Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

SYDNEY HAKKINDA (Resimler)

Mevhibe merhaba, biraz bilgi alabilirmiyim.
    Her sehrin kendine ozgu bilinmeyenleri vardir.
    Nerede ne yenir, nerelere gidilir, nerede alisveris yapilir? Interntte kafamiz karisti. Bilen birine sormakta yarar var.. Sadece 4 gece kaliyoruz...
    Ozelden mesaj gonderdim almadin sanirim.
    Selamlar
    Sevgiler
    Reside

2. Re: SYDNEY HAKKINDA (Mevhibe)

Reside internet benden daha iyi bilgi verir emin olabilirsin.

Sadece 4 gun kalacaginiza gore sehir merkezine yakin yerleri gezebilirsiniz sanirim.

Darling Harbour'dan cikip Circular Quay'e dogru George Street uzerinden yuruyus yapabilirisiniz ama uzun surer uyarayim.

Darling Harbour gezmek icin guzel.

Town Hall'da ki Queen Victoria Building'e (QVB) gidin mutlaka. Cok guzel bir yer, alisveris yapip birseyler yiyebilirsiniz.

QVB'nin karsisinda George Street'in diger tarafinda yani baska bir alisveris merkezi daha var. Oraya da bakabilirsiniz. Galleries Victoria merkezin adi.

Kocaman, cok guzel hayvanat bahcemiz var ziyaret etmek isterseniz. 1 gununuzu alir ama ya da Darling Harbour'daki Auarium'u ve hemen yanindaki kucuk capli hayvanat bahcesini gezebilirsiniz.

Circular Quay'i gezebilirsiniz. Oradan Opera House dogru yuruyup sonradan da Royal Botanic Gardens'a gecebilirsiniz. Royal Botanic Gardens'da cafe de var. Cafe'nin oradaki agaclarda asili duran fruit bat'lere bakabilirsiniz. Cocuklar icin ilginc olabilir.

The Rocks'da hafta sonlari market oluyor. Orayi ziyaret edebebilirsiniz.

Sydney Tower'a cikabilirsiniz. Tower cevresindeki caddleri gezebilirsiniz. Elizabeth street'in uzerinde Hyde Park var, cok severiz biz.

Vaktiniz olursa Blue Mountains'e gidin diyecegim ama uzak biraz.

Bir cok muze var, seviyorsaniz muze gezmeyi tavsiye ederim.

Aklima ilk gelenler bunlar Reside'cim. Iyi gezmeler simdiden..

Re: SYDNEY HAKKINDA (Mevhibe)

Mevhibe'cim tesekurler bilgi icin. Her zaman bir bilene sormayi tercih ederim. Notlarini aldim.

Ozeline de mesaj gonderdim tekrar. Bir tane yanlis bos mesaj gitti, acemilik. Sonraki mesajimi acarsan sevinirim.

Selamlar...

Re: SYDNEY HAKKINDA (Mevhibe)-GITTIK GELDIK

Ailece harika bir tatil yaptik. Sydney tek kelimeyle harikaydi.Malesef Mevhibe ile bulusamadik. Selin Mira'yi doktora goturmesi gerekiyormus. Umarim su an iyilesmistir. Tekrar gecmis olsun.

Harbour Bridge, Opera Binasi, Circular Quay, The Rocks en cok hosumuza gidenler oldu. Aquarium bekledigimiz kadar degildi... Sydney Tower ise bizim icin hayal kirikligi oldu... Konum olarak Sydney'e tam hakim bir yere yapilmamis. Harbour Bridge ve opera binasi arkalarda kaldigi icin cok az gorunuyor..

Sonuc olarak Sydney harika bir sehir, cok hareketli civil civil. Opera Binasi, Harbour Bridge ve Otelimizin bulundugu Darling Harbour muhtesemdi, ozellikle gece.

Alisveris ve yasam tarzi konusunda yabancilik cekmedik. Ayni magazalar burada da var.

Yalniz burada Turk mahallesi yok. Sydney'e giden her Turk'un mutlaka gormesi gereken bir yer, Auburn. Orada biraz kebap yedik cok ozlemisiz. Bizim burada sadece doner durumculer var. Pek kebab, simit, tUrk marketi yok. Trene atladik biraz Syney'in disina ciktik, 2-3 saatimizi de orada harcadik.

Tekrar tesekkurler Mevhibe, verdigin bilgiler cok faydali oldu.

ladybug yazdı:
    Reside internet benden daha iyi bilgi verir emin olabilirsin.

Sadece 4 gun kalacaginiza gore sehir merkezine yakin yerleri gezebilirsiniz sanirim.

