2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Yeni bir epilasyon forumu: İğneli epilasyon

Ha bir de şu var.Her makine sarı tüyleri aktif hale getirmiyormuş.IPL öyle diyorlar mesela.
    Özlem görürse bilgi verir sanırım.

DURUCUM yazdı:
    Ben acıya çok dayanıklıyımdır bir de.Gıkım çıkmaz normalde.Fakat bu deri üstüne değil içine yapılan bir müdahale olduğu için krem de kar etmedi bana.
    Bazı hastanelerde epilasyon yapılıyor diye biliyorum.Daha mantıklı sanki oralarda yaptırmak.

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    DURUCUM yazdı:
    İğneli epilasyon lazerin görmediği tüylere yapılıyor.
    Ben lazerden sonra bıyık bölgesinde kalanlar için bir kez gitme gafletinde bulunmuştum.Hayatımda böyle acı yaşamadım diyebilirim.
    Üstelik gerçekten çok iyi bir yer olmalı mutlaka.Bir tanıdığımızın dudak üstleri öyle bir yandı ki şu anda bıyıksız olduğu halde bıyıklı gibi duruyor. :roll:
    Lazar epilasyon için gittiğim yer, bunları lazer epilasyonla alamam, etrafındaki sarı tüyleri arttırma riski olur, iğneli epilasyon yaptırmalısınız dedi. Bunun üzerine araştırmaya başladım. Acı için, sanırım önden cilde sürülen bir krem varmış, o acıyı azaltıyormuş. Ama yanık riskini bende duyduğum için, güvenilir bir yer bulmaya calışıyorum. Bu yakada hala bulamadım Bir de sanırım bunu estetisyenler yapıyor. Sağlık merkezlerinde yapılmıyormu, doktor gözetiminde felan? Öyle olsaydı daha rahatlayacaktım.

Acı, yanma felan dedin, iyice gözümü korkuttun
    Benim bir arkadaşımda acı eşiği çok düşüktür, lazer epilasyona giderken, hem o kremden sürdü, hemde ağrı kesici alıp gitti, hiç birsey hissetmedim dedi. Ama sen denemişsin, panik oldum Diğer yandan da düşünüyorum, hastalık hali felan olsa, kıllı kıllı , sakallı bıyıklımı yatacaz En iyisi hastaneleri araştırayım bir Umarım web sitelerinde bu konuda birsey bulurum

yeşimcim bende yaptırdım yıllar önce ama hiç memnun kalmadım sonra lazere gittim, son yıllarda gelişme oldumu bilemem ama ben önermiyorum )

Ruhan_Özgesu yazdı:
    yeşimcim bende yaptırdım yıllar önce ama hiç memnun kalmadım sonra lazere gittim, son yıllarda gelişme oldumu bilemem ama ben önermiyorum )
    Koltuk altım vs. için zaten lazar epilasyona gidiyorum, ama çene bölgemdeki, 2-3 kıla birsey yapamayız, iğneli epilasyona gidin, biz yaparsak, oradaki, normal tüylerde artış olabilir dediler. Yani onlar yönlendirdi beni.kafam karıştı

Yeşim Hanım, ben oldukça kıllı biri olarak 15 sene kadar önce kollarımı aldırdım. Tam 2 gün sürdü. Aynı bölge olduğu için acı zamanla hafifliyor. Ama bir kez yaptırdım bir daha çıkmadı. Dudak üstünü -ki resmen erkek gibiydim- dişçide uyuşturup öyle aldılar o da bir daha çıkmadı ayda yılda 1-2 adet ince çıkar onu da zar zor farkederim.
    Sizinki çene altı ve çok az olmalı. Evet biraz can yakıcı ama dişinizi sıkar, dikkatli bakar ve güneşe çıkmazsanız hem iz kalmaz hem de kesin çözümdür. Kıllar eğer sert ise 3-5 defada biter inceyse daha az.
    Ben hastanede filan yaptırmadığım halde hiç sorun yaşamadım. Kadıköyde bir pasajda ve çok da steril olmayan bir ortamdı. Şimdi illa ki estetik merkezlerinde vardır. Deneyin derim.

ayşe_72 yazdı:
    Yeşim Hanım, ben oldukça kıllı biri olarak 15 sene kadar önce kollarımı aldırdım. Tam 2 gün sürdü. Aynı bölge olduğu için acı zamanla hafifliyor. Ama bir kez yaptırdım bir daha çıkmadı. Dudak üstünü -ki resmen erkek gibiydim- dişçide uyuşturup öyle aldılar o da bir daha çıkmadı ayda yılda 1-2 adet ince çıkar onu da zar zor farkederim.
    Sizinki çene altı ve çok az olmalı. Evet biraz can yakıcı ama dişinizi sıkar, dikkatli bakar ve güneşe çıkmazsanız hem iz kalmaz hem de kesin çözümdür. Kıllar eğer sert ise 3-5 defada biter inceyse daha az.
    Ben hastanede filan yaptırmadığım halde hiç sorun yaşamadım. Kadıköyde bir pasajda ve çok da steril olmayan bir ortamdı. Şimdi illa ki estetik merkezlerinde vardır. Deneyin derim.
    Tesekkür ederim

çook acıyo.

yüzümde birkaç noktaya yaptırdım iki seans. ben öyle çok acıyo durumu yaşamadım açıkçası ama tabi ki lazere göre acılı. ama devam etmedim. etmeyeceğimde sanıyorum çünkü yüzümde birkaç yerde küçük delikler çıktı aradım yüzümü deldiniz dedim geçer dediler ama henüz geçmedi. gerçi delik dediğim mikroskopluk bişey ama delik neticede :lough:

yeşimmm,

önden sürülen krem acıyı azaltmadı.. krem tüplerini boşalttım bölgeye.. hiç bi halta yaramadı. allahına ggit bi yaptır acıyı gör.

10. Re: Yeni bir epilasyon forumu: İğneli epilasyon

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    DURUCUM yazdı:
    İğneli epilasyon lazerin görmediği tüylere yapılıyor.
    Ben lazerden sonra bıyık bölgesinde kalanlar için bir kez gitme gafletinde bulunmuştum.Hayatımda böyle acı yaşamadım diyebilirim.
    Üstelik gerçekten çok iyi bir yer olmalı mutlaka.Bir tanıdığımızın dudak üstleri öyle bir yandı ki şu anda bıyıksız olduğu halde bıyıklı gibi duruyor. :roll:
    Lazar epilasyon için gittiğim yer, bunları lazer epilasyonla alamam, etrafındaki sarı tüyleri arttırma riski olur, iğneli epilasyon yaptırmalısınız dedi. Bunun üzerine araştırmaya başladım. Acı için, sanırım önden cilde sürülen bir krem varmış, o acıyı azaltıyormuş. Ama yanık riskini bende duyduğum için, güvenilir bir yer bulmaya calışıyorum. Bu yakada hala bulamadım Bir de sanırım bunu estetisyenler yapıyor. Sağlık merkezlerinde yapılmıyormu, doktor gözetiminde felan? Öyle olsaydı daha rahatlayacaktım.

Acı, yanma felan dedin, iyice gözümü korkuttun
    Bilmem kaç seans lazerden sonra iğneli yaptırıyorum şimdi kıyı kenar rütuşlarına, küçüklerde artış oldu maalesef...
    o kadar da korkulacak gibi değil, her seferinde 5 er dakika yaptırıyorum, bana iyi bir krem önerdiler istersen adını atarım iz miz kalmadı, yıllar önce fazla akımdan dolayı bırakmıştım iğneyi çok ta şişiyordu her seferinde. Şimdi yaşamadım..Memnunum yane