Deniz önce Türkçe okudu, arkasından okul İngilizce ders kitabı olarak okuttu.umut yazdı:
Sırada da bu var.
Yarın bu kitabı alacağız.
Sevdiği bir kitaptır.
Deniz önce Türkçe okudu, arkasından okul İngilizce ders kitabı olarak okuttu.umut yazdı:
Sırada da bu var.
Yarın bu kitabı alacağız.
Sevdiği bir kitaptır.
Bu kitapları Deniz de çok sevdi.Esra_Aytekin yazdı:
Bu kitapları da çok sevmişti Birce.
Yeni görüyorum bu yorumunu, çok üzgünüm arkadaşım.MİRBE yazdı:
Burçin,harry_potter yazdı:
Deniz bitirdi tavsiye ediyor.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi, Narnia Günlükleri-Gümüş Sandalye, 80 Günde Dünya Gezisi ve Martı adlı kitapları elinde var.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin yarısını geçti, beğendiğini söylüyor.
Miray da Gümüş Sandalye, 80 Günde Dünya gezisi ve Martı'yı okumuştu..İçlerinden 80 günde dünya gezisini çok saçma bulmuştu hatta zor bitirmişti..
Deniz de Jules Verne idi sanırım yazarın adı, kitaplarını zor okuyor o da çok beğenmemişti 80 Günde Dünya Gezisi adlı kitabı. Fakat Kübra teyzesinin doğum gününde hediye ettiği Denizde Bulunan Çocuk kitabını zevkle okudu. Belki yerine onu okuyabilir. Verne'nin kitapları kalitelidir. Çocuklar en azından bir tanesini kesin okumalı diye düşünüyorum ben.
Baktım uzun süredir kitap haberi vermiyorum.
Deniz'in üç ay önce bitirip hala durmaksızın anlattığı kitap arkadaşlar. Sanırım bu tavsiye ediyor anlamına gelmekte. George'un Kozmik Hazine Avı - Lucy ve Stephen Hawking
NOT: Bu arada Deniz'in bana aldırdığı ama ondan önce benim okumadığım tek kitabıdır. Bu yüzden ben tavsiye konusunda birşey söyleyemiyorum.
Elif bu aralar Samed Behrengi'den okumaya başladı
Şimdiye kadar okuduğu Behrengi kitapları
Özler, sanırım evlerimize giren kitap çeşitlerimiz çok benzerlik gösteriyor ne dersin?
Seyhan teyzesi sayesinde biz de Samed Behrengi'nin serisini okuduk ve çok sevdik.
Şimdi okuduğu kitap ise yine bir türlü vazgeçemediği Roald Dahl dan MATİLDA ve okurken yine kıkır kıkır gülüyor.
Matilda, kitap okumaya karşı doyulmaz bir iştahı olan çok zeki, olağanüstü bir kızdır. Üç yaşına geldiğinde evdeki gazete ve dergileri inceleyerek kendi kendine okumayı öğrenmiştir. Dört yaşına geldiğinde köy kütüphanesindeki tüm kitapları bir çırpıda bitirmiştir. Anne-babası Bay ve Bayan Wormwood ise onun işe yaramaz bir baş belası olduğunu düşünmektedir. Onların yalnızca televizyon izlemekle ve insanları aldatarak para kazanmakla ilgili olduklarını gören Matilda, anne-babasını cezalandırmaya karar verir. Kendisine her kötü davrandıklarında şu ya da bu şekilde buna bir karşılık verecektir. Bu zeki, sevimli küçük kız çok geçmeden doğaüstü güçleri olduğunu da keşfedecektir. Bu güçler yalnızca evde değil, Matilda ve sınıf arkadaşlarının gelmiş geçmiş en korkunç başöğretmen olan Bayan Trunchbull'la başa çıkarken de çok işine yarayacaktır. Sayfa Sayısı : 252
Özler Samed Bahengi nin kıtapları kaç sayfalık, bizde yok bu kıtaplardan, geçenlerde işbankası yayınları indirimdeydi. bende bizimkılere epey kıtap aldım..
Bizim kitapları da ablam seçiyor ve alıyor Burçin.Dolayısıyla Elif hep, bir yazar olan teyzesi tarafından özel olarak seçilmiş kitapları okuyor.harry_potter yazdı:
Özler, sanırım evlerimize giren kitap çeşitlerimiz çok benzerlik gösteriyor ne dersin?
Seyhan teyzesi sayesinde biz de Samed Behrengi'nin serisini okuduk ve çok sevdik.
Bir de Jose Mauro de Vasconcelos'un kitapları var fakat bunlar şimdilik biraz ağır geldi Elif'e.Bir tanesine başlayıp yarıda bıraktı.Seneye falan okur herhalde.
Özlercim bizimkıler aynı yaş, başka kıtap tavsıyelerınız varmı?