Berna D&R'da var karaoke seti.Hannah Montana ve çocuk şarkıları olanını gördüm.Fakat bizim DVD'ye uyumlu mu değil mi bilmediğimden vazgeçmiştim.
Berna D&R'da var karaoke seti.Hannah Montana ve çocuk şarkıları olanını gördüm.Fakat bizim DVD'ye uyumlu mu değil mi bilmediğimden vazgeçmiştim.
benim kızımla aynı yaşta Elif
Yeliz, en çok istediğim 5 şey var diye söylenip duruyor birkaç haftadır
ilki monopoli elektronik bankacılık
hiç bu tür oyunlar almadık biz, o da bu yıla kadar istemedi
alma taraftarı değildim (oyunu bilmiyorum çünkü)
ama Elifin de sevdiği bir oyunmuş sanırım almamda bir sakınca yok
Yilbasi icin biz butun aile (esimin ailesi 13 kisi) aramizda cekilis yapiyoruz. Bu yil Yasin'de katildi Yasin Aysima'yi cekmis, bende Yasin'i yani cocuklarima hediye alicam. Bundan Aysima'nin haberi yok tabi.
Boyama kalemleri ve sekerleme yazmis kagidina. Bakicaz artik, Yasin'e Lego ve Playmobil yazmistik satosu var Playmobilden askerler alirim...
Bizimki bir telasla acti dun hediyelerini.
Alinanlar;
Lego Polis seti
Ipod'una eklenebilecek speaker/radyo/saat seti
Psp ve ps2 (sims) oyunu
Ailece oynanacak guzel bir kart oyunu
3 adet t-shirt ve ic camasiri (nedense bunlari en son acti )
Ben de aynısını düşündüm Hatice.Kardelen_Anci yazdı:
Özler ,
El becerilerine yönelik bir şey alsan.
Mesela boncuklarla ilgili bir şey,
Byama yapmayı seviyor diyordun. Ahşap alsan ,o da boyasa. Hatta üzerlerine süzlemesi için değişik şekilllerde pullar olsa.
Bir de çocuklara yönelik etamin benzeri bir şey görmüştüm ben .Ondna daha iri ,nasıl anlatsam bilemedim. İpi geçiriyor kalın bir iğneye ,şekiller çıkarıyor .
Bulursam koyarım fotoğrafını .
İkeadan büyük bir kutu alacağım ve içine çeşit çeşit hobi malzemeleri dolduracağız.Ahşap obje,renk renk ahşap boyaları simler,taşlar boncuklar falan.
Etamini yapmaz iğne görünce kaçacak delik arıyor eline almaz onu.
o kadar cok oyuncak almısız kı alacak oyuncak kalmamıs utanarak soyluyorum ..
babasından converse ayakkabı ıstemıstı almıs ..
benden oyuncak ıstedı ama ne alıcam bılemıyorum .. zaman da kalmadı ..
Aynen artık alacak birşey bende bulamıyorum, az önce forum actım tchıbo da bu hafta erkek cocuklar ıcın arabalı mousler var cok şirindi, hâlâ kararsız kalanlar ıcın seçenek olabılır.
idilara yazdı:
o kadar cok oyuncak almısız kı alacak oyuncak kalmamıs utanarak soyluyorum ..
babasından converse ayakkabı ıstemıstı almıs ..
benden oyuncak ıstedı ama ne alıcam bılemıyorum .. zaman da kalmadı ..
Aldım, evde sakladım. Buraya yazamam, sıpa girip okuyor.
Bu aralar satranca fana takık. Markafoniden satranç takımı aldım geçen hafta, sabah baktım kargo dağıtıma çıkmış, bekliyorum
Özler hanımcım Elif kız büyüsün hele gör kaç renk çeşit swatc kaç renk çeşit spor ayakkabı tutkusu olacakumut yazdı:
Mikroskobu da swatch saati de var Funda.MİRBE yazdı:
Özlercim,
Biz yılbaşında sadece çocuklara alırız hediye..
Oğlana mikroskop aldık..
Kıza Swatch saat..
Ablan için Cumhuriyet Kitap ekinde yazılan kitap eleştirisini okudum, şu anda kitabın 239.sayfasındayım beğenerek kapılarak takılarak okudum..Teşekkürlerimi beğenimi iletirsen sevinirim..
Ablam uzun bir süreliğine yurtdışına gitti.İlk tel.görüşmemizde ileteceğim beğenini canım.
Bizim kızda neredeyse serisi var ama doymuyor hatun kime çekti bilmem