yeni evli bir cifte oturmaya gidecegiz.giderken bir hediye alalim istiyorum ama bilemedim nasil birsey alsak biraz fikir verir misiniz ? tskler..
yeni evli bir cifte oturmaya gidecegiz.giderken bir hediye alalim istiyorum ama bilemedim nasil birsey alsak biraz fikir verir misiniz ? tskler..
biz yeni evli arkadaşımıza giderken
antika görünümlü çok şık bir biblo takım almıştık
bu tarz birşey olabilir bence
Evin dekorasyonunu bilmeden gittiğimiz için Paşabahçe den almıştık ve değiştirme kartı ile birlikte vermiştik hediyemizi. Böylece değiştirme veya bir eksiklerini tamamlama şansları oldu.
kelepce
İşlerine yaramayacak ve uymayacak birşey almaktansa hediye çeki uygun olur bence.
Çok iyi tanımadığınız bir çiftse ,en güzeli altın ya da hediye çeki olur zannımca.
yok altin ve hediye ceki verebilecegim bir cift degil maalesef...zaten nikahlarinda altınımızı takmistik...ben ede bizi hatirlayacaklari guzel birsey olsun istiyorum...
Allam yaa ben de gerçekten odalı-salonlu-mutfaklı filan bi ev hediye ediliyo sandım. Kimmiş bu şanslı çift,kimmiş bu hayırsever dedim :lough:
Samimi olduğunuz birileri ise bence ne eksiği olduğunu sorun.bi ihtiyaçlarını gidermek çok makbule geçecektri
http://www.hediyeoner.com/YeniAlinanEv/Hediye.aspx
burada güzel öneriler var.
digital çerçeve güzel olur bence.şimdi bir sürü fotoğrafları vardır.
ben ilkkez birinin evine gidiyorsam,evinin dekorasyonu hakkında fikrim yoksa ,kesinlikle biblo-akesuar vs almamayı tercih ediyorum .
onun yerine daha "genel" ,her zaman kullanılabilecek türden şeyler tercih ederim .
Örneğin, farklı tasarımlı şık bir kahve fincanı takımı .Y ada ev tekstili ,şık bir nevresim takımı..kış için küçük battaniyeler var english home da kar desenli falan ..