esu yazdı:
okuyunca yazdiklarinizi sizinle paylasmak istedim. bir tanisigimin basina gelenler.
adamla kız tanisiyorlar ikisi de universite mezunu. evleniyorlar.kiz evlendiklerinin daha ilk ayinda kocasindan dayak yiyor. ama kimselere soyleyemiyor. sonra hamile kaliyor ve adamin dovmeleri devam ediyor. bu arada alkol sorunu da var. gece gelmiyor sizdim arkadasimda kaldim diyor. neyse bu bu sekilde gidiyor. kiz diger cocugu 6-7 yasinda iken hamile kaliyor. ama adamla sorunlari devam ediyor aldiriyorlar cocugu. arkadaslari iyi yaptigini boyle bir yuvaya cocuk getirmenin mantiksiz oldugunu soyluyorlar. dinliyor gibi ama dinlemiyor gercekten. kizda hep bir erkek cocuk olursa kocam evine bagli olur modu var. sonra kiz bir sure sonra yine hamile kaliyor. bu sefer karar veriyor dogurmaya. bu arada adam hala geceleri yok cok az geliyor eve. gelince de kavga dovus devam ediyor. ve kadin doguma gittiginde bile adam icki masasindan kalkip geliyor hastaneye.
en sonunda kiz ve adam ayriliyorlar. kiz cocuklarinla kaliyor. adama mi ne oldu...ona ne olacak megerse bunca yil zaten sevgilisi ile kendine bir hayat kurmus gidiyormus. ama karisi olacak saffff ne yazik ki hic anlamamis..ve olan cocuklara olmus her zaman oldugu gibi. cunku erkek cocuk babasinla hic bir gun gecirememis o kadar erkek diye istenmesine ragmen.
bu arada adam barisma teklifi yapiyormus ve kiz kabul etme derdindeymis hala. sanirim dayak yemeyi ozlemis :lough: