oy oy oy kıyamam kıyamam. gerçi arabanı orta yere park etmen gözümden kaçmadı iyi yolmadılar yavru kuşumu dedim içimden
bende şu işlerimi bitireyim sana c.tesi sabahından bu saate yaşadıklarımı yazıcam. umarım heyecanla beklersin beni
oy oy oy kıyamam kıyamam. gerçi arabanı orta yere park etmen gözümden kaçmadı iyi yolmadılar yavru kuşumu dedim içimden
bende şu işlerimi bitireyim sana c.tesi sabahından bu saate yaşadıklarımı yazıcam. umarım heyecanla beklersin beni
c.tesi sabah erkenden işe gittim çalıştım. sonra onbirde eve döndüm kızları aldım baleye götürdüm. akşamdan hüseyine demiştim ben erken döneyim babana söyle o piyanodan alsın tamam merak etme dedi ama aramamış. ben k.pederimi aradığımda başka bir yerdeydi gelemedi ben götürdüm piyanoya. sonra kızları eve bıraktım aysel gitmek istedi düğünü varmış. hüseyin gelir sen gidersin çok işim var dedim ofise döndüm. hüseyinde eve gitti. akşam sekize kadar yine çalıştım sonra eve bi gittim ki bir yığın trafiğe girerek aldığım onbeş dakika temizletmek için beklediğim balıkları aysel pişirmiş kızların önüne koymuş tüymüş. hüseyinde hiç oralı olmamış balıklar duruyo ama kızlar aç olduğu için hüs onlara tost yapıyo! neyse pazar günü gene işe geldim çünkü işim bitmemişti. hüs kızlarla gezmeye gitti. akşam ofise geldiler hep birlikte bende çıkmak zorunda kaldım çünkü kızlar tüm evrakları zımba ve delgeçlemeye başladı eve gidince hüseyin bi köşeye montajlandı ve ben hızlı çekim kızları yedirdim yıkadım pakladım uyuttum ve sızdım. bugün yine çok yoğundum k.validem aradı kızları sen alabilirmisin cenazemiz var. hayır alamam dedim . uzaktan bilmemneyin nesinin nesinin cenazesine gitmeselerde olurdu ki gitmediler. akşama kadar aralıksız tuvalet molasız çalıştım ki şu saat oldu işim bitmedi. yine ayselin eve gitmesi lazım aradım hüsü işim çok gidemem dedi. annemleri aradım semaya dedim git bize kızların yanına. nilsununda yarına sınavı var kitabını bitirmesi lazım. elimde maşa çalıştırmam gerekiyodu ama ben ofisteyim niye çünkü işim bitmiyoooorrr
oggghhh rahatladım füs. sen nasısın peki
haklisin elvancim ama emre persembeye cok israr edince arkadaslar pazar gelelim,mac ta seyredelim beraber dediler,ben de ok dedim.Uc asagi ebs yukari hergunum boyle zaten,kadin geldiyse en azindan ev temzi oluyor sadece yemege yogunlasiyorum ve yapiyorum da ama dun ki koro butun plani bozdu,neyse yine hallettim ama evet cok kosturmacali oldu
sevincnaz yazdı:
Ayy okurken yoruldum.Ne koşturmaca geçmiş öyle.
Yawru kusum sende Emrenin kursu,dersi olmadıgı ,daha sakin bir gün ayarla misafir almak için.Böyle tabi zor olur.
Ben misafir alacaksam mümkünse çoçukları babaya satacagım bir gün olur yada işte böyle kursları dersleri olmaz,evde olurlar.
Onlarla ben bir yere çıksam zaten bütün gün ölür.Onları giydir,çıkar,getir ,götür,soy,yıka pakla offf bir sürü iş çıkıyor o zaman.
diyom ya kimsenin hayati kolay degil,cocuklar buyudukce baska turlu kosturmacasi fazla oluyor.
