Yaz mevsiminin sonuna yaklaşmışken kış için kurutma makinesi almak istiyorum arkadaşlar.Kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.Hangi markayı önerirsiniz?
Yaz mevsiminin sonuna yaklaşmışken kış için kurutma makinesi almak istiyorum arkadaşlar.Kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.Hangi markayı önerirsiniz?
Sitede kurutma makinesi kullanan yok mu?
İyi bişey değil mi acep
sitede cok kullanan var.Baslik acildi onceden
Benimde ilk almam gereken seylerin basinda geliyor
memnun olmaz olur muyuz hiç
bir çamaşır makinası yapan, iki kurutma makinası bulan adam cennetlik
ben geçen kış aldım, yaz aylarında ihtiyaç olmuyor ama kış aylarının çamaşırı şenliğe çeviren aletidir kendisi
benimkisi bosh, çamaşır makinasını yenilerken yarı fiyatına almıştık kampanyayla, tam modeline evde bakarım istersen..
benim ki aristonun kurutmalı çamaşır makinesiydi felaket kırışık çıkıyordu çamaşırlar bosch bu anlamda nasıl
hortlak bir yanıt olacak , ama en azından 2010 yılındansuadiye yazdı:
benim ki aristonun kurutmalı çamaşır makinesiydi felaket kırışık çıkıyordu çamaşırlar bosch bu anlamda nasıl
boschta kesinlikle öyle bir problem yok, tabi Rusyada filan tavsiye ettikleri dolaba kaldırma kuruluğunda +, şıkkını seçmeye hiç gerek yok, ben dolaba kaldırma kuruluğunda kullanıyorum, kırışmayı bırak sıcak sıcak katlayınca ütülü gibi oluyor...
hortlak yanıt olmamış merak etme ben daha anca alabildim makineyi bosch yarın kuracaklar bakalım inşallah memnun kalırım teşekkürler
Var ben kullaniyorum. Cok iyi bisey. icini tika basa doldurmazsan guzel kurutuyor kiristirmiyor.
Marka AEG veya BEKO tavsiye ederim.
serapares yazdı:
Sitede kurutma makinesi kullanan yok mu?
İyi bişey değil mi acep
benim tavsiyem öncelikle a sinifi yada a plus olan bir marka olmasi cünkü cok fazla enerji harciyor kurutma makineleri
bunun disinda servis agi iyi bir marka olsun sonucta beyaz esya isi birazda sans isi en iyi dedigim cogu markadan memnun kalmadim ben
cok forum acildi bu konuda ama gecen hafta hasta olup yorgan yastik carsaf vs diye kusan iki cocuga kurutma makinesi olmasa bakamazdim.
hele yastik ve yorganlari kesin cope atmam gerekirdi.
seviyorum ben kurutma makinemi. benim bacali arcelik bu sene 10 yaşına girdi eminim cok daha iyi modelleri vardir su an piyasada. bizimkisi gonul bagi