosh'a .
Bence;
Beyazeşyada Beko-Arçelik kardeşler
küçük ev aletlerinde Tefal
Televizyonda Sony,Samsung,LG,Philips, sırasıyla
Arçelik'in en önemli özelliği servis ağının çok iyi olması
Bulaşık makinesi iyi yıkamayanlar (hangi marka olursa olsun) makinenin tuzunu,fıskıyelerin ucunu ve atıkların biriktiği hazneyi kontrol etsinler.derim..