Ama İremcim ben de güzel anlatmışım değil mi!!!
Yanlız isim ve br olayını anlamadım. İsmi üste yazıp, tiker'ı alta alsan, nasıl durur sence?
Ama İremcim ben de güzel anlatmışım değil mi!!!
Yanlız isim ve br olayını anlamadım. İsmi üste yazıp, tiker'ı alta alsan, nasıl durur sence?
ablacığım sonunda başardım demekki azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor onu dene bunu dene derken başardım. TEŞEKKÜRLER
Haydi bakalım yapanlara diploma veriyorum ...
En güzel yapana yüzük işte bundan
ya da bundan
ablacığım ilkini çok beğendim umarım sende benim yaptığımı beğenirsinde hediye bana gelir öptüm
İstediğin yüzük olsun, al biri senin olsun. İsteyenlere daha buluruz.
Özlem ödülü görünce dayanamadım ben de yaptım NİHAYET YAPABİLDİM DEMEK daha doğru olur da Eylül'ün doğum yılını yazamıyorum bir yere yine neyi yanlış yaptım acaba?
Bir yüzük de Sibel arkadaşımıza gitti...
teşekkürler aslında tatı takmayı pek sevmem o nedenle kolayda beğenmem ama bir ara bende saplantı olmuştu küçük bir ilçede olduğumuz için pek çeşit yoktu bir ara ankaraya gitme fırsatımız olduda orada da zevkime göre birşey bulamamıştım. Bu modeli printerlayımda bari ilerleyen zamanda fırsatları değerlendiririm. Teşekkürler
Çok teşekkür ederim tam parmağıma göre inci bir yüzüğe de ihtiyacım vardı doğrusu sağol canımcım.
Bir de bir soru sormuştum gözünden kaçtı herhalde Eylül'ün doğum yılını neden giremiyorum sence?
Onun için any age birthday seçeneğini seçmen gerekiyor. Yani Sinan'ın ki gibi olacak. Yani d.g. şu kadar kaldı diye çıkacak.
Okidok ...