arkadaslar simdi grip asisi olmaya gidiyorum butun ev halki asilanmisti bi ben kalmistim korkuyorum ya
arkadaslar simdi grip asisi olmaya gidiyorum butun ev halki asilanmisti bi ben kalmistim korkuyorum ya
Çok iyi yapıyosunuz ancak uzman tavsiyesi isterseniz bu vakitten sonra artık değmez. faydasından ziyade zararını görme ihtimaliniz de var.
Çok iyi yapıyosunuz ancak uzman tavsiyesi isterseniz bu vakitten sonra artık değmez. faydasından ziyade zararını görme ihtimaliniz de var.
filizcim ben hic yaptirmadigim icin bilmiyorum ise yariyormu insallah yarar da hasta olmazssin
simdiden gecmis olsun
geçmiş olsun..ben selin için düşünmüştüm..doktorumuz engellemişti..o virüsleride tanısın vücudu diye.ben hiç vurulmadım düşünmüyorumda..allah tarafında hiç grip olmam..
Hay allah iyiliğini versin, ben de başlığı okuyunca ş harfi çıkmamaış asi olmaya gidiyorum okuyunca. Nereye asi olmayagidiyor bi bakiim güzelse bende giderim diye geçirdim içimden.
hahahaha ay cok guldum ya hep uysalmi olalim yani birazda asi olmak lazim.
Buradaki uzmanlara gorede risk tasiyan herkesin bu asiyi olamsi gerekiyormus yani 12 aylik ile 6 yas cocuklara hamilelere diyabetikolanlara va cocuklarin ailelerine nerdeyse zorunlu kilindi. Bu seneki salgin bayaga bir tehlikeli gececekmis.Abd de asilar tukendigi icin
Almanyadan asi ithali basladi bu ayin sonuna kadar da asi olunabilirmis.
Hulyacim bakalim daha henuz grip sezonu baslamadi gorecegiz insallah
sevgiler
Biz tüm aile ekimin 1.haftası aşılandık sonra hep beraber grip olduk )
Korkma incecik bir aşı )
vildan ya gercekten oldunuzmu himm
gecmis olsun ama herhelde cok agir gecmemistir.
oldum geldim bile hic acimadi hakkikaten ince birsey cocuklarin doktoru yapti birde dalga gecti iyi mi cocuklar burda yok istedigin gibi aglayabilir bagarabilirsin diye asiyi alip adama batiracaktim Dusunsene ben alip doktora batirsam ne yapar acaba
bu da asidan sonraki halim