ay nedir bu gorumcelerden cektimiz derrmisim
benim yok bi sorunum ,simdilik ama zaman ne gosterir bilinmez.
bittercim sen basla ben de belki killanicak biseyler bulurum sayenizde ,ilham alirim
bittercim sen basla ben de belki killanicak biseyler bulurum sayenizde ,ilham alirim
Kaç tane görümcen var bacım ? Benim 3 tane var .Biri buraya üye ,konuşamam o yüzden
kocaların kız kardeşlerine neden görümce demişler acaba? çok göze göründükleri için olabilirmi?camomile yazdı:
2 canim biri kalsik sarisin,hostes tarzimiz cok baska ama zararimiz yok birbirimize.
digeriyle daha yakiniz birbirimize,o cok kendi halinde ve iyiniyetli bi kisilik zaten.
hicbiri uye deel buraya.
Anci yazdı:
Kaç tane görümcen var bacım ? Benim 3 tane var .Biri buraya üye ,konuşamam o yüzden
orumcekten geliyo bence
basina corap orme potansiyellerinden dolayi
GökKay yazdı:
kocaların kız kardeşlerine neden görümce demişler acaba? çok göze göründükleri için olabilirmi?camomile yazdı:
Ben 3 gelinin biricik görümcesiyimcamomile yazdı:
2 canim biri kalsik sarisin,hostes tarzimiz cok baska ama zararimiz yok birbirimize.
digeriyle daha yakiniz birbirimize,o cok kendi halinde ve iyiniyetli bi kisilik zaten.
hicbiri uye deel buraya.
Anci yazdı:
En küçük görümcemle en iyi anlaşıyorum.Kankayız hatta Hepisi okumuş ama sarışın deel
Benim görümcem yok, esimin erkek kardesiyle de iyi anlasiriz.. Ama ben görümce oluyorum, kardesim yakinda evlenecek.. Insallah cok güzel bir iliskimiz olur, ben gelin degil kizkardes görüyorum O´nu.. Eh sevelim birbirimizi yaa, uzaklardayiz, senede 1-2 hafta ancak görüsürüz ki zaten..
Görümce gözyaşı, göründükçe vur taşı diyim ben, görümcesi olmayıp kendi görümce olan biri olaraktan...
2 görümcem var birisi benden 10 yaş büyük diğeri benimle yaşıt ayda 1 -2 sefer görüşürüz ne çok samimi ne çok uzağızdır kesinlikle görümcelik yapamazlar sıkıysa yapsınlar
Görümcem yok, şanslımıyım bn şimdi bu konuda