3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Hamile arkadaşım-Aile içi şiddet

valla hamile hamile kendini dovdurup oturan kadinin akli melekeleri yerinde degildir, bir nevi akıl tutulmasi olmustur.

belli ki dayak yemeye devam edecek, belli ki cocuklari da şiddet gorecek.

devletin kurumlarinin harekete gecip kadin şikayetci olmasa bile adami uzaklastirip tedavi gormesini saglamasi ve takip etmesi gerekir.

valla tatilde bir ingilizin cocugunu fena hırpaladigini gordum ve gorevliye dedim ki ya kadina soyleyin kendine gelsin ya da adini sizden alir ulkesindeki sosyal guvenlik kurumuna şu dakika ihbar ederim davranişlarını, burasi muz cumhuriyeti olabilir ama eve donunce kendi makamlarina anlatir derdini.

aciz insani ya da hayvani eziyet edene hic tahammul edemem gordugum yerde de onlemimi alirim. size de tavsiyem en azindan muhtara bildirmeniz durumu.

2. Re: Hamile arkadaşım-Aile içi şiddet

okuyunca yazdiklarinizi sizinle paylasmak istedim. bir tanisigimin basina gelenler.

adamla kız tanisiyorlar ikisi de universite mezunu. evleniyorlar.kiz evlendiklerinin daha ilk ayinda kocasindan dayak yiyor. ama kimselere soyleyemiyor. sonra hamile kaliyor ve adamin dovmeleri devam ediyor. bu arada alkol sorunu da var. gece gelmiyor sizdim arkadasimda kaldim diyor. neyse bu bu sekilde gidiyor. kiz diger cocugu 6-7 yasinda iken hamile kaliyor. ama adamla sorunlari devam ediyor aldiriyorlar cocugu. arkadaslari iyi yaptigini boyle bir yuvaya cocuk getirmenin mantiksiz oldugunu soyluyorlar. dinliyor gibi ama dinlemiyor gercekten. kizda hep bir erkek cocuk olursa kocam evine bagli olur modu var. sonra kiz bir sure sonra yine hamile kaliyor. bu sefer karar veriyor dogurmaya. bu arada adam hala geceleri yok cok az geliyor eve. gelince de kavga dovus devam ediyor. ve kadin doguma gittiginde bile adam icki masasindan kalkip geliyor hastaneye.

en sonunda kiz ve adam ayriliyorlar. kiz cocuklarinla kaliyor. adama mi ne oldu...ona ne olacak megerse bunca yil zaten sevgilisi ile kendine bir hayat kurmus gidiyormus. ama karisi olacak saffff ne yazik ki hic anlamamis..ve olan cocuklara olmus her zaman oldugu gibi. cunku erkek cocuk babasinla hic bir gun gecirememis o kadar erkek diye istenmesine ragmen.

bu arada adam barisma teklifi yapiyormus ve kiz kabul etme derdindeymis hala. sanirim dayak yemeyi ozlemis :lough:

esu yazdı:
    okuyunca yazdiklarinizi sizinle paylasmak istedim. bir tanisigimin basina gelenler.

adamla kız tanisiyorlar ikisi de universite mezunu. evleniyorlar.kiz evlendiklerinin daha ilk ayinda kocasindan dayak yiyor. ama kimselere soyleyemiyor. sonra hamile kaliyor ve adamin dovmeleri devam ediyor. bu arada alkol sorunu da var. gece gelmiyor sizdim arkadasimda kaldim diyor. neyse bu bu sekilde gidiyor. kiz diger cocugu 6-7 yasinda iken hamile kaliyor. ama adamla sorunlari devam ediyor aldiriyorlar cocugu. arkadaslari iyi yaptigini boyle bir yuvaya cocuk getirmenin mantiksiz oldugunu soyluyorlar. dinliyor gibi ama dinlemiyor gercekten. kizda hep bir erkek cocuk olursa kocam evine bagli olur modu var. sonra kiz bir sure sonra yine hamile kaliyor. bu sefer karar veriyor dogurmaya. bu arada adam hala geceleri yok cok az geliyor eve. gelince de kavga dovus devam ediyor. ve kadin doguma gittiginde bile adam icki masasindan kalkip geliyor hastaneye.

