Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

Deyiverin bakayim bir nedir linkleri?

Benimkini biliyorsunuz. Eski blogumuz.
    http://leosvrld.blogspot.com/

Bir de eskiden cocuklara internet sitesi yapmak pek bi modaydi. Hatta ben de yaptirmak istemistim da sonra da aman blog da is görür diye blogda kalmistim.
    Var mi cocuklarina site yaptiranlar? Cocugun isim ve soyismiyle domain satin alanlar?

2. Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

bunu yanlis foruma koymusum kimsenin gördügü yok.

yahu Leo dogdugunda sanki her cocugun web sitesi vardi. nerde bu cocuklarin siteleri simdi?

bir tek ben mi blog yapiyorum ?

Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

var deniz yapmıştım geçen yıl. ama kullanmayı pek beceremedim, resim falan ekleyemedim atıl duruyo. zaten buraya yazdıklarımı kopyalıyordum oraya

4. Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

Suzan linkini vermeyecek misin?

Ben de buraya yazdiklarimi kopyaliyorum genelde. Ama toplu bir yerde duruyorlar iyi oluyor.
    Dün buraya linki gönderirken söyle bir eski sayfalari okudum, anilar tazelendi.

Internet sitesi zahmetli. Eger kendi web sitesi atil duruyorsa blog yapmani öneririm. Blog zahmetsiz. Hemen iki satir yazip okeye basiyorum tamam..

Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

http://nilsubensu.blogspot.com/

link bu. aa bi resim yükleyebilmişim şimdi fark ettim ama ben her yazdığımın altına bi resim ekleyebilmek istiyodum beceremedim. aslında devam etsem iyi olur kızların günlüğü gibi olmuş.

6. Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

bende baktım bir ara,yapayım dedim sonra kim uğraşacak deyip vazgeçtim.artık çok geç dimi

7. Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

Suzancim link icin tesekkürler. Bos vaktimde okuyacagim tatli kizlarinin serüvenlerini

Benim ki de bulogspot.. ve inan resim yüklemek çok kolay.
    Blogspot'un ingilizce kullaniyorsun degil mi?

Söyle yapacaksin Yeni bir konu eklerken:
    "Edit HTML" kismina degil de "Compose" kismina gireceksin (blogu girdigin kutunun sag ustunde).

Compose kisminda resim ekleme butonu var.
    Kendi bilgisayarindan ekleyeceksen "uploaded image" e bas. Hemen bilgisayarinin dosyalarina gidiyor.
    eger internetten bir yerden ekleyeceksen "Web Address" e bas. Oraya http://www.... resmin adresini kopyala.

Bir de diyelim ki eskiden yazdigin bir günlügü buraya kopyalamak istiyorsun.
    Ama tarihi eski tarih olsun istiyorsun..
    Blogu girdigin kutunun altinda "Post Options" yaziyor.
    Tikla. Sonra "Post date and Time" kisminida otomatik olarak degil de, "set date time" olarak isaretle.. Oraya istedigin tarihi yaz..

8. Re: Cocuklarimiz icin yaptiginiz bloglar/ günlükler ..

canom yazdı:

bende baktım bir ara,yapayım dedim sonra kim uğraşacak deyip vazgeçtim.artık çok geç dimi
    Valla bilmiyorum ki gec mi olmus. ben ne zamana kadar yazarim onu da bilmiyorum.

Aslnda ben de bir arsivcilik yani var. Sürekli bir seyleri not ederim. Yakin tarihi ve gelisimleri degisimleri gözlemleyip yazmak hosuma gidiyor.

Bir cocugun zihinsel ve bedensel gelisimini takip etmek cok eglenceli. Hangi el becerilerini kac yasinda ediniyor, ne kadar komplex kavramlari hangi yasta algilayabiliyor, dil gelisimi, benlik, aidiyet bilinci nasil olusuyor, toplumdan ve arkadaslarindan nasil etkileniyor, çevrelerini nasil etkiliyor... Yani aslinda bu benim "bir birey nasil olusuyor'" deneyim

Leo da ileride okumaktan zevk alirsa, ne mutlu bana..