Cikiyor muyuz simdi bu forumdan arkadaslar
Yerimizi genclere mi birakiyoruz
Sevgili yoldaşlar seneye 4.sınıf forumlarinda gorusmek uzere Hatta bizim kizin okulu gelecek hafta bitiyor. Ben gecerim hemen dorte :lough:
Sevgili yoldaşlar seneye 4.sınıf forumlarinda gorusmek uzere Hatta bizim kizin okulu gelecek hafta bitiyor. Ben gecerim hemen dorte :lough:
Madem 4.sınıf forumuna gidiyorsunuz o zaman bizimle 3.cü sınıfla ilgili tavsıyelerinizi paylaşırmısınız
Aslında bu sene kolay geçti, ödev sorumluluk bilinci daha da oturdu bu yıl. Ağırlıklı matematik çalıştı bizimkiler. Öğretmenimiz 4 ve 5'e yatırım yapıyoruz dedi. Bizim çocuklara da iyi geldi aslında. Deneme sınavları oldular, toplamda 6 tane. Çocuklar en azından optik okumalı sınavların nasıl yapıldığını gördüler, iyi bir deneyim oldu.yazsel yazdı:
Madem 4.sınıf forumuna gidiyorsunuz o zaman bizimle 3.cü sınıfla ilgili tavsıyelerinizi paylaşırmısınız
Ama bizim cephemizde kitap okuma sıkıntımız bitmedi. Sadece okulda okuyor.
Öğretmenimiz emekli olacakmış yarı yolda kalıyoruz
Madem emekli olacaktı baştan hiç almayacaktı öğrencileri
İsteğe bağlı '' ben emekli olacağım ''demek,öğrencileri hiç düşünmemek demek
Bakalım yeni gelen öğretmen nasıl olacak diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Şansımız kötüymüş
Yazdırmak için çok uğraşmıştık öğretmenin yaptığı çok kötü
Memnun mutlu gidip geliyorlar. Ders/çalışma kitaplarında boş kalan alıştırmalar tamamlanıyor evde. Şartsa daha faydalı bişey yapabilirlerdi. Eşyalar yavaş yavaş eve taşınıyor..
Cuma günü İngilizce Spelling yarışması vardı. 3. sınıflarla 4. sınıflar arasında. Alaz iki birinciden biri olmuş. Çok sevindik. Diğer birinci de 4'lerden. Finalde berabere kalmışlar..
biz geldik yer acin yer acinnnblueblue yazdı:
e-karne'yi gördüm, hepsi 100 üzerinden 5
umarım önümüzdeki yılımız da güzel olur
Tebrikler oğlumuza,bebisim yazdı:
Bu arada bu forum artık bize devredilecek sanırım.
Sağol Özler'cim evet deviri yapalım artık.umut yazdı:
Tebrikler oğlumuza,bebisim yazdı:
Bu arada bu forum artık bize devredilecek sanırım.
Ben de diğer foruma giriyorum artık
Meral yahu hemencecik de devretmişin forumu insan bi hava parası neyim alırdı