bazen sat anasini gelistirmesin kendini,okulda da ortalamayi tuttursa yeter yayilin ana ogul diyom ama durtuyo biseyler bak bugun hicbiseyimiz yoktu,evde yayilabilitem vardi naptim,emre hadi denize gidleim kumda oynayalim diye zorla ikna ettim
ahan demin geldik saat 8 i geciyodu,yikadim,yikandim,memete yemek hazirladim yayildim bi 40 45 dk sona uyutcam kucukpasayi
Allahtan zeynep gibi hafif bi kadin degilim de kocamla sevismiyorum bi de o is olucakti simdinilsubensu yazdı:
c.tesi sabah erkenden işe gittim çalıştım. sonra onbirde eve döndüm kızları aldım baleye götürdüm. akşamdan hüseyine demiştim ben erken döneyim babana söyle o piyanodan alsın tamam merak etme dedi ama aramamış. ben k.pederimi aradığımda başka bir yerdeydi gelemedi ben götürdüm piyanoya. sonra kızları eve bıraktım aysel gitmek istedi düğünü varmış. hüseyin gelir sen gidersin çok işim var dedim ofise döndüm. hüseyinde eve gitti. akşam sekize kadar yine çalıştım sonra eve bi gittim ki bir yığın trafiğe girerek aldığım onbeş dakika temizletmek için beklediğim balıkları aysel pişirmiş kızların önüne koymuş tüymüş. hüseyinde hiç oralı olmamış balıklar duruyo ama kızlar aç olduğu için hüs onlara tost yapıyo! neyse pazar günü gene işe geldim çünkü işim bitmemişti. hüs kızlarla gezmeye gitti. akşam ofise geldiler hep birlikte bende çıkmak zorunda kaldım çünkü kızlar tüm evrakları zımba ve delgeçlemeye başladı eve gidince hüseyin bi köşeye montajlandı ve ben hızlı çekim kızları yedirdim yıkadım pakladım uyuttum ve sızdım. bugün yine çok yoğundum k.validem aradı kızları sen alabilirmisin cenazemiz var. hayır alamam dedim . uzaktan bilmemneyin nesinin nesinin cenazesine gitmeselerde olurdu ki gitmediler. akşama kadar aralıksız tuvalet molasız çalıştım ki şu saat oldu işim bitmedi. yine ayselin eve gitmesi lazım aradım hüsü işim çok gidemem dedi. annemleri aradım semaya dedim git bize kızların yanına. nilsununda yarına sınavı var kitabını bitirmesi lazım. elimde maşa çalıştırmam gerekiyodu ama ben ofisteyim niye çünkü işim bitmiyoooorrr
oggghhh rahatladım füs. sen nasısın peki
Evde temizliği yapan biri olduktan sonra , geri kalan işlerde ne var ki Asıl sorun temizlikte.
Üstelikte tek çocuk Bir de bizim gibi olsan ne yapcan acaba :roll:
Ben sadece susup bir kenarda tek ayak üstünde beklediğimi söylemek için uğramıştım...
ay bizim gibi dediniz ne yapiyonuz cok merak ettim simdik?
cocunuzun bi aktivitesine bile miy miy edersiniz ben 3 aktiviteye goturuyom,4. yude dusunuyom
futbolu artik saymiyom oku saatlerinde olup bitiyo ben bi tek esyalrini hazirliyom.
haftada en az 2 bulusma organize ediyorum arkadaslariyla.
Bunun dsiinda dolap derlemesi toplamasi,evin guzellestirilmesi ve yardimcinin gelmedigi 4 gun tum isleri kendim yapiyom bende.(canim istemezse de yan gelip yatiyom ebet)
elimi surmedigim tek sey utudur,bi tek sabahlari bazen emreye utuleyip giydiriyom,sicak giymeyi seviyo diye
cocumu masalsiz uyutmam,hemen her gun dusunu aldiririm.
SIK SIK pasta borek yaparim
e bi de guzelim ustelik daha ne istiyonuz ulemmmm
Utku&Arda yazdı:
Evde temizliği yapan biri olduktan sonra , geri kalan işlerde ne var ki Asıl sorun temizlikte.
Üstelikte tek çocuk Bir de bizim gibi olsan ne yapcan acaba :roll:
afferim kizim
efenin_annesi yazdı:
Ben sadece susup bir kenarda tek ayak üstünde beklediğimi söylemek için uğramıştım...
Efferim aldığıma göre artık oturabilir miyim Füs, yoruldum da tek ayak üstünde beklemekten...camomile yazdı:
afferim kizim
efenin_annesi yazdı:
ev kadinligi hic kolay degil de calisan bir kadin da bu islerin altina elini sokmaz zaten
pilav yapar, cacik yapar, hopp kofte cikarir ya da et alir. bir gun evvelden de zeytinyagli. tatli hazir gelir.
ohh bitti de gitti.
ev de pek temizlenmez malum calisiyorduk denir :lough: oldu da bitti maşallah
misafirler de ertesi gun isgunu diye erken kalkarlar. bak dolce vita usulu misafir agirlama