103. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 35393101102103104105 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 1.021 ile 1.030 arasındakiler gösteriliyor.

shutter island

Yönetmen : Martin Scorsese
    Yapımcı : Mike Medavoy,Arnold Messer,Brad Fischer,Martin Scorsese
    Senarist Roman : Dennis Lehane
    Senaryo : Laeta Kalogridis
    Oyuncular : Leonardo DiCaprio,Mark Ruffalo,Ben Kingsley,Michelle Williams
    Kurgu : Thelma Schoonmaker
    Yapım yılı, ülkesi : 2009, ABD
    Süre : 2 saat 18 dakika
    Tür : Gerilim,dram
    Bütçe : 80 $ million
    Hasılat : $143,008,000
    Gösterim tarihi : 19 Şubat 2010
    Türkiye Gösterim Tarihi : 12 Mart 2010
    Dağıtım şirketi : - ABD -Amerika Birleşik Devletleri Paramount Pictures
    - ABD dışında -Columbia Pictures
    “Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor.

İzleyeli bayağı oldu unuttum yazmayı karmaşık ama güzel bir film.

Re: Sanctrum

medip yazdı:
    blueblue yazdı:
    konu kotu, oyunculuk ehh, film klişe ama goruntulerin hastasiyim. uzun suredir dalmiyordum adeta dalmis gibi oldum. ohhh cigerlerim bayram etti

çok yaşa james cameron'ın kamerası
    sen nelere kadirmişsin...

127 saat de indi bugün yarın izleriz, çok iyi eleştiriler okudum dün...özellikle james franco'nun oyunculuğu ile ilgili.
    bir izlim sonra her oyuncuya böyle bir çıkış nasip eyle yarappi diye dua edicem
    seyrettin mi artik edipe bisiklete bile binme yavrum cok ama cok tehlikeli diyecek kivama gelmissindir ikisnii arka arkaya seyrettiysen

Re: Sanctrum

blueblue yazdı:
    medip yazdı:
    blueblue yazdı:
    konu kotu, oyunculuk ehh, film klişe ama goruntulerin hastasiyim. uzun suredir dalmiyordum adeta dalmis gibi oldum. ohhh cigerlerim bayram etti

çok yaşa james cameron'ın kamerası
    sen nelere kadirmişsin...

127 saat de indi bugün yarın izleriz, çok iyi eleştiriler okudum dün...özellikle james franco'nun oyunculuğu ile ilgili.
    bir izlim sonra her oyuncuya böyle bir çıkış nasip eyle yarappi diye dua edicem
    seyrettin mi artik edipe bisiklete bile binme yavrum cok ama cok tehlikeli diyecek kivama gelmissindir ikisnii arka arkaya seyrettiysen
    az önce seyrettik...
    "o" çin malı çakının tıpkısının aynısı bende de var, her daim çantamda...her gördüğümde kendisini, neler hissedeceğimi var sen düşün artık

DENEY

Yönetmen Vincenzo Natali

Oyuncular Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, David Hewlett, Abigail Chu, Amanda Brugel

Senaryo Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant

Yapımcı Steven Hoban

Clive ve Elsa bilim dünyasının iki süper starıdır. Uzmanlık alanları DNA kopyalamak ve farklı canlıların DNA'larını birleştirerek hybrid yaratıklar yaratmaktır. Bilime olan aşkları da en az birbirlerine olan aşkları kadar güçlüdür. Ancak çalışmalarını artık bir adım daha ileriye taşımanın zamanı geldiğine inanmaktadırlar: insane DNA'sını kopyalamak. Ancak yürüttükleri projenin finansörleri bu aşamaya gelindiğinde insan DNA'sı ile deneyler yapılmasına karşı çıkar ve Clive ile Elsa projeyi gizlice yürütme kararı alırlar.

Elde ettikleri sonuç Dren'dir: inanılmaz bir hybrid yaratık olan Dren normal insan bebeklerinden çok daha hızlı gelişmeye başlar ve birkaç ay içinde bir yetişkin haline gelir. Clive ve Elsa bir deney ürünü olan insan ve hayvan karışımı yaratıkları Dren'I gözlerden uzak tutmaya çalışırken bu tuhaf yaratıkla aralarında bilimin çok ötesinde duygusal bağlar da oluşur. Ancak geçen zamanla birlikte Dren bu ünlü çifte hayatlarının hem en çılgın hayalini hem de en büyük kabusunu yaşatmaya başlar.

