teşekkür ederim canım. mail adresini bekliyorum.
teşekkür ederim canım. mail adresini bekliyorum.
adres detayini alabilir miyim ? ozelden mesaj atabilirsin.
ben bu hafta alisverise cikip bayram oncesi gondermis olacagim insallah.
canim adres detaylarini verebilir misin ? yarin alacagim kiyafetleri..
haklısınız teşekkür ederim uyarınız için özelden yazamadığım için yazmıştım mailden ulaşırsanız sevinirim.
özelden msj gönderemiyorum adres bilgilerimi yazdım tel no da yazmak isterdim ama özelden msj atma yetkiniz yok hatası veriyor üzgünüm.
Kışlıkları düzenlerken geçen seneden küçülmüşlerimizi gönderebilirim.Bu sene biraz büyük olurlar belki ama seneye giyerler.
Adres vermeniz doğru olmamış.Burayı bir sürü insan okuyo ve içlerinde art niyetli olanlarda olabilir.emir_kose yazdı:
isterseniz kargo şubesine gönderin ben ordan alayım geçen evrak gelmişti evde yoktun not bırakmışlar görmedim geri gitti evrak şubeye gönderip yazarsınız bana ben ordan alırım bi sorun çıkmamaısı için. çok çok teşekkür ederim.
Mail adresinizden size ulaşanlara verirseniz daha doğru bence..
çok doğru, düzelt butonu ile bence adresinizi silin.Utku&Arda yazdı:
Adres vermeniz doğru olmamış.Burayı bir sürü insan okuyo ve içlerinde art niyetli olanlarda olabilir.
Mail adresinizden size ulaşanlara verirseniz daha doğru bence..
Beyhancım, bu durumda senin de silmen gerekecek.
size özelden msj yazamıyorum adreside yazmıştım arkadaşlar uyardılar sildim bana mail adrsimden ulaşırsanız sevinirim.
tamam yakin kargo subesinin ismini verin ben sizin adina oraya gondereyim. emir kose adi ile nufus cuzdaninizi gostererek alirsiniz sanirim.