Dün gece nujeni sinemaya götürdüm, dönüşte arabada benzin kokusunu fark ettim ama anlamadım.
Bu sabahta işe geldim kokuyu yine aldım ama yine anlamadım...bir saat önce bayi elemanları arabayı yıkasınlar diye anahtarı verdim, bir süre sonra aşşağı çağırdılar beni.
nedir mesele derken, arabayı bir hareket ettirdilerki feci derecede benzin akıtıyor.
muhtemelen depo ya delinmiş yada bişey olmuş. ona bakalım derken tekerin birine çivi batmış oynanmasıyla tekerinde patladığı belli oldu.
o benzin akıta akıta sürüp sanayiye götürdüm biraz önce. ofis ve bayideki herkes büyük cesaret araba bilmem ne olunca ateş alabilirmiş sen nasıl gittin diyor.(kıçım 3,5 atarak gittim diyemedim tabi)
peki gitmeyipte ne yapacaktım. başkasına verip göndersem ya o başkasının başına bişey gelse ne olacak dedim...
koca koca adamlar (herifler) bana ağzı açık baktı.
allaha şükürler olsun ki dün gece başımıza bişey gelmedi. ne kendimi ne de nujeni kurtarabilirdim. üstüne birde ben o benzin kaçıran arabada dün gece sigara içmiştim.....
şimdi yapılıyordur sanırım. ama benim elim ayağım hala titriyor durumda. kendime gelemedim...
allahım sen bizi her türlü kötülükten nusubetten kazadan beladan koru yarabbim...