85. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 3575838485868795 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 841 ile 850 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Hachiko: A Dog's Story

oscarları alan filmler vizyona girsin diye sabırsızlanıyorum

Re: Hachiko: A Dog's Story

bilgesolak yazdı:
    oscarları alan filmler vizyona girsin diye sabırsızlanıyorum
    hoşgeldin bilgesoyak pardon bilgesolak kardeş .
    Kitap okumayı seviyorsan ,kitap forumlarına da bekleriz

Cennetimden bakarken (my lovely bones)

Filmi bitiremedim henuz. Daha 3.saniyesinde aglamaya basladim, seyrettigim kirkinci dakikaya kadar hep agladim. Filmde agir bir ajitasyon, duygu yogunlugu yok ama başından biliyoruz ya o kiz ölüyor, o guzel aile dağılıp paramparca oluyor durmadan agladim işte

Muzikleri de cok guzel.

Sonunu getirebilir miyim bilmiyorum. Papatya cayi, sakinlestirici ilac falan icmem gerekbilir

fragmani:
    http://www.youtube.com/watch?v=ht9F_CIuWdY

--------
    filmi bitirdim. isterse film en iyi goruntu yonetmeni odulunu alsin, isterse kah Van Gogh kah Dali tablolari tarzi sahnelerin başarısı alkışlansın, isterse kucuk kiz en iyi oyuncu oscarini alsin kimse bana bu filmi bir daha seyrettiremez.

butun bu dediklerimin hepsi hakkıdır bu filmin ama nefesim kesildi aglamaktan. bogazima yumru oturdu.

Allah yavrularimizi boyle kotu insanlarla karşılaşmaktan korusun.

Hurt Locker

Ben begendim deyip gecermişim

Bu sene ahd ettim. Oscar torenlerinden once tum Oscara aday belli basli filmleri seyrettim. (Precious haric: ensest iliskisi, oz babadan dogan 2 cocuk, taciz edilen obez kiz falan benim kalbim dayanmazdi).

Hurt Locker'i dun torenler başlamadan evvel seyredip bitirdim.

Bence en iyi erkek oyunucu odulunu almaliydi en iyi film yerine. Avatar sinema dalina yeni bir anlatim teknigi getiriyordu ki takdire şayan; Hurt Locker da bir kadin yonetmen gozunden Irak-Amerikan savasini; gerceklik duygusunun, hakli haksiz duygusunun nasil kayboldugunu anlatiyor.

Biraz belgesel gibi anlatilmis ve Avatar'in aksine son derece dusuk bir butceyle cekilmis. Ama insanin icine isliyor. Kotu film diyemem ama yenilikci degil. Pozitif ayrimcilk olmus sanirim.

Neyse sabaha kadar da toreni seyrettim ohh rahatladim

Re: Hurt Locker

blueblue yazdı:

Bu sene ahd ettim. Oscar torenlerinden once tum Oscara aday belli basli filmleri seyrettim. (Precious haric: ensest iliskisi, oz babadan dogan 2 cocuk, taciz edilen obez kiz falan benim kalbim dayanmazdi).

Hurt Locker'i dun torenler başlamadan evvel seyredip bitirdim.

Bence en iyi erkek oyunucu odulunu almaliydi en iyi film yerine. Avatar sinema dalina yeni bir anlatim teknigi getiriyordu ki takdire şayan; Hurt Locker da bir kadin yonetmen gozunden Irak-Amerikan savasini; gerceklik duygusunun, hakli haksiz duygusunun nasil kayboldugunu anlatiyor.

Biraz belgesel gibi anlatilmis ve Avatar'in aksine son derece dusuk bir butceyle cekilmis. Ama insanin icine isliyor. Kotu film diyemem ama yenilikci degil. Pozitif ayrimcilk olmus sanirim.

Neyse sabaha kadar da toreni seyrettim ohh rahatladim
    Biz töreni şimdi izliyoruz ama öncesinde senin yaptıklarını yapmadığımız için aynı oranda anlamlı olmuyor...

Re: Cennetimden Bakarken – The Lovely Bones

Anci yazdı:
    Gece 2'de seyretmeye başladım ,şöyle bir bakacaktım güya .Saat 4 idi bittiğinde

Sonlara doğru biraz sıkıldım ama fena değildi işte .

