ne guzel
ben de imzandakileri anlamaya calisiyordum. resim simdi tamamlandi tebrik ediyorum esini. insanin hayallerini gerceklestirebilmesi ne guzel birsey...
ne guzel
ben de imzandakileri anlamaya calisiyordum. resim simdi tamamlandi tebrik ediyorum esini. insanin hayallerini gerceklestirebilmesi ne guzel birsey...
Merhaba,
Ben hem esini hem seni tebrik ediyorum,esine bu firsati tanimis olman cok guzel,ben yapabilir miydim sanirim hayir
Esinin hayalini gerceklestirebilmesi,bu ugurda onca seyi yasamis olmasi senin acindan da onun acisindan da gurur verici...
Cigdem
İkiniz de takdir edilesi başarılara imza atmış oldunuz, tebrikler ve de gözünaydın
Ben de Necmi'ye, eşinin sana giderken attığı "anlamlı" mesajı okutmuştum, öldük gülmekten
Gittigini bilmiyordum
Gozun aydin arkadasim.
Azmedip basarmak super bisey olmali esin icin
tebrikler!
İkinize de bravvoo)))
İşte fena mı anlatacak askerlik anılarından daha keyifli anıları oldu
Esinin azmini kutluyorum. Hedefleri olup,onun icin caba sarfeden herkesi ayakta alkisliyorum. Lutfen dergide yayinlananica haber vermeyi ihmal etme bizlere.
esim Avrupa'ya expat gidince biz de split family durumu yasadik, ama 18 ay!!! zor gunlerdi...neyse sizinki de sagsalim sonuclanmis her iki taraf icin
Harika bir tecrube olsa gerek tahmin bile edemiyorum .
Burada ki Luara'da o kadar mahkemeden sonra sonunda tek basina cikmaya basardi hala donmedi galiba eger donus haberini kacirmadiysam.
isteyince tüm hayaller gerçekleşiyormuş demek ki.. vallahi eşine bravo.
kusmuk muhabbetine çok güldüm
bi de eşinin sana attığı komik mesajı görmek isterdim
Gözün aydın