100. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 50909899100101102 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 991 ile 1.000 arasındakiler gösteriliyor.

AYRILIK..

Sibel Kekilli tarzinin disina cikmis
    Malumunuz fimlerinin muhtevasini biliyoruz

Konusu klasik gelebilir.
    Baskici, geleneklerine bagli bir ailenin kizlari olan Umay'in basindan gecen sarsici bir hikaye.
    Izlerken vucudumu titreten sey, oglunun yansittigi psikoloji oldu, babanin verdigi cezalar, ve siddet icinde buyuyen bir cocuk

2. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

derensima yazdı:
    Esracim yaaa dikkatimi cekti.
    Nekadar cok Film izliyorsun, varmidir bu isin sirri
    en son 5 tane Dvd aldim 2 ay once daha koyupta birini izleyemedim.
    Spor yaparken, ütü yaparken ve boş zamanlarımda (çocuklar annemdeyken ya da eşimle dışarı çıkmışlarsa veya uyuyorlarsa) izleyebiliyorum Nuran.

Benim günüm planlıdır, bugün bir film izlemek vardı örneğin planımda, uyguladım yine.

Planlı olunca ve yardımcı insanlar da varsa kolay oluyor her şey.

Bazıları daha önce izlediklerim ve izlemeye başlayınca hatırladıklarım bir de.

He ayrıca korku filmi izlerken korkunç sahnelerde acayip hızlı çeviriyorum pedalı, öneririm.

3. Candy

Yaşama tutkusu nedeniyle delilik sınırlarında bir hayat süren ressam Candy (Abbie Cornish), şair Dan (Heath Ledger) ile dolu dizgin bir ilişki yaşamaktadır. İkili sınırsız haz arayışlarının sonucunda eroine başlar. Fakat bu haz bağımlılığa dönüştükçe evlilikleri çıkmaza girer; aşkları yok olmaya yüz tutar. Candy vücudunu satarak eroine kavuşmayı arzularken Dan tüm olanlara göz yumar. Artık bağımlılıkları birbirlerine verdikleri sözlerin ötesine geçmiştir...

Uyuşturucu bağımlılığının insana neler yaptırabileceğini, yaptığını anlatan güzel bir dram filmi, öneririm.

4. Dönüş / Volver

Filmin konusu güzeldi, düşündürücü olduğu kadar sonlara doğru eğlendiren de bir film.

Filmde kadınların birbirlerini muck muck öpmeleri dikkatimi çekti, Türk kültürüyle benziyor sanırım bu anlamda İspanyol kültürü.

5. Aşk Mektupları / Letters to Juliet

Evde izlenimlik güzel bir duygusal film.

Patlamış mısırım ve ben sevdik bu filmi.

6. Rec 2

Seri halinde izlenince güzel bir film.

Tek başına 2 bir işe yaramaz, 1.'sini izlemek gerek önce.

Sanırım 3.'sünü de çekerler bu filmin, bitiş müsaait çünkü.

7. Cehenneme Bir Adım 2 / The Descent (1-2)

Birincisini korka korka izlemiştim ve sevmiştim.

Bu da hoşuma gitti ancak ilki kadar keyif almadım, sonu da sürpriz olmadı benim için, göz kırpıştan dolayı çok barizdi nasıl biteceği.

Korku filmi sevenlere öneririm, ancak önce 1. 'sini izleyin derim.

8. Yenmek / Vincere

Mussolini'nin hayatını, aslında daha çok Ida Dalser'in ve Mussolini'den olan oğlunun hayatını anlatan güzel, tarihi bir filmdi.

Gerçi benim kafam karıştı filmi izlerken, çünkü daha önce okuduklarımla (evli olduğu kadınlar sıralaması) film farklıydı.

Gerçeğini araştıracağım ve rahatlayacağımdır.

Tarihi filmleri sevenlerin izlemesini öneririm.

He bir de başroldeki kadını izlerken Sanem Çelik'i izledim sanki.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

ejderha dövmeli kız.

dün izledim

kitabını okumamıştım filmi duyunca.

üç saat sürdü film

çok sarsıcıydı ama.. yani hangi bölümü anlatsam bilmiyorum ki bu tip filmler anlatılınca bir tadıda kalmıyor çünkü.

şunu söyleyebilirim ama. filmin sonundaki yaptıkları aramayı baştan yapsalardı zaten olay çözülecekti

tecavüze karşılık tecavüz sarsıcıydı

ve filmin sonunda tüm sorular mutlaka cevaplanıyor.

izleyin mutlaka ama çişinizi yapın karnınızı doyurun öyle

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Aaaay, içim şişti şişti izlerken, bum diye patlayacaktım.

Hatta bir ara Necmi'ye "ben meyva falan soyayım yavaaaşşş yavaaaşş ama sakın filmi durdurma" dedim

Bu tarz filmlerin bayılanları da vardır mutlaka ama ne bir konu, ne birşey. Anlamsız anlamsız konuşmalar, aidsliye dönmüş bir Ben Stiller.. Hiçbirşey hissettirmedi bana film, ruhsuz ruhsuz baktım ööle.

------------------
    Noah Baumbach'ı artık yürümeyen Amerikan aile yapısına kapkara bir mizah anlayışıyla yaklaşan Mürekkep Balığı ve Balina ya da Kızkardeşim Evleniyor'dan tanıyoruz. Zengin abisine göz kulak olup hayatını gözden geçirmek üzere Los Angeles'a giden New Yorklu Greenberg'ün komik hikâyesi Baumbach ve eşi Jennifer Jason Leigh tarafından kaleme alınmış.

Hikâye, Greenberg'ün kendisinden daha dengesiz olan abisinin asistanı Florence'la bir ilişki yaşamasıyla sürüyor. Dağılmış, toy ve pislik bir rockçı olan Greenberg'ü Ben Stiller canlandırıyor. Konusu itibariyle Greenberg Zach Braff'ın Garden State'i ile kıyaslanabilir, ancak bu bir Ben Stiller filminden çok bir Baumbach filmi.
    ------------------------------

demiş beyazperde.com.

Bir de komik hikayesi falan denmiş ya, işte bu komik olmuş sadece. Ben Stiller gitsin abidik gubidik komediler çeksin, hiç olmazsa güleriz, bir işe yarar.

Ay pek sinirlenmişim :lough: