Filmi izlerken Bir Alışverişkoliğin İtirafları geldi aklıma.
Ben sevdim filmi, öneririm.
Filmi izlerken Bir Alışverişkoliğin İtirafları geldi aklıma.
Ben sevdim filmi, öneririm.
Bu film de fena değildi. Gizem ve korku sevenler sıkılmayacaktır ama tamam işte bu film de demeyecektir.
Ben sevdim bu filmi, romantik komedi sevenler hoşlanır diye düşünüyorum.
Öneririm.
Ben de öneririm bu filmi, ailece izlenebilecek güzel bir film.hurka yazdı:
komedi ve duygusal bir film..
kah çok güldüm kah çok duygusallaştım..
tavsiye ederim
Özellikle çok yoğun çalışan ve çocuklarına vakit ayıramayanlar durup düşünecektir.
Ben de sevdim bu filmi, çocuklar ve ailelerin istekleri vs. konusunda güzel bir film olmuş bence.bittercikolata yazdı:
Herkesin Keyfi Yerinde (Everybody's Fine)
Baslarda SIKICI gibi geliyor, yavas ilerledigi icin,
ama, izlemeye deger. Gelecege dair endiselere suruklu
yor. Sonlara dogru gozumden bir iki damla
yas ta akivermis. Babam ve Oglum'un yabanci versiyonu
sanki. Yani ucundan kiyisindan bana bunu hissettirdi.
En azindan Rober De Niro, baba rolu ile doyumsuz bir
duygusallik yasatiyor. Tavsiye ederim ..
Yapim:2009-ABD-iTALYA
Sure:1 saat 40 dk.
Tur:Aile, Dram, Macera
Oyuncularrew Barrymore, Robert De Niro,
Kate Beckinsale, Sam Rockwell.
Konusunu okuyunca güzel bir şey herhalde dedim. Fakat konusuyla farklı çıktı film. Vasattı bence.
Önermem.
iyi de şekerim yalan ya da daha masum haliyle gerçeği gizleme diye bir olgunun olmadığı bir ortamda düşüncelerini düşünmediğin gibi ya da düşündüğün bir şeyi hiç aklından geçirmediğini söylemek yalan söylemek olmaz mı?idilara yazdı:
Bu değil ki gülmeme nedenim .tanri, din, inanç gibi konularda tabuları olanların aslında komik bulmamasını anlayışla karşılarım
Birkez bunlar yalan söyleyemiyor degiller ..Orda kurgu hatası var ..Bunlar dogrudan patavatsız ve arsızlar
Yalan söylememek başka sey pat pat konusmak baska sey .. Ben hatta arada çamasır astım geri geldim falan yani
benin o forumu açmada dikkat çektiğim şeyde buydu, siz dikkate almadınız, o ayrı
yaşasın yalan dedirtecek cinstendi hatta
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Macera
Yönetmen:Shane Van Dyke
Oyuncular:Brooke Burns,Bruce Davison,Marie Westbrook,Carey Van Dyke,D.C. Douglas,Dylan Vox,Gerald Webb,Shane Van Dyke,Wittly Jourdan
Senaryo:Shane Van Dyke
Yapımcıavid Michael Latt
Görüntü Yönetmeni:Alexander Yellen
Oyunculuk da, filmin seyri de çok kötüydü, devam filmi gibi olmamış zaten.
Önermem, vakit kaybı.
Bu güzelim filmin yanından bile geçemez.
gerçekten harika bir yapıt bıkmadan seyerede bilirim.Esra_Aytekin yazdı:
Konusunu okuyunca güzel bir şey herhalde dedim. Fakat konusuyla farklı çıktı film. Vasattı bence.
Önermem.
2. dünya savaşına dair yapılmış, izlediğim her filmi sevdim, bunuda sevdim. Tarih ve biyografik filmleri sevenlere kesinlikle önderirim.
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Biyografi , Dram, Romantik
Yönetmen: John Kent Harrison
Senaryo: Larry Spagnola , John Kent Harrison
Senaryo (Kitap): Anna Mieszkowska
Yapımcı: Cameron Johann , Jeff Most , Chris Grabowski
Görüntü Yönetmeni: Jan A.P. Kaczmarek
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular: Anna Paquin, Michelle Dockery , Karolina Dryzner , Fiona Glascott , Gintaire Cepukonye , Olga Boladz
Filmin Konusu:II. Dünya Savaşı sırasında sosyal bir çalışan olan Irena Sandler’ın 2.500 Yahudi çocuğu kurtardığı için Naziler tarafından tutuklanmasını konu alır…