en sonunda kiz ve adam ayriliyorlar. kiz cocuklarinla kaliyor. adama mi ne oldu...ona ne olacak megerse bunca yil zaten sevgilisi ile kendine bir hayat kurmus gidiyormus. ama karisi olacak saffff ne yazik ki hic anlamamis..ve olan cocuklara olmus her zaman oldugu gibi. cunku erkek cocuk babasinla hic bir gun gecirememis o kadar erkek diye istenmesine ragmen.

bu arada adam barisma teklifi yapiyormus ve kiz kabul etme derdindeymis hala. sanirim dayak yemeyi ozlemis :lough:
    Bana hamile kalmadan önce söylemişti eşinin hırpaladığını.Sonra araları düzelince yumuşadı haliyle.İkinci çocuğa karar verdiğini söylediğinde de söylemiştim.Aman kızım dayak çok ciddi vbir durum,bir defa oldumu gerisi gelir diye.Dee dinleyen kim.Yaptı yapacağını.Bu saatten sonra da yapıcak birşey yok aslında.Doğuracak.Gerekirse yani durum kötüyse de ayrılacak.Sanmıyorum ya ayrılacağını,alışkanlık mı boyun eğiş mi adı ?Bilmiyorum

4. Re: Hamile arkadaşım-Aile içi şiddet

Bu bir rahatsızlık. Dayak yedikten sonra ateşli şekilde seviştiklerini ve o yüzden bazen kavga sonlansın diye dayak yediğini söyleyen birini tanıyorum.

metin_yucel yazdı:
    Bu bir rahatsızlık. Dayak yedikten sonra ateşli şekilde seviştiklerini ve o yüzden bazen kavga sonlansın diye dayak yediğini söyleyen birini tanıyorum.
    Mazoşizm gibi birşey mi?Bilmem ki,hiç düşünmemiştim.

biz kadınlar malesef çok fedekaarız ondan canımm

vuzuella yazdı:
    biz kadınlar malesef çok fedekaarız ondan canımm
    Dayak yiyerek veya tartaklanarak fedakarlık yapılmaz ki.Hele de hamile hamile

canım benim çok üzüldüm.elleri kırılsın böyle erkeklerin.
    buna derhal bir çare bulsun yoksa hiç arkası kesilmez dayakların.
    bende yeni evlendiğimde kaynatamdan çok dayak yedim.saçlarımı yolardı.günlerce saçımı tarayamazdım canım nasıl acırdı.
    hiç eşime söylemiyordum.cahillik işte 17 yaşındaydım.
    üstelik hamileydim.
    sonra kiracılardan birisi eşime anlatmış sen yokken dövüyorlar diye.
    bursaya gidiyorum diye eşim evden çıktı.meğer yalanmış evi izliyor çatı katına saklanmış.
    ertesi gündü bu sefer kaynanam tam beni döverken eşim aniden içeri girdi.
    annesine bağırdı ve arabasını iş yerinin tüm anahtarlarını onların yüzüne fırlatıp benide kolumdan tutup kızarak niye söylemedin şimdiye kadar diye evi terk ettik.
    belki orda kalsaydım yıllarca neler yaşardım.eşim çok iyidir değil bir tokat lafla bile beni üzmez.
    umarım arkadaşında bir çare bulur.yazık ona çok üzüldüm çok.elleri kırılsın inşallah.

Arkadaşınıza haksızlık etmeyin bence. Ona değil onu bu şekilde yetiştiren anne ve babasındadır suç. Özgürlük ve cesaret nedir bilmeden yetişmiştir. Onun için yapabileceğiniz tek şey ne olursa olsun, ne karar verirse versin hep yanında olacağınızı hissettirmektir.

Bu böyle devam eder 2-3 sene sonra boşanır kadın, tecrübe ile sabittir

efenin_annesi yazdı:
    12 yaşında annesini kaybetmiş biri olarak kimbilir içinde ne fırtınalar koparak büyümüştür o kadıncağız... Ve yine bu sebeple aile bütünlüğünü korumaya çalışıyordur bence...

Arkadaşını suçlama bence, zaten yeterince acı çekiyor ve üstelik hamileliğin hassaslığını da yaşıyor...

Kocasına gelince, O'nu bana bir gönderiversene, hazır şalterlerim atmışken dayak neymiş göstereyim...
    araya benim göndereceim birinide sıkıştırabilir misin ülkü

bence arkadaşın kararını kendi verecek aklından kimbilir neler geçiyor umarım sonucu kendi için hayırlı olur