Herkese iyi hafta sonlari,
Yine bir haftayi geride biraktik ve tatili hakettik. Hafta sonu neler yapacaksiniz? Ben yarini alisverisle gecirecegim. Pazar gunu icin bir planimiz yok.
Bir kac alternatifimiz var. Hala dusunuyorum.
Herkese iyi hafta sonlari,
Yine bir haftayi geride biraktik ve tatili hakettik. Hafta sonu neler yapacaksiniz? Ben yarini alisverisle gecirecegim. Pazar gunu icin bir planimiz yok.
Bir kac alternatifimiz var. Hala dusunuyorum.
Bu cumartesi oğlullarımla birlikteyim. Babamız akşama kadar işte olacakmış. Malum yıl sonu
Bende,büyük oğlum ne dilerse,ufaklığın uyabildiği ölçüde onu yapacağım, tabii büyüğün basgitar dersinden sonra. O 1,5 saatte de ne yaparız bakcaz bakalım. Hava iyi olursa belki bir pazar yaparım. (ne zamandır cumartesi pazarına gidememiştim )
Cumartesi Sabahtan Kadıköy'e ineceğim, alışveriş ve tamir işlerimiz var. Öğleden sonra da Kıvanç'ın arkadaşı davet etti oraya gideceğiz.
Pazar günü de yemek ve ütü gibi ev işleri ile geçer. Hava güzel olursa bir de arabamı yıkatırım. Yıkama yerinde futbol sahası var, Kıvanç da maç yapar.
Tate cumartesi pazarı nerde ?? Herkese iyi tatiller.
sevgiler...
Yarın sabahın dokuzunda Kadıköye Ardayı kontrole götürecegim.Ordan Maltepe diyetisyene,ordan Anılı pendik te dersaneye yetiştir.Sonracıma Pendik lisesinde basket kursu başlamış Anılı oraya yazdıracagım.Bir pazar gezmesi ve alışveriş.
PAzara gelince Yemek falan herhalde.
İYİ TATİLLER
yarin esim arabayi bakima goturecek...nihayet servisi arayip randevu aldim,O da goturmek zorunda artik...
biz de muhtemelen Baha'yla yakinlardaki alisveris merkezine gideriz,otobusle tabii...ve tabii hava cok kotu olmazsa...Maximum-moment keske Almanya'nin hava durumu uzerine de yorum yapsa...
pazar gunu ise Almanya'da heryer kapali olur ( kotu bir uygulama bence )benzinlik ve restoranlar haric...oyuzden buyuk ihtimalle arkadaslardan biriyle biraraya gelip,yemege falan gideriz...ya da evde ailece uzunca bir pazar yuruyusu yapar ve gunu ucumuz beraber geciririz...
Maaaaleeseeff, neyazık ki cumartesi eşim görevli gezemeyeceğiz, ben kımımla sitede gezerim biraz. Pazar günü için de planım kızımı babasına baktırtıp temizlik yapmak. Yani anlayacağınız gezip eğlenmek başka haftaya kaldı.
Biz yarın sabah doktora gidiyoruz,Melisin kontrolü var..sonra mutfak alışverişi,sonra evdeyiz..Banyodaki klozet su sızdırıyor servis gelecek.Akşamına arkadaşlarımıza balık yemeye davetliyiz Rakı-Balık yapacağız
Pazar sabahı,başka bir arkadaşımızda kahvaltıdayız..bu kahvaltı Melis için..yaşıtı olan kızları ile oynasın diye Öğleden sonra evdeyim,haftaya hazırlık çalışmalarım olacak..yemek ve ütü gibi
Herkese iyi tatiller
yarın işe uğramam gerekiyor, baba-kız evde vakit geçirirler. sonrasında eşimin doğum günü için sürprizi gelir herhalde, onu kutlarız..
pazar günü de biraz temizlik, ortalık toplamak vb derken geçer..
sevgiler,
Eşinin doğumgününü kutlamak isterim. Nice mutlu,sağlıklı yaşlara girsin sizlerle birlikte.
Bu aksam arkadasimizin dogumgününe gidecegiz. Yarinda cöp atmak, alisverise gitmek, biraz magaza dolasmakla gecer. Pazar günüde kesin bütün gün evde otururuz, bende SIKINTIdan patlarim.