subbota yazdı:
1.ve 2. sınıf annelerı
Onemlı bır sorum var!
1. ve 2. sınıfa gıden cocugunuzla ılgılı.
1-Cocugunuz okul sorumlulugunu aldı mı?Derslerını kendılıgınden oturup yapıyor mu?Sıze sormadan yardım almadan yapıyor mu?
BEN SOYLEMEDEN YAPMAYA BASLAMIYOR AMA BASLADIGI ZAMAN TEK BASINA YAPIP BITIRIYOR, KONTROL EDIYORUM.
2-Derslerını buyuk bır sorumlulukla yapıyor mu?
En onemlı soru ders yaparken su ıcıcem acıktım ya da ben cok az oyun oynayabılır mıyım? dıye soruyor mu?
COK CIDDIYE ALIP YAPTIGINI SOYLEYEMEM. SADECE MATEMETIK SORULARINI YAPARKEN KENDINDEN GECIYOR
HER HAFTA BASI 10 KELIMEYI 3 KERE YAZMA ODEVIMIZ VAR,BU ODEVDEN HIC HOSLANMIYOR BU YUZDEN ACIKIR, SUSAR, BASI AGRIR, ELLERI UYUSUR
3-Cantasını ertesı gune; sızın yardımınız olmadan eksıksız yerlestırıyor mu?
ODEVLERI BITIRIR BITIRMEZ, CANTASINA KOYMASINI SOYLUYORUM.
4-Her gun kıtap okuyor mu? yazı yazmaya calısıyor mu?
OKULUN KUTUPHANESINDEN HER HAFTA IKI KITAP ALIYORLAR, EVDE ONLARI OKUYOR. EVDEKI KITAPLARIMIZ GENELDE HAYVANLARLA, BITKILERLE YANI KISACA FENLE ILGILI KITAPLAR. ONLARI OKUMAKTAN BUYUK ZEVK ALIYOR. ZAMAN ZAMAN OYKULER YAZIP, RESIMLENDIRIP KITAP HALINE GETIRIYOR.
5-Okula gıdecegı zaman tumuyle kendısı gıyınebılıyor mu?
ASLA!!! YAPAMAYACAGI ICIN DEGIL BENIM GIYDIRMEM KOLAYINA GELDIGI ICIN. EN BUYUK SORUNUMUZ BU. BIRGUN OKULA PIJAMALARIYLA GONDERECEGIM AKLI BASINA GELSIN
6-Okulda esyalarını kaybedıyor mu?
GECEN SENE VE BU YIL OKULUN ILK ZAMANLARINDA MUTLAKA BIRSEYLERINI UNUTUP GELIYORDU. SIMDI HEMEN HEMEN HIC UNUTMUYOR DIYEBILIRIM.
7- Sınıf arkadaslarıyla ılıskısı normal mı?
NORMAL.HEMEN HEMEN HERKESLE OYNUYOR AMA SUREKLI BERABER OLDUGU BIR GRUBU VAR.
8- sınıfta rakıbı var mı?
OYLE HIRSLARIMIZ YOK
AMA ANLADIGIM KADARIYLA ONU RAKIP GOREN BIR ARKADASI VAR SINIFTA.
9- Okula gıttıgı ıcın mutlu mu?
OKULA GIDERKEN MUTLU, GITMEK ISTEMEME GIBI DURUMLARIMIZ YOK AMA HER COCUK GIBI TATILLERI COK SEVIYOR.
10- Ogretmenını cok sevıyor mu? saygı duyuyor mu?
EVET.
11- Ders yaparken ya da yaptırırken ara vererek mı vermeden mı yapıyorsunuz?Tenefus yapıyor musunuz?
KONUYA GORE DEGISIYOR. MATEMATIKSE HAYIR AMA BAZI YAZMASI GEREKEN SEYLERDE KAYTARMAK ISTEDIGI ICIN BIR SEKILDE KENDI KENDINE ARA VERDIRMEYI BASARIYOR
12-Cocugunuzun eksık yonu nedır?Yazmak okumak veya her hangı bır sey?
DUZENLI YAZMAYI BIR TURLU OGRENEMEDI.
13-Cocugunuzun hoslanmadıgı ders yada etkınlık nedır?
SIMDIYE KADAR SU DERSTEN HOSLANMIYORUM DEMEDI. AMA BIREBIR KOPYALAMA SEKLINDE YAZMA OLURSA SIKILIYOR.
14- Cok hoslandıgı yaparken mutlu oldugu ders yada aktıvıte nedır?
MATEMETIK VE FEN BILGISINI COK SEVIYOR.
Aklıma gelen sorular eksıgım varsa sızlerde ekleyebılrısınız...