subbota yazdı:
1.ve 2. sınıf annelerı
Onemlı bır sorum var!
1. ve 2. sınıfa gıden cocugunuzla ılgılı.
1-Cocugunuz okul sorumlulugunu aldı mı?Derslerını kendılıgınden oturup yapıyor mu?Sıze sormadan yardım almadan yapıyor mu?
HAYIR NURCANCIM,BIZDE ODEV VERMEK YOK ATEN AMA BI TEK SINAV ONCESI SOYLE BIR BAKMAK GEREKIYOR,ONU DA BEN OTURTMASAM AKLINA GELMEZ CALISAYIM DIYE.HOS OKULDA COK TEKRAR YAPTIKLARINDAN CALISMASADA BASARILI OLUYOR.
2-Derslerını buyuk bır sorumlulukla yapıyor mu?
En onemlı soru ders yaparken su ıcıcem acıktım ya da ben cok az oyun oynayabılır mıyım? dıye soruyor mu?
TABII KI BUNLAR KLASIK KALEMIMI ACIM,SU ICIM,AZCIK OYNIYIM SONRA YAPIM HEPSINI DENIYOR AMA BEN SOYLE BIR BOGURUNCE BI DAHA KALKMIYOR.
3-Cantasını ertesı gune; sızın yardımınız olmadan eksıksız yerlestırıyor mu?
ELBETTE HAYIR.HELE SON HAFTALARDA CIDDI KIZIYORUM BU KONUDA.COGU SABAH 2. KEZ OKULA GIDIYORUM EKSIKLERINI GOTURMEYE.COK RAHAT,SANKI BEN OGRENCIYIM O DEGIL.KALEMLERINI ACMAYI BILE BEN DUSUNYORUM.
ACIP KOYDUUM HICBI KALEMDE GERI GELMIYOR.EN COK KALEM SILGI ALIYORUZ.
4-Her gun kıtap okuyor mu? yazı yazmaya calısıyor mu?
BU KONUDA HAKKINI YIYEMEM,KITAP OKUMAYI SEVIYOR.
BU HAFTA 3 TURKCE,1 INGILIZCE KITAP BITIRDI.
5-Okula gıdecegı zaman tumuyle kendısı gıyınebılıyor mu?
EVET GIYINEBILIYOR,BI TEK CORAPLAR HARIC.BI TEK BU BILE OYLE ZAMAN KAZANDIRIYORKI BANA,BEN BESLENMESINI HAZIRLARKEN HAZIRLANIP GELMIS OLMASI BENIM ICIN BUYUK RAHATLIK OLDU.
6-Okulda esyalarını kaybedıyor mu?
O HOOO ALTINDAN DONUNU ALSALAR HABERI OLMICAK.
7- Sınıf arkadaslarıyla ılıskısı normal mı?
vALLA PEK ILISKISI YOK,COK YUZEYSL BI IKI COCUKLA AMA O KADAR.
8- sınıfta rakıbı var mı?
EMRE COK VURDUMDUYMAZ BOYLE RAKIP CART CURT FARKINDA BILE DEGIL.
9- Okula gıttıgı ıcın mutlu mu?
GENELLIKLE EVET.AMA YINEDE SORSAN EVDE KALMAYI TERCIH EDER.
10- Ogretmenını cok sevıyor mu? saygı duyuyor mu?
EVET.SEVGIDEN ZIYADE SAYGI.
11- Ders yaparken ya da yaptırırken ara vererek mı vermeden mı yapıyorsunuz?Tenefus yapıyor musunuz?
ZATEN BIR DERSLE ILGILI SINAV HAZIRLIYORUM VE BITIRMEDEN KALKMIYOR.BITIRINCE BAKIYORUM EKSIK YANLIS VARSA ANLATIYORUM BITIYOR,TOPU TOPU 1/2 SURUYOR ZATEN.BENIM SORU HAZIRLAMA ASAMAM UZUN SURUYOR BIRAZ,KITABI OKU OZETLE SORU CIKAR FALAN.
12-Cocugunuzun eksık yonu nedır?Yazmak okumak veya her hangı bır sey?
DERSLERLE ILGILI BIR EKSIGI YOK NURCANCIM.FRANSIZCADA BI KERE ZAYIF ALDI AMA SIMDIK YINE COK IYI.
13-Cocugunuzun hoslanmadıgı ders yada etkınlık nedır?
OYLE BI SIKAYETI YOK NURCANCIM.
14- Cok hoslandıgı yaparken mutlu oldugu ders yada aktıvıte nedır?
BILIM(YANI FEN BILGISIMI DEMELI) VE SOSYAL
Aklıma gelen sorular eksıgım varsa sızlerde ekleyebılrısınız...