26 Şubat'ta vizyona giriyormuş. Önceden seyretmek hoş oldu

Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)
    Yapım: 2009 ~ ABD , İngiltere , YeniZelanda
    Tür: Dram , Fantastik , Gerilim , Korku
    Yönetmen: Peter Jackson
    Senaryo (Kitap): Alice Sebold
    Görüntü Yönetmeni: Andrew Lesnie
    Görüntü Yönetmeni: Brian Eno
    Dağıtım: UIP Filmcilik
    Süre: 2 saat 19 dk

Oyuncular: Mark Wahlberg , Rachel Weisz , Susan Sarandon , Saoirse Ronan , Stanley Tucci

Filmin Konusu:Alice Sebold‘un 2002 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Lovely Bones filminin yönetmen koltuğunda Peter Jackson‘ı görüyoruz. Başrolleri Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz ve Susan Sarandon paylaşıyor.

Filmin konusu : 14 yaşında bir cinayete kurban giden Susie Salmon cennete gitmiştir. Bu yeni evinden yaşayanların dünyasını izlemektedir. Ölümünden sonra Susie aşağıda onsuz sürüp giden yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlerken, bir taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. Cennetteki yaşama alışmaya çalışan ve burada birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşan Susie yaşayanların dünyasına ait anılarını unutamaz. Küçük kız giderek iki dünya arasında kalmaya başlar.
    Ben de izlemişim

Anci yazdı:
    Anci yazdı:

Ben de izlemişim
    Ben nasil hisli hisli agladigimi anlatmisim sen sıkıldıgını duygusuz şey nolcekkkkk zaten sen korku filmlerinde de korkmuyordun....

aa oscar torenlerinde paranormal aktivity'nin cok hos bir parodisini yapmislardi

blueblue yazdı:
    Anci yazdı:
    Anci yazdı:

Ben de izlemişim
    Ben nasil hisli hisli agladigimi anlatmisim sen sıkıldıgını duygusuz şey nolcekkkkk zaten sen korku filmlerinde de korkmuyordun....

aa oscar torenlerinde paranormal aktivity'nin cok hos bir parodisini yapmislardi
    A izledim o kısmı .Tıpkı bunlara güldüğüm gibi ,filmde de güldüm valla. Biliyorum tuhafım ben amannn Çok güzeldi ama bayıldım esprilerine . Steve Martin'e hastayım zaten

Keçilere Bakan Adamlar

Ayyy bu film vizyona girmis

Oyle sacma bir film ki film tür olarak absurt türe giriyor yani..

Amerika'nin ırak'taki beceriksizligini anlatiyor ama George Clooney, Jeff Bridges, Kevin Spacey falan hepsi sapsalak rolundeler. Colun ortasinda ortada hicbir sey yokken salakliktan arabayi vurup kaza yapmalar, pireden korkup benzin istasyonunun ortasinda beceriksiz bir operasyon yapmalar , askeri birlik gucunu arttirmak icin cicek cocuk ayinleri duzenlemeler, spiritüel deneyler, operasyondan evvel şiir okumalar karşılıklı falan Keçi esprisi de oradan geliyor. Keciler uzerinde deneyler yapiyorlar...

Yani filmin her sahnesi parodi ama ciddi gorunumlu absurt oldugu icin bir sure sonra yaa bu film ne anlatiyor, nedir bu sacmalik, ne zaman olay normalleşecek falan diye sinir icinde guluyrosunuz..

Butun bu iyi oyuncular sanki amerikan film endustrisinin yillarca onlara dayattigi kahraman, Amerikan üstün ırk falan klişeleriyle dalga gecmek icin eglencisine film cekmisler gibi. Yani youtube'da esas filmlerle dalga gecilen parodiler olur ya bu film baştan sonra klişelerle dalga gecen bir film. Ama maalesef ki hic komik degil

Bende tik başgostermisti seyrederken sinirden yani..soyleyeyim de ona gore gidip gitmemeye karar verin

10. Re: Keçilere Bakan Adamlar

Son zamanlarda seyrettiğim en iyi gerilim filmlerinden biri.
    Snu da çok süpriz olmuştu.
    Kesinlikle tavsiye ederim.

evdeki düşman