Maşaallah biz iki oğlumda da boy ve kiloda standart üstüyüz
Maşaallah biz iki oğlumda da boy ve kiloda standart üstüyüz
14 aylık kızım buraya göre 2 yaşında, ne beslermişim be, boydan ortalamasına 8cm fark atmış.
Boy ve kiloda normal değerlerde gözüküyoruz, buna da şükür..
2,5 yaş olarak üst sınırdayız,yani boy ve kilosu iyi gidiyor.Teşekkürler.
iki oğlumda ortalama sayılır.Büyük oğlum böyle giderse düşük sınırına doğru yol alıyor.
bunun formülü ne ya .okadar denememe rağmen ortalamada seyerediyorlar.hatta biraz düşüş bile gösterdik.
teşekkürler
Adaşım Sİbel, ben 5.5 ay yalnız anne sütü ile besledim, bebişimi patlayacak sanıyorlardı, sonra normal besinlere geçişte kilo alımı yavaşladı, yeni yeni normal görünüyor. Bol sebze yiyor, et ve tavuk arasıra balık da. Her çorbasına yumurta katarım çünkü kendisi yumurta yemiyor. Gece yatarken 250ml civarı süt içer.
Sabah kaşık maması yanında labne peynir, dşl peyniri, reçel, pekmez dönüşümlü. Öğlen dolma sebze yemeği çorba falan akşam da öğlen gibi.
Hemen hemen hiç ekmek yedirmiyoruz. Pilav yemez, makarnayı yeni yeni başladı biriki tane yemeğe.
Sanırım anne sütü yüzünden, bi de babamız boylu 188cm boyu.
Sağol.. bu çizelgeye çok ihtiyaç vardı...
Bu arada benim 29 aylık balabanım 94 cm, 16 kg...
Kızım 33.5 aylık 92 cm ve 12.500 kg. Boy olarak ortalamada ama kilo olarak alt sınırda Hiç anneye çekmemiş Ayakkabı numaramızda 25 biraz minyon bir çocuk yani. Ama doktoru sağlıklı bir çocuk olduğunu söylüyor. O yüzden biraz içim rahat.