82. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 3272808182838492 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 811 ile 820 arasındakiler gösteriliyor.

Re: UÇUŞ PLANI - MELEKLER ŞEHRİ

ilginç bir film, bazı sahnelerde tutarsızlıklar olsada yinede izlenebilir..

Bir göz doktorunun normal bir tempoda akan yaşamı, gözlerinin birdenbire kör olduğu şikayeti ile başvuran bir hastası tarafından alt üst olur. Körlük bu göz doktoruna da bulaşır. Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm kent halkında görülmeye başlanan bu olağandışı körlük yalnızca doktorun eşinde rastlanmaz. Olan biteni canlı olarak gören doktorun eşi, yaşanılan kaos ortamında kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışır.

korluk

ben kitabini okumus ve cok etkilenmistim. hala tüylerim urperir insanlarin yokluk/kitlak var (aslinda olmasa bile) dusuncesinde bile ne kadar vahşileşebileceklerini hatirlayinca

Re: korluk

blueblue yazdı:
    ben kitabini okumus ve cok etkilenmistim. hala tüylerim urperir insanlarin yokluk/kitlak var (aslinda olmasa bile) dusuncesinde bile ne kadar vahşileşebileceklerini hatirlayinca
    bende kitabını bulup okumak istiyorum.. kitabını okuyanlar filmi beğenmemiş ama ben filmden etkilendim..

Re: Kızkardeşimin Hikayesi

Bende öneriyorum, 1 paket mendil gerek yanınıza izlerken.
    la_belle yazdı:

Lösemi hastası bir kız ve ailesi...
    Gözyaşlarıma hakim olamadım seyrederken...çok çok hüzünlüydü.

:2009 ~ ABD Türram, Psikolojik Yönetmen:Nick Cassavetes Senaryo:Nick Cassavetes, Jeremy Leven Senaryo (Kitap):Jodi Picoult Yapımcı:Mark Johnson, Chuck Pacheco, Mendel Tropper, Scott Goldman, Stephen Furst Görüntü Yönetmeni:Caleb Deschanel Müzik:Aaron Zigman Dağıtım:Warner BrosFilmin Websitesi:www.mysisterskeepermovie.com

İntikam Peşinde - Edge Of Darkness

Fena değil, gereksiz uzatmışlar, yinede tavsiye ederim.

Tür : Gerilim / Dram
    Gösterim Tarihi : 29 Ocak 2010
    Yönetmen : Martin Campbell
    Senaryo : William Monahan
    Yapım : 2010, ABD , 117 dk.

Oyuncular

Mel Gibson (Craven) , Ray Winstone (Jedburgh) , Danny Huston (Jack Bennett) , Bojana Novakovic (Emma Craven)

Thomas Craven ( Mel Gibson ) Boston Polis Departmanı’nda tecrübeli bir cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki biricik kızı Emma ( Bojana Novakovic ) evinde vurulunca herkes asıl hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak kısa zaman sonra Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e ( Ray Winstone ) götürür

up in the air

Seyrederken sıkıldım açıkçası, tek düze bir film...

Tür : Dram / Komedi
    Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
    Yönetmen : Jason Reitman
    Senaryo : Jason Reitman , Sheldon Turner , Walter Kirn (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Eric Steelberg
    Müzik : Rolfe Kent
    Yapım : 2009, ABD , 109 dk.

Oyuncular

George Clooney (Ryan Bingham) , Vera Farmiga (Alex Goran) , Anna Kendrick (Natalie Keener) , Jason Bateman (Craig Gregory) , Amy Morton (Kara Bingham) , Melanie Lynskey (Julie Bingham)

Juno'nun Oscar adayı yönetmeni Jason Reitman’dan Aklı Havada, Ryan Bingham’ın (Oscar ödüllü George Clooney) zamane gezginliği. Şirket küçültme konusunda uzman olan Ryan, yıllardır bir şehirden diğerine dur durak bilmeden uçmaktayken, birden kendisini biriyle gerçek bir bağ kurmaya hazır hisseder.

Ryan, Amerika’nın bir ucundan diğer ucuna havalimanlarında, otellerde ve kiralık arabalarda geçen özgür yaşam tarzından oldukça memnun. İhtiyacı olan her şeyi bir valize sığdırabiliyor. Var olan tüm uçuş mili programlarının seçkin ve el üstünde tutulan bir üyesi. Üstelik hayatındaki en önemli amaç olan 10 milyon uçuş miline ulaşmasına da az kalmış durumda. Fakat Ryan’ın hayatında elle tutulur bir şey yok.

