3. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 53 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
    Blog Girişleri
    13

Re: bekar anne olmak

esragülsün yazdı:

Benim çevremdekiler:
    1.Kesinlikle cesurlar.
    2.Maddi olarak kendilerini döndürebiliyorlar.
    3.Min üniversite mezunular ve mesleklerini yapabilecek becerideler.
    4.Becerikliler aynı anda üç dört işi kolayca idare edebiliyorlar.
    5.Huysuzlar Sivri dilliler,ben bilirim modundalar,başkalarının fikirlerini sorsalar da pek iplemiyorlar...
    6.Çocukları harika,kendine güvenli,güleç yüzlü v.b...
    7.Mutlaka kanatlarının altına girmek isteyen bir iki erkek daima etraflarında dönüyor.
    Ve derim ki nasıl huzurluysanız o yaşamı tercih edin,evrene en büyük zararı durumuyla barışık olmayan,hayatını değiştirme gücüne sahip olmadığını düşünen kurban rolündeki canlılar verir.
    Maddelerin hepsi çok doğru...
    Özellikle cesaret konusunda hemfikirim seninle.
    fakat bazıları için bu süreç uzayabiliyor..
    bir yakınım tam 6 kez boşanmaya çalıştı fakat her defasında eşi vazgeçirdi. ama bıçak kemiğe dayanmamıştı ya da yeterince cesaretini toplayamamıştı ya da zamanı değildi ki her defasında döndü.
    6. da bitti.
    eşi sorumsuz, ilgisiz ve agresif biriydi.
    bunun getirdiği sıkıntıları düşünebiliyorsunuzdur.
    ve sonrasındaki ferahlamayı.
    o da çok mutlu, kendi parasını kazanıyor, evi var, oğluyla yaşıyorlar. babasını görüyor, ilk başlarda anneyi biraz suçluyordu, daha küçükken yani, hatta birleşmelerini istiyordu tekrar falan.
    ama büyüdükçe, aklı erdikçe, annesine iyi ki boşanmışsın dedi.

baba önemli faktör ayrılıklarda..
    çocuk odaklı hareket etmek lazım, egoları bir kenara koymak lazım..

Blog Girişleri
    13

seyda&oguz yazdı:
    oğuz paşam evımın tam erkeği yanımda olduktan sonra her sıkıntıya ınat o gulumseme oglumda da bende de olucak nuraycım ...
    oğluşun yanında ve sağlıklı ve mutlu mu?
    olay budur..
    daha da güzel günler göreceksiniz inşallah

3. Re: bekar anne olmak

Leo ve ben cok mutluyuz..

oglusumla evde keyif yapiyoruz, beraber seyahat ediyoruz, mahallemizin kapali havuzuna yüzmeye gidiyoruz, aksamlari yemek masasinda sohbet ediyoruz.. onunla yeni spor dallari deniyorum.. rollerblade, golf.. cok egleniyoruz.

dün aksam veli toplantisi vardi, ögretmeni yine cok güzel seyler söyledi. cok dikkatli konsantre, basarili, ve en önemlisi cok mutlu yüzü isildiyor dedi. bunlar beni cok gururlandirdi. oglumun yüzündeki isigi görmek beni cok sevindiriyor.

babasiyla da aramiz iyi. david zaten ogluna asik. iki haftada bir Leo onunla. Benim resim atelyem oldugu aksamlari o aliyor. Onun badminton aksamlari ben aliyorum. her gün zaten telefonda konusuyoruz. Okul klübünün giderini yari yariya ödüyoruz. Okul klübü zaten en büyük masraf. Onun disindaki masraflari, kiyafetlerini, saglik sigortasini vs ben ödüyorum. Zaten gelirim cok iyi. Bir de nafaka geliyor david'den 500 frank aylik. Seyahatleri herkes kendi yaptigi seyahatleri ödüyor. Ekonomik bir sorun yok. Ama bosanana kadar bu nafaka konusunda sorun yaratmisti.

David benim de her isime kosar sagolsun. Arabami servise birakir, havaalanindan almaya gelir. Evde teknik bir sorun olursa gelir bakar. Her seyahatlerinden bana mutlaka hediye getirirler. Gecen gün ona dogum günü videosu yaptim. leo sarki söylüyor. ömür boyu aldigim en güzel dogum günü hediyesiydi dedi.. onurlandim ..
    Bir de jest yapip uzun zamandir begendigi ve benden satin almak istedigi bir tablomu (buzlu göl) ona hediye ettim. Havalara uctu. Ama karsiliginda Bedri Rahmi kumas baskisini istedim Yeni evimi alinca bana hediye etmeye söz verdi. Böylelikle türk sanat mirasini da kurtardik

Leo gecen gün bana dedi ki anne ben yokken sen yalniz kaliyorsun, ama babamin kiz arkadasi var, sana da bir erkek arkadas lazim ben de hmm bakariz dedim. Ama Cem'den sonra biraz zor. Yani Cem'cigim kadar mükemmelini bulmak zor olacak

