Eylül ayından beri cılgınca bir savas verdim.Bir cogunuz bunu biliyorsunuz Mustafama Kök hücre nakli uygulanması adına.İnsanüstü bir caba sarfettim..Maalesef yenildim.Bakanlıktan bu izni cıkartamadım.Tek gerekceleri ise fayda saglamayacak yanıtı idi.Simdi sükut devresindeyim..Benim baslattıgım bu mücadeleyi simdi diger aileler üstlendi.Binnur göze ve ailesi,ülkemizde kök hücre calısmalarının hızlanması adına bir savasa girdi.Videolar hazırladılar.
http://video.yahoo.com/watch/7914581/20934932
Ve 2 agustosta tamamen resmi izinleri alınmıs bir eylem gerceklestirecek kas hastası aileler
http://www.facebook.com/event.php?eid=143921812285935#!/event.php?eid=143921812285935&ref=mf
SAGLIK BAKANLIĞINDAN YAŞAMA VE SAĞLIK HAKKIMIZI İSTEME eylemi....Ayrıntılar yukarıdaki adreste var...
Degerli arkadaslar,Mustafanın basına gelmeden önce bende duyarsızdım belki.Öyleki kas hastalıgının adını bile duymamıstım..Bize olmaz demeyin.Hepimiz hasta ve engelli adayı degilmiyiz...Lütfen o gün bu eyleme destek verin..Ankarada yasayanlar.....Mutlaka gidebilecek birileri vardır cevrenizde, siz coluk cocuk yüzünden gidemeyecek olsanız bile.Esleriniz gidebilir,ailenizde gencler varsa onlar gidebilir...Ne olur Mustafa adına bu eylemde yer alın.Lütfen.....Sizden ricam gideceklerin adını bildirmesi....2 agustosa kadar bu listeyi hazırlayalım olurmu....Sevgilerimle...
Melek Saka:
Etrafınızda sedece tekerli sandalyeye mahkum kas hastaları yok malesef.
Yaşar gibi , Mustafa gibi,Bahadır gibi,Ufuk gibi yaşamını 7/24 boğazında delikle sürdürenlerde var ve bu kardeşlerimiz yaşama öyle bir pencereden bakıyorki anlamak mümkün değil gözlerindeki yaşama sevincini..
Lütfen tüm kas hastalarımızın sonu hüsranla sonuçlanmadan elimizden gelenin fazlasını yapalım.
2 ağustos da Ankara'ya bekliyoruz tüm türk halkını..
TEKEL işçilerine gösterilen hassasiyeti ve desteği umarım kas hastalarımız için de gösterirsiniz..
Duyarlı olalılım! Türk millletine bu yakışır...
Binnur Göze:
Hadi Türkiye Evlatlarımızı Kaybetmemek için desteğe ihtiyacımız var.2 Ağustos Pazartesi günü Ankarada SAGLIK BAKANLIĞINDAN buluşuyoruz. HERKES BUNU PROFİLİNDE PAYLAŞSIN LÜTFEN...
Adeviye Tilkioğlu
July 25, 2010 at 11:46pm
Konu:
ÇOK ÖNEMLi ARKADAŞLAR.......
ANKARA'DA SAĞLIK BAKANLIĞININ ÖNÜNDE YAPILACAK( SAĞLIK BAKANLIĞINDAN YAŞAMA VE SAĞLIK HAKKIMIZI İSTEME Yer:ANKARA
Tarih:02 Ağustos 2010 Pazartesi 09:00) OLAN TOPLANMAYA GELECEKLER kişiler ve illerini kendiyle beraber kaç kişinin katılabileceği hakkında bilgileri yazarlarsa en azından ...katılımın fazla olduğu yerlerden toplanılarak gelinebilir ve katılım sayımız aşağı yukarı belli olur...
LÜTFEN KESİN KATILIMLAR MESAJLA BİLDİRSİN