ama ciddi ciddi saçlı doğdu benimki gelde inanma şimdi :lough:DURUCUM yazdı:
Hala böyle zanneden var mıymış?
ama ciddi ciddi saçlı doğdu benimki gelde inanma şimdi :lough:DURUCUM yazdı:
var var Hamileliğim boyunca ben midem yanıyo dedikçe,bebeğin saçları çıkıyor ondandır diyenlere öyle olmadığını açıklamaktan yorulmuştum.DURUCUM yazdı:
Mide bulantısı ayrı birşey sanırsam büyüklerin saçlı olacak dediği mide yanması ekşimesi yanlış bilmiyorsamleyla82 yazdı:
9 ay boyunca bulantı çektim...herkes kesin çok saçlı derdi...
en çok korktuğum bu bulantıların doğumdan sonrada devam etmesiydi...doğum oldu bende bulantı diye birşey kalmadı...
ondan mı kel doğdu yani benim ki...Ayris yazdı:
Mide bulantısı ayrı birşey sanırsam büyüklerin saçlı olacak dediği mide yanması ekşimesi yanlış bilmiyorsamleyla82 yazdı:
9 ay boyunca bulantı çektim...herkes kesin çok saçlı derdi...
en çok korktuğum bu bulantıların doğumdan sonrada devam etmesiydi...doğum oldu bende bulantı diye birşey kalmadı...
Ece çok saçlı doğdu simsiyah peruk kafa diye sevdi hemşireler lakin çok hafifdi mide yanmam
midem oyle yanardiki yakida ejderha gibi alev puskurtecem derdim yanimdakilere....yasemin yazdı:
doğru bildiğimiz bir yanlış daha
soda içince rahatlardı ancakç
midem yandıkça simsiyah saçlı bebek gelirdi hep gözümün önüne
hamileyken yanma şikayetim hiç olmadı ama 4 ay bulantı çektim
bensunun "anne ,senin karnındayken karnım acıktığında tırmanıyodum boğazına senin yediklerini yiyodum" demesi kadar inandırıcılığı olan bi duyumdur bu
Olabilir
leyla82 yazdı:
ondan mı kel doğdu yani benim ki...
Saçla bir ilgisi tabiki yoktur ama böyle kocakarı söylemlerine güvenirim ben, mide ekşimesi bir sebeb böyle kolay bir mazeretle hamileyi rahatlatmaktır belki asıl niyet eski zamanlarda
Benimkide sıkılınca göbek deliğimden izliyormuş dünyayı
nilsubensu yazdı:
bensunun "anne ,senin karnındayken karnım acıktığında tırmanıyodum boğazına senin yediklerini yiyodum" demesi kadar inandırıcılığı olan bi duyumdur bu