113. Sayfa - Toplam 133 Sayfa var BirinciBirinci ... 1363103111112113114115123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1326 sonuçtan 1.121 ile 1.130 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

_begonvill_ yazdı:
    Nilsu'ya geçmiş olsun Suzancım.Dilerim cabucak iyileşir.
    Ateşli oldugunda diger cocuklara da birşey bulaşmasın diye ben göndermiyorum okula.(Gerçi bu yıl 2 kez hasta oldu.birde bizim veliler çok hassas bu konuda )

Bizde bir kaç hafta önce çekcekli çanta aldık Mert'e.
    Sınıfta boyle bir moda var heralde ,sırayla cantalarını değitirdiler ,çekcekliye geçtiler .

Kırmızı hello kittyli çantalar görüyorum bizim sınıfın kızlarında .
    sağol demetçim.. nilsuda ateş olmadı öksürük aksırık da yok.. doktor gönder deyince hemen götürdüm bende..

nilsuya öyle kullanışsız bir çanta almışım ki, çocuk çok zorlandı kullanırken.. çek çek çanta uzun süredir istiyodu ama kullanışlı olmaz diye tercih etmemiştim.. şimdi bazen içinde kütüphaneye götüreceği kitaplar normal defteriydi suyuydu derken çanta da ağır oluyo. hello kittyli çanta mı modaymış. nilsu bi çekçek dedi o detaylardan nasıl oluyo hala anlamıyo bravo yani aynı anası

nerde vardır peki ?toyslara mı bakayım

Biz yarın şehir dışına çıkıyoruz.

Mert Pazartesiye kadar okula gidemeyecek.Öğretmeniyle konustum ,hafta sonu ödevlerini gönderdi.Zaten yarın okul yarım gün ve temel derslerden pek birşey yok .Beden eğitimi-dans -müzik-fen labarotuarı vb şeklinde geçiyor cuma günleri .

"Yarın yeni bir konu işlemeyecegim ,Türkçeden okuma çalışması yapacagız ,Mert bol bol kitap okusun" dedi öğretmeni Kitaplarımızı da götürecegiz .

nilsubensu yazdı:
    cek çek çanta uzun süredir istiyodu ama kullanışlı olmaz diye tercih etmemiştim.. şimdi bazen içinde kütüphaneye götüreceği kitaplar normal defteriydi suyuydu derken çanta da ağır oluyo. hello kittyli çanta mı modaymış. nilsu bi çekçek dedi o detaylardan nasıl oluyo hala anlamıyo bravo yani aynı anası

nerde vardır peki ?toyslara mı bakayım
    Bizde toyz shoptan aldık .
    Ama tek kalmıstı .
    Sene ortası diye tek tük çeşit var.
    Oralarda olabilir.
    Birde Joker-maxi toys larda olabilir.

Cevahirde zemin katta bu tarz şeyler satan bir dükkan var.adını unuttum.Çok güzel çantalar vardı .Orada da olabilir.

Çekçekli çanta kullanıslı gibi görünse de, içine birşeyler konunca bayagı agırlasıyor .

Ama bizim oğlanda illaki o çantayı götürmek istiyor .

_begonvill_ yazdı:
    Biz yarın şehir dışına çıkıyoruz.

Mert Pazartesiye kadar okula gidemeyecek.Öğretmeniyle konustum ,hafta sonu ödevlerini gönderdi.Zaten yarın okul yarım gün ve temel derslerden pek birşey yok .Beden eğitimi-dans -müzik-fen labarotuarı vb şeklinde geçiyor cuma günleri .

"Yarın yeni bir konu işlemeyecegim ,Türkçeden okuma çalışması yapacagız ,Mert bol bol kitap okusun" dedi öğretmeni Kitaplarımızı da götürecegiz .

bu yıl hafta sonuna merte faliyet ( spor müzik vs. )ayarlamadın di mi ? vallaha ne iyi ettin demet.. biz c.tesi ve pazar günlerini öğlene kadar faliyetle geçiriyoruz, hiçbir yere gidemiyoruz bağlandık kaldık.. seneye hafta içine tıkıcam herşeyi hafta sonu gezmeye kalsın diye. yazık bana yaa. pardon kızlarıma

nilsubensu yazdı:
    bu yıl hafta sonuna merte faliyet ( spor müzik vs. )ayarlamadın di mi ? vallaha ne iyi ettin demet.. biz c.tesi ve pazar günlerini öğlene kadar faliyetle geçiriyoruz, hiçbir yere gidemiyoruz bağlandık kaldık.. seneye hafta içine tıkıcam herşeyi hafta sonu gezmeye kalsın diye. yazık bana yaa. pardon kızlarıma
    Yok hafta ici okul çıkışına aldım faliyetini .
    Yüzmeye gidiyor ..Okul çıkışında yemek yiyip,dinlenip havuza.
    Sonra eve gelip ödev -yemek ve uyku ..

Hafta sonları bir yerlere gidemeyecegimiz günler gelecek öff ( O nedenle bugunlerin bari tadını cıkaralım dedik .

arkadaslar cocugu b.....-yenisehir subesine giden var mi? atasehir subesiyle arasinda cok fark var mi?

7. Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

merhabalar..
    birinci sınıf annesi olmanın zorluklarımnı sanırım aştı-k. biz artık okuyoz yazıyoz test bilem çözüyoz...
    sizler nerelerdesiniz..
    ben siz 1. sınıf anneleriyle çok tanışmak kaynaşmak isteyen ama vakti olmayan çalışan bir anneyim...

denizli de yaşıyom buradaki annelerle fırsat yaratıp görüşmek isterim.
    doğup büyüdüğüm yer ise İstanbul. yazın ve tatillerdede ordayım
    inşallah sizlerle tanışacağız bir gün..

8. Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

ukocan yazdı:
    merhabalar..
    birinci sınıf annesi olmanın zorluklarımnı sanırım aştı-k. biz artık okuyoz yazıyoz test bilem çözüyoz...
    sizler nerelerdesiniz..
    ben siz 1. sınıf anneleriyle çok tanışmak kaynaşmak isteyen ama vakti olmayan çalışan bir anneyim...

Merhaba,

Ben de Denizlili olan ve İstanbul'da yaşayan bir anneyim. Benim oğlum da yaprak testlere başladı. Yardımcı kitapları var, derslere destek için.

Görüşmek üzere,

Filiz

log yazdı:
    arkadaslar cocugu b.....-yenisehir subesine giden var mi? atasehir subesiyle arasinda cok fark var mi?
    cevap yok mu arkadaslar?yoksa cok mu sifreli sordum?

ukocan yazdı:
    merhabalar..
    sizler nerelerdesiniz..

Merhaba ,hoşgeldin aramıza

Forumumuzun reytinginden de belli olduğu gibi ;çocugu 1.sınıfta olan-olmayan, foruma yazan-yazmayan ,siteye üye olan-olmayan bir çok kişi takip ediyor ,okuyor

Benim bildiğim denizli'den efab (fatma) üyemiz var.
    Başka var mı bilmiyorum

Çocukların okuma sevincini paylaşmak ne güzel