Sempatik yol arkadaşına vurulduğunda, Ryan’ın müdürü, genç bir verimlilik uzmanının etkisinde kalarak, Ryan’ı ebediyen yollardan çekmekle tehdit eder. Bu ihtimalle karşılaşınca, yere inmekten başta korkan Ryan, insanın bir evi olmasının aslında ne demek olduğunu düşünmeye başlar.

The Number 23

Çok methedilen bu filmi beğendiğimi söyleyemeyeceğim, sadece konusu değişikti o kadar.

Tür : Gerilim / Dram / Gizem
    Gösterim Tarihi : 2 Mart 2007
    Yönetmen : Joel Schumacher
    Senaryo : Fernley Phillips
    Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
    Müzik : Harry Gregson-Williams
    Yapım : 2007, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Jim Carrey (Walter Sparrow/Fingerling) , Virginia Madsen (Agatha Sparrow/Fabrizia) , Logan Lerman (Robin Sparrow) , Danny Huston (Isaac French/Dr. Miles Phoenix) , Rhona Mitra (Laura Tollins) , Julie Remala (Mail Clerk)

Walter, karısı Agatha ile sıradan bir yaşam sürerken Number 23 isimli bir kitabın eline geçmesi ile hayatını korkunç bir tekinsizliğin içine sürükler. Bu kitabı okudukça kitapta yazılanların kendi hayatı ile ilgili olduğunu düşünmeye ve hatta giderek buna saplantılı bir şekilde inanmaya başlar.

Her geçen gün bu duruma kendini daha da çok kaptıran Walter, hayatının bütün dengesini kaybeder ve cinayet işlemeye kadar varacak bir gizemin girdabına kapılır.

Batman Daima'dan sonra bir kez daha Jim Carrey ile biraraya gelen yönetmen Joel Schumacher, ilginç bir gerilim filmi ile karşımızda. Komedi filmleri oyuncusu olma janrını özellike 2003 tarihli Sil Baştan filmi ile yıkan Jim Carrey, dramatik bir rolde yine etkileyici bir performans sergiliyor.

Kan Arzusu (Thirst)

Bu bir korku filmi degildir. Gişe filmi hiç değildir. Bastan onu soyleyeyim. Yonetmen Chan-Wook Park'in Ihtiyar Adam (oldboy) fimini daha evvel seyretmis olanlar tahminen nasil bir film oldugunu cikaracaklardir ama icinde vampir var diye icinde bize böh detirtecek, yerimizden hoplatacak, kanli testereli cinayetli bir sahne bile yok onu da kayıtlara geçeyim de yanlis olmasin

Vampir, kan emme ogesi filmde tamamen sembolik. Bir rahibin dünyevi işlere bulasmasi, aşık olması, sex yapmasi onu "ötekileştiriyor". Vampirlesme de bunu anlatiyor bence.

Guney Kore filmlerinde alışılageldigi gibi, usul usul, sessiz sessiz diyaloglu, efektsiz, gürültüsüz, klasik müzik giydirmesi eşliğinde, insana dair herşeyi en başta da yavaş yavaş delirmeyi, bulaşan deliliği anlatan bir film.

Oldboy'un yanina bile yaklasamaz ama cok guzel tablo gibi bir kac estetik sahne var gozumu kapattigimda hayalimde canlanan. Bakiniz film afişi. Beklentilerinizi ve alıcılarınızın ayarını dediklerime gore ayarlamanizi tavsiye ederim

Re: Kan Arzusu (Thirst)

blueblue yazdı:
    Oldboy'un yanina bile yaklasamaz ama cok guzel tablo gibi bir kac estetik sahne var gozumu kapattigimda hayalimde canlanan. Bakiniz film afişi. Beklentilerinizi ve alıcılarınızın ayarını dediklerime gore ayarlamanizi tavsiye ederim

Kore filmlerini severim ve bazen hikayeden çok resim karelerine odaklanıldığı da dikkatimi çekti.
    Estetik görünümü de bundan ileri geliyordur.
    Ya da resimlerle ifade etme çabasının sonucu da denilebilir bu döngü.

Yalnız, sana bir şey sormak istiyorum.
    Mesela Zatoichi gibi kendini ispatlamış bir filmi sonuna kadar seyretme güvü bulamadım kendimde. Bir çok Japon sinemasında oladuğu gibi aptal göstermeye klıştıkları insanları doğallıktan sapmış bir aptallıkla gösteriyorlar, tamam bu bir tarz olabilir belki ama benim gözümü aşırı irite ediyor ve vermek istediği mesaja odaklanamıyorum bir türlü. Komedi adına yapılmış desen benim komiklik anlayışımla bağdaşmıyor, neleri kaçırıyorum acaba?

10. ÇAYLAK

Sevmedim...