Selam herkese,
Kayınpederimde kasık fıtığı var (daha evvel bu konuda ameliyat da olmuş)
Yaşı 85, bir ameliyat daha bizi düşündürüyor.
Bu konuda bilgisi olan ya da istanbul'da iyi doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Selam herkese,
Kayınpederimde kasık fıtığı var (daha evvel bu konuda ameliyat da olmuş)
Yaşı 85, bir ameliyat daha bizi düşündürüyor.
Bu konuda bilgisi olan ya da istanbul'da iyi doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Kimsenin fikri yok mu?
Geçen sene babam da aynı şikayetten ameliyat oldu. 70 yaşında babam .Bir sorun yaşamadı şükür .
Üsküdar'da özel bir hastanede ameliyat olmuştu .
7 yaşındayken Kıvanç da oldu. Cerrahpaşa'da bir prof yaptı ameliyatı ama adını hatırlayamadım..
Bizim kpeder oldu , Ankara'da.By-pass'lı olmasına rağmen gayet sorunsuz atlattı ameliyatı, korkulacak bir riski yok sanırım, rahatsızlık veriyorsa ve doktorlar hemfikirse ameliyay olmalı , geçmiş olsun.
Geçmiş olsun öncelikle..
Emir'in 7 yaşındaki arkadaşı oldu mayıs ayında..Acıbadem Maslak'ta oldu..
Kız çocuklarında pek sık görülmüyormuş aslında ama nadir de olsa olabiliyormuş..
Yarım saatlik bir operasyon olduğunu ve sorun yaşamadıklarını söyledi..
Sağolun arkadaşlar...
Şimdilik dinleniyor, "daha iyiyim" dedi ama bakalım...
Daha evvel 2 kere olmuş bu ameliyatı (en son 15 sene evvel) şimdi yaşından dolayı uzak duruyor sanırım.
benim oğlumda oldu.spor hocasıydı ağırlık felan kaldırmayı bıraktı bu yüzden.çok sıkıntı veriyordu.
çift taraflı oldu yama koymuşlardı.umarım yama kelimesini doğru kullanmışımdır.bunu yaparsak bir daha olmaz demiş doktoru.iki gün hastane kaldı.evdede bir hafta istirahat etti.geçti çok şükür.ama doktorunun adı şu an aklıma gelmiyor.yazarım sonra.
ama ileri yaşlarda ağır bir şey kaldırmıcak zaten olması gerekli değil diye biliyorum.ama yinede en doğru bilgiyi tabi doktorlar verir.
bağırsağın sıkışma riski var ve ertelenebilecek bir ameliyat değil aslında.. geçmiş olsun..melisoli yazdı:
Sağolun arkadaşlar...
Şimdilik dinleniyor, "daha iyiyim" dedi ama bakalım...
Daha evvel 2 kere olmuş bu ameliyatı (en son 15 sene evvel) şimdi yaşından dolayı uzak duruyor sanırım.