97. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 47879596979899 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 961 ile 970 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Takva

blueblue yazdı:
    Esra dedigim gibi Ciddi Bir adamda benim beklentilerim yuksekti. Fargo'dan, Barton Fink, Big Lebowski'den sonra çıta yukselmisti bende. Yoksa sevilmeyecek film degil tabii ki.
    sen yine izlemişsin biz 10.dakıkada birbirimize bakıp üff kapatalım yaptık
    bir de elde cok film olunca şımarık oluyor insan canım

2. Re: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma / The Twilight Saga: Eclipse

Esra_Aytekin yazdı:

İzleyen arkadaşlarım öncekiler gibi sevmemişler bu bölümü.

Ben önceki ikisinden nasıl keyif aldıysam aynı keyfi bunda da aldım.

Hatta ikincisinden daha güzel geldi bana.
    hımm ..2 tane izledik tüm kıtapları okuduk buna da şans verip izlemeli hemen .

3. Körlük – Blindness

seda43 yazdı:
    ilginç bir film, bazı sahnelerde tutarsızlıklar olsada yinede izlenebilir..

Bir göz doktorunun normal bir tempoda akan yaşamı, gözlerinin birdenbire kör olduğu şikayeti ile başvuran bir hastası tarafından alt üst olur. Körlük bu göz doktoruna da bulaşır. Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm kent halkında görülmeye başlanan bu olağandışı körlük yalnızca doktorun eşinde rastlanmaz. Olan biteni canlı olarak gören doktorun eşi, yaşanılan kaos ortamında kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışır.
    Ben epey etkilendim bu filmden.

İzlemeyenlere öneririm.

4. Higanjima

Konusuna kanıp izledim, vampirli mampirli diye.

Yanılıp da izlemeyin derim, çok başarısız buldum filmi, hiç keyif almadım.

5. Fi Tarihi

maviada yazdı:
    Dün gittim Fi Tarihi isimli bir komedi filmi aldım.

Öğğğ yaptık izlerken. Üstelik tam sinema keyfi yapılacak bir akşam hazırlamıştık. İğrenç ötesiydi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Tatildeyken izlemiştim bu filmi ve çok gülmüştüm.

Tamam, bazı sahneler (başroldeki oyuncunun mok yemesi örneğin) iğrençti, bazı dini olaylarla dalga geçilmişti ama onları es geçip komedi filmi diye bakınca film çok komikti bence.

Mao's Last Dancer (Mao'nun Son Dansçısı)

Ulke filmlerinden en çok çini, sanatlardan en cok baleyi severim. Dolayisi ile çinde geçen bale egitimi uzerine bir film benim cok ilgimi cekti.

Zorlu ve politik bir bale egitiminden sonra amerikaya giden bir baletin gercek hikayesi. Olaganustu dans performanslari var. Cocuk o kadar guzel bale yapiyor ki şu işe yaramaz vucudumu kaldirip denize atasim geldi.

Ama amerika'da gecen kismi biraz fasarya. Buyuk amerika ozgurlukler ulkesi amerika hikayeleriyle dolu. Cocuk da super bir balet ama oyunculugu Jackie Chan'den kötü Film de uzun. 2 saatlik.

Yani demem o ki çin ya da bale ilginizi cekmezse birakiniz kalsin

7. Hayalet Resim / Ghost Image

İzlerken hayalet fimini anımasadım. Yalnız Hayalet filminin yanından bile geçemez.

Sevmedim filmi.

Hayaleti tekrar keyifle izleyeceğim bu filmden sonra.

8. Aşk Çeşmesi / When in Rome

Güzel değil ama çirkin de değil.

Kafa dinlemek, bir şeyler yiyip içerken güzel vakit geçirmek için izlenebilir.

9. ABANDONED

Yapım:2010 ~ ABD
    Türram,Gerilim,Gizem
    Yönetmen:Michael Feifer
    Senaryo:Peter Sullivan,Jeffrey Schenck
    Senaryo (Kitap):Jeffrey Schenck
    Yapımcı:Peter Sullivan,Barry Barnholtz,Michael Feifer Görüntü Yönetmenienis Maloney
    Müzik:Andres Boulton
    Gösterim Tarihi:24 Ağustos 2010 (ABD)

psikolojik gerilim türündeki "Abandoned", sevgilisinin kaybolduğuna inanan Mary Walsh ismindeki genç bir kadının sevgilisini bulmaya çalışırken yaşadığı esrarengiz olaylarla başa çıkma çabasını konu alıyor.

Fena değildi film. Konu bilindikti fakat güzeldi. Sanki oyuncular oynayamamış gibi geldi ama.

10. Dengesiz / Unstable

Sorunlu ve zor bir ilişkiyi yeni bitirmiş bir kadın tekrardan yeni bir erkekle flört eder eder ve kısa bir zaman diliminde evlenmeye karar verir. Evlilikleri sırasında yaşanan bazı durumlar bu kadının hem kendisinden hemde kocasından farklı şüpheler duymasını sağlayacaktır.

Fena değildi bu film de, çok sevmedim ama hoş vakit de geçirdim.