Geçen hafta moralim iyi değildi.Ben moralim bozuk olduğunda ya kendi başıma kalır kendi içimde hesaplaşmaya giderim yada zaten konuşmayı çok seven ben hiç susmaz konuşurum.
Geçen hafta hemen her foruma yazdım sırf içimd eki sıkıntıdan uzak durabilmek için.
Sıkıntımın nedeni bildiğiniz gibi bayramdan önce kardeşim nişanlandı.Bu hafta başında kardeşim aradı düğünü Aralığın içinde yapmayı düşündüklerini söyledi.Ben aralıkda gidemeyeceğimi ona göre tarihi ayarlamalrını istedim.Ben kendimi bayram ve 15 tatil diye ayarlamıştım.Aralık da gitmem tüm planlarımı altüst edecekti.İki senedir günü birlik gidip geldim bu sefer ne olursa olsun 15 tatilde gidip uzun bir süre kalacaktım.Gurbette olanlar bilir insan sevdiklerine özlem duyuyor biraz daha fazla zaman geçirmek istiyor.Dün kardeşimi aradım (evli olanı) onda gelemeyeceğimi söyledim oda annemleri arayacağını benim gidebileceğim tarihte yapmalarını söyleyeceğini söyledi.Ama akşam kız kardeşim aradı düğün tarihini belirlemişler Aralığın 18 de düğünü yapacaklarmış.Çok kızdım kardeşlerime ben gelmiyorum size bunu baştan söyledim dediğimde kızdılar.Salih kararlarlarına saygı duyup günü birlik de olsa gitmem gerektiğini söylüyor ama gitmeyeceğim.Çünkü ben neden gidemeyeceğimi onlara anlattım ve bana tarihin için gösterdikleri nedenler saçma.Ben onların kararına saygı duyuyorum onlardan tek istediğimde gitmem için beni zorlamamaları kararıma saygı duymaları.
Bugüne kadar ailemi kırmamak için elimden geleni yaptım ama bu sefer çok kırıldım.Başkasını düşünüp düğünü 15 tatilde yapmıyorlar ama Aralık da benim gidemeyeceğimi bilmelerine rağmen tarihi o zamana ayarlıyorlar.
Yokluğun ömrüme deprem gibidir
Ne tutsak ellerin titriyor annem
Sesin gönlüme su serper gibidir
Hiç birşey yerini tutmuyor annem
Gönlünü hoş tut sen göçmen kuşların
Senden bir habere hasretim annem
Sensiz herşey bana zahmet geliyor
Bir şeyler yolunda gitmiyor annem
Sen yokkenken gözlerin nimet geliyor
Hiç birşey yerini tutmuyor annem
Bu türküyü dinleyince moralim daha çok bozuldu.Biliyorum saçma bir inat diyeceksiniz.Ama ömrümde bir defa birşey istedim nasıl osla Ayşegül her zamanki gibi yine gelir şartları zorlar dediler umursamadılar bile.Düğüne kadar gideceğimi söyleyeceğim ama gitmeyeceğim.
Artık bayramda da gitmeyeceğim çok kırıldım yaa