Evet senede bir kontrole gitmek lazım ama dedim yaa, ben şimdiye kadar ihmal ettim ama bundan sonra daha dikkat edeceğim....
Sibelimin dediği gibi kendimizi ihmal etmemeliyiz değil mi....
Evet senede bir kontrole gitmek lazım ama dedim yaa, ben şimdiye kadar ihmal ettim ama bundan sonra daha dikkat edeceğim....
Sibelimin dediği gibi kendimizi ihmal etmemeliyiz değil mi....
Her sene gidiyorum mutlaka.
Kesinlikle ihmal etmemeli.
Senede bir sefer gidiyorum, ultrason ve smear için.
Aynı senin gibiyim Cemile 2 senedir gitmiyorum. Geçenlerde "gitmem lazım" diye düşünmüştüm ama senin gibi erteleyip durdum. Ben de bi gideyim bari. İhmal etmemek lazım. İnşallah bişeyin çıkmaz canım.
Bende ihmalcilerdenim,oysa doktorum melek gibi bir kadın..insanın sarılıp öpesi falan geliyor Ama yinede ihmal ediyorum işte..
Bak,heveslendim şimdi,bende arayıp bir randevu alayım bari
Düzenli gitmiyorum. Ülkü_nün zoru ile bir kaç defa gittim sadece.
Aslında ihmale gelmez. Ama ihmal ediyoruz işte.
4 ayı geçirmem genelde, geçiremiyorum daha doğrusu, bünyem hassas olunca...Geçen ay gitmiştim,bu hafta içinde tekrar gideceğim, kontrolüm var..
Ben en son arife günü gittim.İnal'ı sütten kestiğim halde hala süt kesilmemişti, hem ona baksın hem de rutin kontrol olsun diye. Benim doktorum İstanbul'da 2 hamileliğimde de ona göründüm.Genelde 6 ayda bir gitmek lazım ama
bu sefer simir testi de yaptırdım allaha şükür temiz çıktı
mamografi de 40 yaştan sonra çekeriz dedi bakmadı
Mine Kelleci
Cemileciğim ben 6 ayda bir gitmeye çalışıyorum en azından içim rahatlıyor
Bende Zehra doğduktan sonra hiç gitmedim.Aslında büyük ihmal ama fırsat olmuyor bir türlü.
Umarım bir şey çıkmaz.