Süper bir filmdi soluksuz izleyeceksiniz

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Kapı - Die Tür - The Door

Sinopsis:

Başarılı ressam David Andernach’ın (Mads Mikkelsen) başına gelen trajik bir olayla bütün hayatı değisir. Güzel komşusuyla aşk ilişkisini yaşayan genç adam, sevgilisiyle bir buluşmaları sırasında dikkatsizliği yüzünden havuza düşen küçük kızı Leonie’yi kurtaramaz. Suçluluk duygusu altında ezilen David hayatının en karanlık günlerini yaşamakta ve karısı Maja (Jesssica Schwarz) ise onu affetmemektedir. Son derece yorgun, intihar etmek isteyen David son anda geçmis zamana ait gizli bir kapı bulur. Amacı kızını kurtarmak ve hayatını yeniden düzene koymaktır. Fakat bu yeni başlangıç şansı geçmis zamanın çok karanlık ve uğursuz taraflarını ortaya çıkaracaktır.

Güzel bir film tavsiye ederim.

vanıshıng

Oyuncular:Hayden Christensen, Thandie Newton, John Leguizamo, Jordan Trovillion, Arthur Cartwright, Shawntay Dalon, Adam Defilippi, Benjamin Brennan, Christina Benjamin, Courtney Benjamin, Dave Kilgore, Dennis Budziszewski, Jacob Latimore, Jacqueline Forton, Jennifer Lynn Bryant, Kyle Clarington, P.j. Edwards, Pamela Croydon, Shana Schultz, Taylor Groothuis

Bir kaç kişi dışında tüm insanların bir anda ortadan kaybolduğu bir çağda, bir grup insan, gaz lambasıyla aydınlanan bir yerde buluşur… Başka hiç kimsenin yardım edemeyeceği bu insanlar yavaş yavaş çöken karanlıkla, yalnızlığın getirdiği paranoyayla ve birbirleriyle mücadele etmeye başlarlar.

Pek beğenmedim filmi..

kabuslar adası

Yapım:2009 ~ İspanya Türram, Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen:Gabe ıbáñez Oyuncular:Elena Anaya, Mar Sodupe, Andres Herrera, Bea Segura, Hugo Arbues, javier mejia, Jon Ariño, Kaiet Rodriguez, Miriam Correa, Raquel Salvador, Tomás Del Estal

Kayıp oğlunun seyahat halindeki bir karavanda tutulduğuna inanan bir anne, 3 yıl önce oğlunun ortadan kaybolduğu El Hierro adasına geri döner. Film yarı çılgın annenin oğlunu arayış macerasını anlatıyor.

Fena değildi,izlenebilir.

şeytan oteli 3

Yapım:2010 ~ Norveç Tür:Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen:Mikkel Brænne Sandemose Oyuncular:Arthur Berning, Endre Hellestveit, Hallvard Holmen, Ida Marie Bakkerud, Julie Rusti, Kim S. Falck-jørgensen, Nils Johnson, Pål Stokka, Sturla Rui, Terje Ranes, Trine Wiggen Senaryo:Lars Gudmestad, Peder Fuglerud Yapımcı:Martin Sundland, Kristian Sinkerud, Thomas Løberg, Magne Lyngner, Are

6 maceraperest genç şeytanın oteline gitmeye karar verir. O meşhur hikayesini biliyorlardır. Fakat otelde kalmak istemezler ormanlık alanda çadır kurmaya karar verirler. Bu gerçekten yaptıkları en büyük hatadır...

Klasik bir konu ama izlenebilir.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Filmi Oylayın:0.511.522.533.544.555.566.577.588.599.510 1075 oy Sinemalar.com Puanı:8.0/10IMDB Puanı:8.0/10 Yapım:2008 ~ ABD Türram, Gerilim, Gizem, Suç, Tarih Yönetmen:Clint Eastwood Oyuncular:Angelina Jolie, John Malkovich, Amy Ryan, Jeffrey Donovan, Jason Butler Harner, Colm Feore, Michael Kelly, Gattlin Griffith, Brian Prescott, Devon Conti, Geoffrey Pierson, Asher Axe, Clint Ward, Cooper Thornton, çekti Richards, Dalton Stumbo, Ej Callahan, Frank Wood, Geoff Pierson, Gregg Binkley, Jeffrey Hutchinson, Jim Nieb, Kamış Birney, Kelly Lynn Warren, Kevin Glikmann, Mary Stein, Michael Dempsey, Michelle Gunn, Morgan Eastwood, Peter Gerety, Peter Breitmayer, Phil Van Tee, Reed Birney

Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir

Çok güzel bir filmdi çok oldu izleyeli paylaşmak istedim.

12 kızgın adam

yonetmeni Sidney Lumet bugun öldü.

Cokk iyi bir filmdir. 12 mahkeme jurisi fikrinize karsi cikarken nasil savunup 12 kisiyi birden ikna edersiniz, onyargiyla nasil basa cikarsinizi anlatan siyah beyaz 1957 yapımı super bir filmdir. Filmin tümü bir odada gecer. Ama hic sıkılmazsiniz. Daha cocukken babam bizi tv karsisina oturtup seyrettirdigi icin benim icin anlami daha buyuktur.

Yonetmen genelde Al Pacino'nun oynadigi dog day afternoonla taninir ama 12 kizgin adam benim icin vazgecilmezdir.

yonetmenin ruhu şad olsun.