fgveznikli yazdı:
Merhaba değerli anneler,
Sizden fikir almak istediğim bir konu var. Okullar kapanıyor, bu da nereden çıktı demeyin nolur. Benimkisi gelecek seneye hazırlık aslında.
Oğlumu gönderdiğimiz okulla ilgili bazı sorunlarımız var. Çok açık yazamayacağım ne yazık ki...Ancak sizlere fikir vermesi bakımından şunu söylemeliyim, anlatsam yok canım abartıyorsun, bu kadar da olmaz diyebileceğiniz sorunlarımız var. Öğretmenimizle ilgili, idarenin okulun fiziki sorunlarına karşı duyarsızlığıyla ilgili. Tam bir başıboşluk söz konusu...Zihniyet şu, beğenmiyorsan gider başka okula verirsin çocuğunu. Yani onlara göre bir sorun yok. Öğretmenle ilgili de ciddi sorunlarımız var. Çok görüştük, konuştuk ancak belirli bir yaştan sonra insanın kendini değiştirmesi (buna gönüllü değilse) mümkün olmuyor.
Her neyse, bu dönemin bitmesini bekliyoruz. Gelecek sene için başka bir okula vermek gibi bir fikrimiz var. Sizden ricam çocuklarınızın gittiği okullarla ilgili bilgi vermeniz. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu okuluna gönderiyor musunuz? Öğretmeniniz, idarenin tavırları gibi konularda bana yazabilirseniz çok memnun olurum.
Oğlum devlet okuluna gidiyor. Ben eylül ayında işten ayrıldım. Sık sık okula gidiyorum. Çalışsaydım farkında olmayacağım konuları gözlerimle görüp şahit oluyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Filiz