merhaba Emir Kose ben birazdan cikacagim bir gelisme var mi acaba ? cunku bu gun kargoya veremezsem en erken haftabasina kalir..yakin kargo subesi neresi size ?
merhaba Emir Kose ben birazdan cikacagim bir gelisme var mi acaba ? cunku bu gun kargoya veremezsem en erken haftabasina kalir..yakin kargo subesi neresi size ?
giremedim nete özür dilerim aydın aras kargo zeybek şubesine gönderirseniz şubeden alırım çok teşekkür ederim.
merhaba , sizin mailiniz gelene kadar ben cikmis bulundum toplanti icin. problem degil yarin hallederim. aydın ili zeybek subesi di mi ? aras kargo ile gonderirim ozellikle.emir_kose yazdı:
giremedim nete özür dilerim aydın aras kargo zeybek şubesine gönderirseniz şubeden alırım çok teşekkür ederim.
bu arada aklima birsey geldi. sizin kizlar ikiz ya bir ornek mi giyinmeyi severler? bazi ikizler bunu sevmezler ayri ayri giyinmek isterler. nasil yapalim bilemedim. bir fikir verirseniz.
canım çok teşekkür ederim bu ilgine kızlarım bazen aynı giyinirler hoşlarına gittikleri bir şey olduğunda bazende farklı giyinirler model aynı olur ama renk farklı olur genelde çünkü uzun boylu olan mor rengi sever diğeri ise kırmızıyı sana nasıl uygunsa. kargo doğru aydın aras kargo zeybek şubesi hoşçakal.
canım esu çok çok teşekkür ederim pakatlerin için biraz önce aldım çok sağolasın tam üstlerine göre almışsın bizi çok mutlu ettin fazla fazla almışsın öpuyorum.
canım esu çok çok teşekkür ederim pakatlerin için biraz önce aldım çok sağolasın tam üstlerine göre almışsın bizi çok mutlu ettin fazla fazla almışsın öpuyorum.
quamax1@hotmail.com adresini onaylar misin ? seni davet ettim.
bu arada cok sevindim canim ya ikisine de oldu mu ? acaba kucuk mu diye cok stres oldum..
bu arada canim bir mesaj daha attim sana. bana hesap no verir misin cunku ayakkabilari alamadim cunku kucuk gelirse nasil degistireceksin diye cesaret edemedim. havale cikaracagim sana kizlarin tam istedigi gibi icine sinen birsey bakarsin bayramlik olur mu ?
canım ben üyeyim ikizanneleriyiz.biz sitesine ama ordan kimseyle görüşmedim ama görüşmek isterim. teşekkür ederim söylemen bile güzel.
zahmet etme canım yeter bu kadar sağolasın
olur mu canim ne zahmeti ben zaten alacagim ayakkabilari onun niyetine girmistim ama sadece birde olmazsa nasil degistirebilirsin diye korktum. sen gonder bence bana hesap bilgini halledelim bayramdan once . sevinsin kizlar canim..