ŞEYY BEN GİRİCEM DE ONUN İÇİN SORDUM
BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI
ŞEYY BEN GİRİCEM DE ONUN İÇİN SORDUM
BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI
Ben girip girmemekte kararsızdım,çünkü Ticret Meslek Lisesi mezunu olduğumdan önüm kapalı.Sistemin değişip değişmeyeceğinden emin değilim yine de bugün formu doldurdum.İnşallah değişir de öğretmenliği kazanırım.Şu anki işimden memnun değilim öğretmenliğe geçiş yapmak istiyorum.Şimdiden başarılar.
Ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans falan yaptım ama bir kaçyıla kadar Açık Öğretime girip işletme okumak istiyorum.
bande ticaret lisesi mezunuyum bu yüzdende biraz umutsuzum
ama yinede bi şansımı deneyeceğim
bende öğretmenlik istiyorum
Hiç tavsiye etmem.Bitirmesi çok zor ançak hiç bir işe yaramıyor.Ben iktisat bölümünü bitirdim ancak hiç işime yaramadı.Her iş fırsatında açıköğretim diye mülakatlarda eleniyorum.İşime İ.Ü.Muhasebe bölümünü bitirmem yaradı.Bu nedenle kafa yormana değmez diye düşünüyorum.Yine de tercih senin.
Sevgili Merve,
İnfodaki bilgilerine baktım da yanlış görmedim değil mi? 1985 doğumlusun. İnanamadım. Sen kaç yaşında evlendin. Kaç yaşında doğurdun ? Maşallah sana.
Gelelim soruna.
Hiç çekinme hemen başvur. Gerçekten de okumak istiyorsan kendine vakit ayır , çalış. İnşallah kazanırsın. İstedikten sonra hiç bir şey imkansız değil. Ben geçen sene öylesine girdim.
Sözelde ham puanım 204 ,Dil puanım ise 186 falan idi. Eklei puanlarla bir yere giremedim ama sonradan ögrendim ki ek kontenjanla girebilirmişi. Puanımın yettiği bir bölüm vardı çok istiyordum ama kaçırdım .Neyse..
Bu sene de yeğenlerim bana form aldı ama ben girmekten vaz geçtim. Zaten iktisat mezunuyum. 2. üniversiteyi denemektense master sınavına gireyim dedim. Seneye inşallah LES sınavlarına gireceğim.
Sana şimdiden başarılar. Önemli olan istemek inan bana ...
Ben de ben de ))
İstanbul Dış Ticaret ve Açık Öğretim iktisat mezunuyum ama daha okumaya doyamadım...Formumu yarın teslim edeceğim.Yabancı dil sınavına da gireceğim ama şansım pek yok gibi, alan dışı olduğundan.Biraz çalışırsam (kızoş bırakırsa tabii) sınıf yada anaokulu öğretmenliği olur gibime geliyor.Gerçi mezun olana kadar 30 yaşında olurum ama, kısmet artık...
Sana başarılar dilerim şimdiden...Hangi bölümü istiyorsun???
30 yaş nedir ki Allahaşkına?
Ben 36 yı bitirdim. Benim yaşıma gelince de aslında şu anki yaşından hiç te farklı olmadığını görüyorsun ))
Gir ve mutlaka kazan
Problem 30 yaş değil ki, ben mezun olana kadar çıtır mezunlar olacakken, beni kim ne yapsın ????
Öğretmen olursam yani...
evet 85 doğumluyum
lise bitince evlendim,7 ay sonra hamile olduğumu öğrendim(tam da dershaneye kayıt olacakken)
bu yüzden çok fazla sevinememiştim
şimdi üniversite sınavına hazırlanıyorum (vakit bulabildikçe)
bölümüm muhasebe ama ben ana okulu öğretmenliği istiyorum
herhangi bir öğretmenlikte olabilir
hiç bi bölümü tutturamazsam muhasebe ile ilgili bir açıköğretim okumak istiyorum
işte böylee...
istanbul dışında olursa annemi ve kızımı alır oraya yerleşirim(yüreğim el verirse)