Kisaca, cok iyiyiz Single anne olmak hic de fena bir sey degil. Hatta güzel bir sey

yazdım sildim nuraycım sanırım ben bu annelerin grubuna giremeyeceğim

yani evet bende yanlız anneyim ama mesela bekar kelimesini sevmiyorum ben hala heryede evli kutusunu işaretliyorum ben mesela ya da ne biliim hazarın babasıyla ilgili bişi sorulduğunda mesela geçen gün mesleğini sordular sadece mesleğini söyledim ilave tek kelime etmedim şöyle böyle diye gereksiz geliyor bana

yani aslında bizim babamız evet yok ama aslında var yani bizimle aramızda yanımızda aslında bizde yaşıyor içimizde

hazar açısından ise birçok şey eksik kalıyor özellikle o büyüdükçe babam da olsaydı babam da bu yemekten yeseydi babam da bizimle tatile gelseydiler başladı bu sene yoğun olarak babam da yüzer miydi benim gibi o da tenis oynar mıydı babam olsa o da benim okuldan alır mıydılar var yani yarım eksik gibi

evet çocuk mutlu evet kendine güveni filan da tam ama eksik yarım

evet ben hayatıma sokarım birini tamamlarım o boşluğu diyelim peki ya hazar söyleyin bakiim hayatta hangi hangi erkek alabilir ki babanızın yerini

dedim ya okudum yazdım sildim bu forum bizle ilgili değil gibi geldi bana nuraycım ama yinede paylaşmak istedim

Blog Girişleri
    13

Deniz.. yazdı:
    Leo gecen gün bana dedi ki anne ben yokken sen yalniz kaliyorsun, ama babamin kiz arkadasi var, sana da bir erkek arkadas lazim ben de hmm bakariz dedim. Ama Cem'den sonra biraz zor. Yani Cem'cigim kadar mükemmelini bulmak zor olacak

Kisaca, cok iyiyiz Single anne olmak hic de fena bir sey degil. Hatta güzel bir sey
    ne güzel, ne güzel.. maaşallah..
    leo şanslı bir çocuk..
    bütün hayatına yayılsın şansı

seni de belki Cem kadar mutlu edebilecek birileri vardır mutlaka bir yerlerde..
    çağır gelsin
    inşallah gelsin

6. Re: bekar anne olmak

NRY yazdı:
    Deniz.. yazdı:

ne güzel, ne güzel.. maaşallah..
    leo şanslı bir çocuk..
    bütün hayatına yayılsın şansı

seni de belki Cem kadar mutlu edebilecek birileri vardır mutlaka bir yerlerde..
    çağır gelsin
    inşallah gelsin
    iyi dileklerin icin cok sagol güzel arkadasim. gelecegini umuyorum. acelem yok zamana birakiyorum

Blog Girişleri
    13

Tülin-Hazar yazdı:

dedim ya okudum yazdım sildim bu forum bizle ilgili değil gibi geldi bana nuraycım ama yinede paylaşmak istedim
    ikiniz için de kolay değil yaşadıklarınız, yaşamakta olduklarınız.

her cocuk babayla anneyle büyüsün istiyoruz ama bazen elimizde olmuyor bir şeyleri değiştirebilmek...
    herkese düşen başka.. yaşayacağı başka başka..
    hazara da bu düştü. belki bir tarafı eksik kalacak ama çok güçlü bir genç adam olacak o..

güzel günleriniz olsun ana oğul..

NRY yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:

ikiniz için de kolay değil yaşadıklarınız, yaşamakta olduklarınız.

her cocuk babayla anneyle büyüsün istiyoruz ama bazen elimizde olmuyor bir şeyleri değiştirebilmek...
    herkese düşen başka.. yaşayacağı başka başka..
    hazara da bu düştü. belki bir tarafı eksik kalacak ama çok güçlü bir genç adam olacak o..

güzel günleriniz olsun ana oğul..

Ben sadece anne ya da sadece babayla büyüyen çocuklara üzülüyorum(kimse alınmasın lütfen),2 yetişkinin birbirinin sonuna dek idare edebilmesini doğru bulmuşumdur her zaman,eğer kavga etmeye sebep aramaktysa taraflardan biri,her zaman çıkacaktır bir kavga nedeni..
    Evliliğimi kurtarmanın peşine düşerim dibine kadar..
    Gerçi ne insanlar var dünyada olgunlaşıp evlilik-çocuk yükünü taşıyamamış,bunun da idaresi zor olsa gerek
    neyse bekar anne olup evladını büyüttükten sonra yalnız kalma veya boşlukta kalma riski de benı hep düşündürmüştür...
    Yine de tek başına tüm yükü alıp,evlatlarını sorunsuz yetiştiren annelere tebrikler..

10. Re: bekar anne olmak

NRY yazdı:
    simaleyan yazdı:
    Bekar anne başlığı bana "single mom" ı çağrıştırdı. Haklı görünüyorsunuz, fakat yaşamadığım için dışardan bakan bir gözün değerlendirmesini yapabilirim ancak.
    ben de single mom diyecektim de türkçesi duruyorken türkçesini diyeyim dedim
    ne çok demek dedim bu arada
    Yaşayan arkadaşlar da genelde yazdıklarınızı doğrulamışlar. Ben de sevgisiz, onursuz bir ilişkinin devamındansa sakin ve çocukların ön planda olduğu ayrılıkların, çocuklar için daha iyi olduğu görüşündeyim. Fakat arkadaşların da belirttikleri gibi eski eşlerin birbirlerini kötülemeden, birbirlerine destek oldukları ayrılıklarda, çocuklar çok da etkilenmeden hayatlarına devam edebiliyorlar.