Bugun degil de dun onemli bir sinavim vardi onun sonucunu bugun aldim havalara uctum.
Yani dun yaptigim bir seyin bugun sonucunu alip dun kendimi stresten yiyip bitirirken bugun acayip mutlu oldum.
Bugun degil de dun onemli bir sinavim vardi onun sonucunu bugun aldim havalara uctum.
Yani dun yaptigim bir seyin bugun sonucunu alip dun kendimi stresten yiyip bitirirken bugun acayip mutlu oldum.
Sabah arkadasımla kahve içmeye gittim.Ordan biraz alışverişe.Sonra kuaföre gittik.Yani bugün kendime çalıştımm
Bu sabah erkenden kalkıp eşimle açma yaptık Tam olarak kendim için diyemem yani kendimiz için oldu biraz.
Bu akşam eşimin dayısının oğlunun nişanı var.Tekirdağ da köyde.. oraya gitcez öğleden sonra.. 5 ti uyandım..saçımı boyadım..ütü yaptım.. baba kızın uyanmasını bekliyorum ..
yaklaşık 1 aydır yağmur çamur kızımla parka gidemedk bugünü kızımla kendime ayırdım gezip tozmayı düşünüyorum.
makyaj yaptım
sayılır mı?
Hattima sifre koymus olmama ragmen
girerek netin yavaslamasini saglayan
sahsi buldum.
Gerekeni yaptim.
Bunu kendim icin yaptim vallahi
sabah saatim yanlışlıkla 6.30da çaldı.:-x
önce kızdım sonra 7.30da kalktım
attım kendimi sokağa (kuzum babadaydı)
dalyan (moda) sahildeki minderlerin üzerine kıvrılıp
sabah kaffaltımı tostnan portakal suyuynan yaptım
açtım kitabımı 2 saat okudum.
çayımı da içip kalktım
bu arada küçük kadınlar dizisi çekiliyordu
belkim beni de çekmiş olabülürler, sonradan farkettim anacığım.
geldim işe, :-x oooooh iyiki de bahar geliyor deyip
pazar günü de işe gelmenin dayanılmaz bunaltısına bakmadan
böyle de bi pazar günü başlayabilirmiş dedim
yaaaani bugün bardağın içinde 1 damla su dahi olsa dolu tarafından bakabildim yine. oysa işe gelmekten daha güzel yapabileceğim çooooook şey vardı.
ama uzun lafın kısası
kendim için 2010 yılı baharının ilk ve en güzel sabahını yaşadım
Mehmet yine gece yarısına kadar çalışıyor. Bu sonmuş demesine göre bakalım göreceğiz. Aslında hava çok güzel ama bir bıkkınlık yorgunluk var üzerimde hiç dışarı çıkasım gelmedi. Oğlan da çıkalım demeyince normalde istemese de güzel havada zorlarım ama bu sefer sesimi çıkarmadım valla. Kendim için yaptığım şey bu oldu.
Meyvelerden aromalı su yaptım bakınız:
Meyveli su
Onun dışında evdeyim ama sabahtan beri çalışıyorum, tamam çok abarttım saat 11:30'dan beri yani bu hafta bir sunumum olacak hiç de hakim olmadığım bir konu beynim patladı resmen bakalım hayırlısı
onun dışında sanah 6:30'da yollardaydım, 6:15'te kalktım güzelce açık havada yürüdüm, keyfim yerindeydi daha da yürücektim ama yürüyüş pistinde kocaman köpek herkesn peşinden koşturmaya başlayınca tırstım yandan yandan kaçtım