bazen ve sadece yüz hatlarini belirginlestirecek kadar hafifce
pudra, rimel, goz kalemi ve parlatici
bazen ve sadece yüz hatlarini belirginlestirecek kadar hafifce
pudra, rimel, goz kalemi ve parlatici
Mazeretim var artık makyaj yapmıyorum. Çünkü elimdeki malzemeler bitkisel içerikli, çok güvenebildiğim şeyler değil. Bi tek nemlendirici ile yaşantımıza devam ediyoruz. Normalde de sürpriz zamanlarda makyaj yapardım, hemen farkedilirdi. Hergün yapmayı isterim ama tembelim, sabahın altısında gözüm açılmıyor zaten. Alıp alıp kullanmayanlardanım...
Bende alıp alıp kullanmayanlardanım. Arada yaparım ama ölçülü olur, genelde göz kalemi ve parlatıcı yeterli olur bana. Daha belirgin olsun istersem rimel ve ruj eklerim, bu kadar
Bu aralar tüm enerjimi cildimi düzenli temizlemeye ve nemlendirmeye vermiş durumdayım, hiç makyaj yapmıyorum
Sadece göz kalemi ve ruj.
allik ve ruj..
Allık, rimel, ruj, göz kalemim, pudram ))))))))
Sanırım nerdeyse hepsi))))
Aylardan beri dudak koruyucu harici hiçbirşey kullanmıyorum dışarıya çıkarken.
Makyaj yapiyorsam muhakkak giysime uygun far, kalem, rimel, allik ve dudak kalemi+ruj kullanirim.. Hepsinden hafif miktarda abartmadan sürerim, sabahlari en fazla 5 dakikami aliyor.. Gece makyajinda göz alti aydinlatici + mineral pudra da eklenir bunlara..
Ama evdeysem yada istemezsem sadece nemlendirici sürerim..
Eskiden çalışırken rimel-far-ruj kullanırdım
şimdi sadece ruj..
zaten fondöten allık pudra kullanmayı hiç sevmem..
günlük makyaj yapmıyorum ama bugünlerde nedensa çok hafif bir ruj yada parlatıcı sürmeden çıkmıyorum
allık ve fontoten hiç ama hiç kullanıyorum sadece kuaförüm makyajımı yaparsa kullanıyor
özel günler dısında ben yaparım makyajımı