Meriç bayılmış cok methetti , çok gülmüş..Ben o kadar eğlenemedim ..Arada çamaşır astım , bardakları mutfaga taşıdım falan anlayın yani
Konu değişik bişi yakalamışlar da son anda ıskalamışlar gibi geldi bana ..
10 üzerinde 7
Meriç bayılmış cok methetti , çok gülmüş..Ben o kadar eğlenemedim ..Arada çamaşır astım , bardakları mutfaga taşıdım falan anlayın yani
Konu değişik bişi yakalamışlar da son anda ıskalamışlar gibi geldi bana ..
10 üzerinde 7
Bu hafta izlediğim en iyi film ..10 üzerinden 7,5 tan 8 Biraz sıkılır gibi olunsa da uzun diyaloglardan güze bir film ..
Lara yok film forumu benden sorulur
Vasat bir film. Julianne Moore nevrotik/kiskanc kadin tipini iyi vermis vermesine de para mi yokmus, mekan mi yokmus, kurgu mu yokmus, yonetmende iş yokmuymus anlamadim tatsız tutsuz bir film cikmis ortaya.
Yonetmen Atom Egoyan'i hatirlarsiniz ararat filmi milli meselemiz olmuştu bir ara. bosuna gurultu koparmisiz, pek başarılı bir yonetmene benzetemedim ben.
Hayranlikla seyrettim Erkan Can'i.
Güven Kıraç gibi usta oyuncu bile gölgesinde kalmis.
Dergahlarda/şeyh kucaginda/mürit ocaginda dönen dolaplari öğrenmek isterseniz buyur ola. Inanilmaz etkileyici. Müritlerin uçurduğu şeyh görülmeye değer. En salak/avanak cemaat mensubunu ne işlere bulaştırırlar seyrediniz. Haa bir de düşünen insani tepelemek için cok guzel bir cumle var: inanc işleri gonulle yapılır, zihin karıştırılırsa o iş bulanıklaşır. tabii tabii demek istiyor ki kafayi lahana bebek kivamina ayarla, pis işlerimizi sen yap siz niye yapmiyorsunuz dersen ote tarafta yanarsin.
Zikir ayinlerini cok guzel ve etkileyici cekmis yonetmen. Sanirim sinema tarihinde bir ilktir.
Özellikle din konularinda "suya sabuna dokunmayalim, kimsenin inancini elestirmeyelim, herkes gozunu kapatip kendi onune baksin" tadindaki sevgi kelebekleri seyretsin. Erkan Can'in ustlendigi rolde ve baslarina gelenlerde yeni bir dusunus bulabilirler bence.
ayy ne güzel filmdi uzun zamandır izlemediğim kadar sıcak bir filmdi.Basrolde sevgili Edward , Robert P. oynuyor .Kız da Lost taki Claire . Bööle ne desem ne desem ... İzleyin diyim ..10 üzerinden 8,5 tan 9
cumartesi aksamı hatta gecesi 12 den sonra Meriç lerde izlemeye basladık bu filmi .Ama alt yazı ile dudak tutmuyordu bıraktıkblueblue yazdı:
Vasat bir film. Julianne Moore nevrotik/kiskanc kadin tipini iyi vermis vermesine de para mi yokmus, mekan mi yokmus, kurgu mu yokmus, yonetmende iş yokmuymus anlamadim tatsız tutsuz bir film cikmis ortaya.
Yonetmen Atom Egoyan'i hatirlarsiniz ararat filmi milli meselemiz olmuştu bir ara. bosuna gurultu koparmisiz, pek başarılı bir yonetmene benzetemedim ben.
yerine bunu izledik .. aksiyon aksiyon .. john travolta acaip bitmiş yanında genç bizim Tudors kralı
Yönetmen : Handan İpekçi
Senaryo Yazarı : Handan İpekçi
Tür : Dram
Konu : 12 Eylül döneminde ana-babaları tutuklanan farklı çevrelerden çocukların dramı...
Filmin konusu güzeldi. Çocukların hali de iyi işlenmiş ama film yarım kalmış gibi geldi bana. Sanki biraz daha uzayabilirdi, daha etkili işlenebilirdi konu.
Konusu: İnsanların dilleri farklı olsa da, sevginin dilinin aynı olduğunu çok duyarlı ve hüzünlü bir öykü eşliğinde anlatan, ödüllere boğulmuş, unutulmaz bir yapıt.
Hikâyenin kahramanları ise, 75 yaşındaki yargıç emeklisi Rıfat Bey ile yakınlarını bir polis operasyonunda kaybeden küçük Kürt kızı Hejar... Huzurevine yatma hazırlığı içindeki otoriter Rıfat Bey ile Hejar'ın kaderleri tesadüfen kesişir. Kürtçeden başka dil bilmeyen inatçı Hejar ile Cumhuriyet ilkelerine bağlı, Türkçeden taviz vermek istemeyen Rıfat Bey arasındaki ilişki nefretle başlar. Derken araları ısınmaya başladıkça, önce birbirlerinin dilini öğrenirler, ardından da birbirlerini sevmeyi...
Ay hüngür hüngür ağladım filmde. Çok duygusal geldi bana.
Meriç,medip yazdı:
Bööööööööööööööööö
Dün gece eşimle birlikte başlayıp da eşimin uyuması sonucu yalnız izlemek zorunda kaldığım ve filmin sonuna doğru tırsaklığımdan ışıkları açmak zorunda kaldığı filmdir kendileri
Stefan King'in romanından uyarlanma 2007 yapımı korku gerilim filmini türden hoşlananlara tavsiye ederim.
Ben genelde aradığım taz değildir ama tufaya geldim gibime geldi.
ayrıntı
Ben korkusuz olmaya başladım galiba.
Ümit nöbetçiyken ve çocuklar da annemdeyken izledim ama hiç korkmadım izlerken.
Dün seyrettim. Yani ne beğendim ,ne beğenmedim .Ne ilginçti ne değildi .Ama izlerken uyumadım ,bu da bir şeydir