1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Beden öğretmenine sinir oldum:(

Benim kız 5. sınıfa gidiyor.Dün beden öğretmeni mekik ve snaw dan yazılı olacaksınız demis evdeki ağabeyiniz veya babanız size tekniğini gostersin demiş acaba kendi ne işe yarayacakmiş.Çocuklardan birisi benim babam geç geliyor göremiyorum deyince de ben ne yapayim git başkasından öğren demiş ne yapayim şimdi okula gidip kavga mi edeyim çok sinirlendim ya.Hadi mekik neyse de snaw çekemiyor bizimkisi akşam babası biraz gösterdi(kanlara terlere karışarak) ama yok yapamıyor

Blog Girişleri
    1

Re: Beden öğretmenine sinir oldum:(

boyle birseyi ilk defa duyuyorum

Blog Girişleri
    1

hey allahim yaa :-x lütfen ama lütfen herkes ögretmen olmasin, bu isi gercekten isteyen ve severek yapacak olanlari alsinlar meslege

İşte bunu ölçemediklerinden dolayı okullar, maaşını alıp eğitim öğretim işinin büyük kısmını anneye babaya yükleyen öğretmenlerle doldu.

cigdemay yazdı:
    hey allahim yaa :-x lütfen ama lütfen herkes ögretmen olmasin, bu isi gercekten ve severek yapanlari alsinlar meslege

calismiyorum su an ama bende bir beden egitimi ogretmeni olarak,meslektasimin boyle bir sey soyleyebilecegini sanmiyorum,savunmaya gecmiyorum hemen ama bence once gidip ne olup bittigini ogretmenden ogrenin,ogretmen gostermedigi bir seyi ogrende gel demez yani dememeli ki kendisi teknigini zaten ogrenmis onemli olanda teknigiyle ogretmek...
    ha dediyse eger sikayeti hakketmistir,sonrada akillanir zaten.

bu arada ricam : Beden ´Egitimi´ Ögretmeni derseniz daha dogru olur.

6. Re: Beden öğretmenine sinir oldum:(

Benim oğluşta 5. sınıf öğrencisi ve Beden Eğitimi dersinden nefret ediyor

4.sınıf ve 5. sınıftada aynı öğretmen geliyor. Maalesef hiçbir şey vermiyor çocuklara

Misal ogün derste 2 öğrenci konuştu Hemen ceza
    Ceza nedir mi? 3 hafta Beden dersinde dışarı çıkmama cezası

eeeeeee bu çocuklar nerde öğrenecek bu dersi

Beden dersi geniş alanda bahçede,spor salanunda vs. öğrenilir, ayrıca göstererek öğretilir değilmi

Çocukların en zevk alması gereken dersler maalesef en nefret ettikleri ders haline getiriliyor.

Çiğdeme katılıyor ve herkesin öğretmen olmaması ve olamayacağını söylüyorum .

sırf resim ve beden eğitimi öğretmeni yüzünden okul değiştirdim ben kızım için

yetenek ile çalışma kavramlarını birbirinden ayıramıyorlar

bizim sorunumuz basket atışı ile ilgili idi

D!LéK yazdı:

Çiğdeme katılıyor ve herkezin öğretmen olmaması ve olamayacağını söylüyorum .
    mevcut sistemde emin olun cogu hak edipte gelen deil sinavda yuksek puan alip gelen ogretmenlik yapiyor,ha yuksek puan alan haketmistir derseniz; okulda tarih cografya matematik - ki lisedede bolum sectiyse hic- görmemis birinin sinavda karsisina cikan bu sorulari yapipta aldigi yuksek puanin benim icin Beden Egitimiyle hic alakasi yoktur...ama ne yazikki sistem...

bu ara cok kavgaciyim,nasi canim cekti simdik orda olmayi
    dilim kasindi adeta
    okula git sakin sakin dudaginin kenarina kondurdugun herseyi hafife aliyorum tebessumuyle,guzelce giydir bedenciye(beden egitimi diyemicem su durumda),ay valla nasi canimi cektirdin yaaaa

Bizde bu aralar beden eğtimi öğretmeninden şikayetçiyiz.
    pazartesi günleri sırf buders yüzünden okula gitmek istemiyor bizim sınıfın cocukları .mail grubumuzda dile getiriyor diger velilerde.bütün çocuklar şikayetci bizimkinden de .

oğlum "anne o ogretmen cok kaba birisi .sürekli bize bagırıyor" diyor ..

birisi bir hareketi yanlış yapsa tüm sınıfa ceza veriyormuş :-x

anladıgım kadarıyla bizim bızdıkların seviyesine inemiyor adam .
    mail yazıp şikayetimi dile getirdim müdür yardımcısına .konuyla ilgilendigini belirtmiş ..

sırf o ogretmen yüznden cocuk pazartesi günleri okula gitmek istemiyor ..ki benim oğlum cok uysal,sakin ,sorunsuz problemsiz bir çocuk ...durduk yerde boyle bir şikayette bulunmaz .dün akşam babasna sikayet ediyordu "baba ben ondan korkuyorum" dedi hatta .

babasıda ; oglum beden egitimi dersine girmek istemiyorsan ,seni muaf tutayım o dersten dedi .ama mert istemiyor .arkadaşlaryla olmak istiyor .
    (kafatasında sinüs pericranii var, esasında biraz tehlikeli o ders oğlum için .sadece yazılı bilgi vermiştik zor hareketler yaptırmayın diye )

Sizde gidip bir konuşun okulla istersEniz .Şikayetinizi dile getirin .Nedir ne degildir diye durumu öğrenin .Ne kadar çirkin kaba hareketler bunlar.Artı her cocuk bütün bedensel hareketleri yapa-mayabilir.her çocuk sportif olmayabilir .Her cocuk mekik çekemeyeilir ..Ne bu boyle zorlama