Darling Harbour'dan cikip Circular Quay'e dogru George Street uzerinden yuruyus yapabilirisiniz ama uzun surer uyarayim.

Darling Harbour gezmek icin guzel.

Town Hall'da ki Queen Victoria Building'e (QVB) gidin mutlaka. Cok guzel bir yer, alisveris yapip birseyler yiyebilirsiniz.

QVB'nin karsisinda George Street'in diger tarafinda yani baska bir alisveris merkezi daha var. Oraya da bakabilirsiniz. Galleries Victoria merkezin adi.

Kocaman, cok guzel hayvanat bahcemiz var ziyaret etmek isterseniz. 1 gununuzu alir ama ya da Darling Harbour'daki Auarium'u ve hemen yanindaki kucuk capli hayvanat bahcesini gezebilirsiniz.

Circular Quay'i gezebilirsiniz. Oradan Opera House dogru yuruyup sonradan da Royal Botanic Gardens'a gecebilirsiniz. Royal Botanic Gardens'da cafe de var. Cafe'nin oradaki agaclarda asili duran fruit bat'lere bakabilirsiniz. Cocuklar icin ilginc olabilir.

The Rocks'da hafta sonlari market oluyor. Orayi ziyaret edebebilirsiniz.

Sydney Tower'a cikabilirsiniz. Tower cevresindeki caddleri gezebilirsiniz. Elizabeth street'in uzerinde Hyde Park var, cok severiz biz.

Vaktiniz olursa Blue Mountains'e gidin diyecegim ama uzak biraz.

Bir cok muze var, seviyorsaniz muze gezmeyi tavsiye ederim.

Aklima ilk gelenler bunlar Reside'cim. Iyi gezmeler simdiden..

geçen gün seyahat ekinde vardı.. fotoğraf yok mu? gözümüz gönlümüz açılsaydı..

aynur-anneoldum yazdı:
    geçen gün seyahat ekinde vardı.. fotoğraf yok mu? gözümüz gönlümüz açılsaydı..
    Bine yakin fograf cektik nerdeyse...
    Bir iki tane yapiyim ama size'ni kucultmem gerekiyor.

Fotoğraflar harika

8. Re: SYDNEY HAKKINDA (Mevhibe)-GITTIK GELDIK

Çok hoş!

Sırf Aborjinler için gideceğim bir gün Avustralya'ya.

9. Re: SYDNEY HAKKINDA (Resimler)

tatil resimlerine bakmaya ve izlenimler okumaya bayildigim icin hemen atladim..
    akvaryumdan memnun kalmadigina uzuldum. nemodan sonra tabi syney de gormek istedigimiz bir yer..

keske bizim icin de 3-4 saatlik ucus olsaydi.. ama buradan 24 saat kadar tutuyor.

bir aylik ucretsiz izin alip bir avusturalya, yeni zelanda, tasmanya, fraser adasi, avusturalyanin icleri bu red-centre bolgesi falan, yapmayi cok arzu ediyorum. ama tabi simdi orada kis. biz kisa, siz yaza girince gelmek daha akillica olur tabi..

ay ben deli kadin, simdi de dusundum, oglumun okulundan kisin bir ay izin alamam, en fazla iki hafta tatilleri var derdine dustum. sanki yolculuk hazir bir izin almasi kalmis gibi

Re: SYDNEY HAKKINDA (Resimler)

Deniz.. yazdı:
    tatil resimlerine bakmaya ve izlenimler okumaya bayildigim icin hemen atladim..
    akvaryumdan memnun kalmadigina uzuldum. nemodan sonra tabi syney de gormek istedigimiz bir yer..

keske bizim icin de 3-4 saatlik ucus olsaydi.. ama buradan 24 saat kadar tutuyor.

bir aylik ucretsiz izin alip bir avusturalya, yeni zelanda, tasmanya, fraser adasi, avusturalyanin icleri bu red-centre bolgesi falan, yapmayi cok arzu ediyorum. ama tabi simdi orada kis. biz kisa, siz yaza girince gelmek daha akillica olur tabi..

ay ben deli kadin, simdi de dusundum, oglumun okulundan kisin bir ay izin alamam, en fazla iki hafta tatilleri var derdine dustum. sanki yolculuk hazir bir izin almasi kalmis gibi
    Akvaryumdan memnun kaldik cok guzeldi, sadece dunyanin sayili akavaryumlarindan oldugunu bilerek girince daha fazlasini umit etmistik, onceki gorduklerimize gore.

Bekleriz.. 1 ay yetmeyebilir . Hatta o kadar yol gelmisken bilet alirken round trip alabilirsin, Macellan misali... Asya uzerinden gelip Amerika uzerinden geri donebilirsin ya da yada tam tersi...