şanslılardanım kullanmıyorum.
şanslılardanım kullanmıyorum.
Ben ve eşim kullanmiyoruz..Ortaokulda meraktan 1-2 denemeyi saymazsak hic içmedim diyebilirim..
MALESEF BENDE İÇENLER ARASINDAYIM
Ben kullanıyorum veya kullanmıyorum diyemem.
Çünkü bazen günde 1-2 tane veya hiçiçmiyorum. 1 tane paket 1-1,5 aya gidiyor.Ama paket almasam sanki triyaki gibi sigara arıyorum.Paket aldım mı geçiyor.Bence psikolojik bir durum yoksa arıyorum.Sigarayı yemekten sonra veya arkadaş sohbetlerinde(eğer sigara içen arkadaşım gelirse) zevk için içerim.Ben sigarayı ihtiyac için değil de zevk için içiyorum.
Önceleri günde 2-3 paket birde en ağrından içerdim(arada bir 2-3 aylık ara verirdim).Sonar hamile olmadan bıraktım ve 2 sene bıraktım şimdi yine başladım
Üzülerek söylüyorum maalesef ben de eşimde içiyoruz
Ama dün gece bırakmayı düşündük..Bu konuda ne yapabileceğimizi araştırıyoruz.Eşim bıraksa ben kesin bırakırım.
Ben ve esim kullanmiyoruz,
bekarken arkadslar ile muhabbet sirasinda iciyordum tek tük ama evlendikten sonra bitti.
esimde hic denememis.
evimize gelenleride yaz kis balkona davet ediyoruz.Ama genel olarak cok icen arkadaslarimiz da yok.
ben kullanmiyorum bundan sonrada kullanmam
Ben sigara kullanıyorum ama kimse kale almıyor diyebilirim. Senelerdir birlikte çalıştığım insanlar bilmezler bile içtiğimi. Benim sigaram tamamen keyif sigarası, Türk kahvesinin yanında sigara içmeye bayılırım. Açıkhavada, güzel bir kahvaltı sonrası, içkili yemekte mutlaka sigaram vardır. Yani anlayacağınız tiryaki değilim. Nefesim bile kokmaz. Ama sırf keyif için içmeyi de seviyorum açıkcısı.
Sevgilerimle
Sibelim'e
Deniz kenarı açıkhava hafif müzik türk kafesi ve birde yeni yakılmış sigara bundan güzel keyf mı var dimi?
eşimde bende sigara kullanıyoruz...
günde bir paket içiyorum...
özellikle iş yerinde..evde sadece balkonda veya cam kenarında...