nujen21 yazdı:
suzii nujende de var bahsettiğin o ben iyi bilirim edaları. yanlışını düzeltmeye çalışırken bana sen bilmiyorsun yada öğretmenim öyle istemiyor, öğretmenim böyle dedi türünde söylemlerle geliyor hep.
6 yıl boyunca herşeyi ben bilirdim nujen için, şimdi öğretmeni benden iyi biliyormuş herşeyi edasıyla davranıyor bana. ayy buda beni deli ediyor.
bizimde bu günkü ödevlerimiz arasındaydı bebeklik resimleri kitabına yapıştırdık yazdık çizdik dün gece. birde kendini anlatan bir poster yap diye bir ödevi vardı. onada kestik biçtik yapıştırdık güzel bişeyler yaptık.
nilsubensu yazdı:ödev konusunda sorunlarımız var, bir kere beni beğenmiyor dedim.. misal yazım hatası yapıyor düzelttiriyorum, offff anneee sen yanlış biliyorsun diyor düzeltmek istemiyor dedim.. kızım yanlış olduğunu düşünsem neden müdahale edeyim ki diyorum bu sefer de sen birinci sınıfı okudun mu allah aşkında diyo dedim.. yani üzerinde acaip bi kendini beğenmişlik ukalalık var.. sonra ödevlerini de tam anlatmıyor son dakika söylüyor dedim..