Yaptıran varmı? Nereye yaptırdınız? Tavsiye edeceğiniz yer varmı? Dikkat edilmesi gereken neler var?
Ozlem (ozoz) Sizin orada iğneli epilasyon yapılıyormuydu?
Yaptıran varmı? Nereye yaptırdınız? Tavsiye edeceğiniz yer varmı? Dikkat edilmesi gereken neler var?
Ozlem (ozoz) Sizin orada iğneli epilasyon yapılıyormuydu?
EE lazer noldu?
İğneli yaptırdım ama daha ilk çıktığı zamanlardı yaklaşık 10 sene önceydi yanılmıyorsam iz kalmıştı bıraktım ama şimdiki teknolojilerde iz kalmıyor arkadaşım yaptırdı ancak lazere göre uzun sürdü..
acı var acı..
ben dayanamadım bıraktım...
Aci kesin varYeşim_Yıldırım yazdı:
Bu lazerden once uygulanan bir yontem.
Bana gore en etkili epilasyon yontemi.
bilirkisi tarafindan yapildigi zaman yan etkisi pek yok diye biliyorum.
Ben 15 yil once yaptirdim. Killar gidis o gidis.
Günümüzün lazeri icin ayni seyi soyleyemeyecgim cunku killar gidiyor ve zamanla geri geliyor.
kolay gelsin!
Uzmanına yaptırmak lazım derler ama uzmanı nerden bulacağım, ana sorunum bu.
Ben yaptırdım, çene altındaki birkaç kıla
ama çok acıyor o yüzden yapan arkadaşım olduğu ve bu işte çook iyi olduğu halde başka yerlere yaptırmayı asla düşünemem.
gerçi arkadaşım Ozoz'un yerinde lazer epilasyona gittiğimi öğrenince(ona seni aldattım diye ben söyledim) yine benim ellerime düşeceksin dedi
Şayet Taksim'e gelebilirsen sana arkadaşımı tavsiye edebilirim 20 küsür senedir bu işi yapıyor ve gerçekten bu işte çok iyi.
İğneli epilasyon lazerin görmediği tüylere yapılıyor.
Ben lazerden sonra bıyık bölgesinde kalanlar için bir kez gitme gafletinde bulunmuştum.Hayatımda böyle acı yaşamadım diyebilirim.
Üstelik gerçekten çok iyi bir yer olmalı mutlaka.Bir tanıdığımızın dudak üstleri öyle bir yandı ki şu anda bıyıksız olduğu halde bıyıklı gibi duruyor. :roll:
Bu yakada bulamazsam, son çare gececem karsıya. Seni ararım. Tesekkürlerdidem72 yazdı:
Ben yaptırdım, çene altındaki birkaç kıla
ama çok acıyor o yüzden yapan arkadaşım olduğu ve bu işte çook iyi olduğu halde başka yerlere yaptırmayı asla düşünemem.
gerçi arkadaşım Ozoz'un yerinde lazer epilasyona gittiğimi öğrenince(ona seni aldattım diye ben söyledim) yine benim ellerime düşeceksin dedi
Şayet Taksim'e gelebilirsen sana arkadaşımı tavsiye edebilirim 20 küsür senedir bu işi yapıyor ve gerçekten bu işte çok iyi.
Bugün dayanamadım cımbızla aldım, sanırım birkaç hafta beklemem gerekecek bu yüzden.
Lazar epilasyon için gittiğim yer, bunları lazer epilasyonla alamam, etrafındaki sarı tüyleri arttırma riski olur, iğneli epilasyon yaptırmalısınız dedi. Bunun üzerine araştırmaya başladım. Acı için, sanırım önden cilde sürülen bir krem varmış, o acıyı azaltıyormuş. Ama yanık riskini bende duyduğum için, güvenilir bir yer bulmaya calışıyorum. Bu yakada hala bulamadım Bir de sanırım bunu estetisyenler yapıyor. Sağlık merkezlerinde yapılmıyormu, doktor gözetiminde felan? Öyle olsaydı daha rahatlayacaktım.DURUCUM yazdı:
Ben lazerden sonra bıyık bölgesinde kalanlar için bir kez gitme gafletinde bulunmuştum.Hayatımda böyle acı yaşamadım diyebilirim.
Üstelik gerçekten çok iyi bir yer olmalı mutlaka.Bir tanıdığımızın dudak üstleri öyle bir yandı ki şu anda bıyıksız olduğu halde bıyıklı gibi duruyor. :roll:
Acı, yanma felan dedin, iyice gözümü korkuttun
Ben acıya çok dayanıklıyımdır bir de.Gıkım çıkmaz normalde.Fakat bu deri üstüne değil içine yapılan bir müdahale olduğu için krem de kar etmedi bana.
Bazı hastanelerde epilasyon yapılıyor diye biliyorum.Daha mantıklı sanki oralarda yaptırmak.
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Lazar epilasyon için gittiğim yer, bunları lazer epilasyonla alamam, etrafındaki sarı tüyleri arttırma riski olur, iğneli epilasyon yaptırmalısınız dedi. Bunun üzerine araştırmaya başladım. Acı için, sanırım önden cilde sürülen bir krem varmış, o acıyı azaltıyormuş. Ama yanık riskini bende duyduğum için, güvenilir bir yer bulmaya calışıyorum. Bu yakada hala bulamadım Bir de sanırım bunu estetisyenler yapıyor. Sağlık merkezlerinde yapılmıyormu, doktor gözetiminde felan? Öyle olsaydı daha rahatlayacaktım.DURUCUM yazdı:
Acı, yanma felan dedin, iyice gözümü korkuttun