Enseyi geçerken şöyle bir dalgalanan saçlarım vardı.Sonrası düz.Geçen yazdan beri saçlarm bayağı dalgalandı.Sanki su yolu yaptırmışım gibi.Görüntüsünü seviyorum ama saçlardan otuzundan sonra kendini değiştirir mi bilemedim Var mıdır başına gelen?
Enseyi geçerken şöyle bir dalgalanan saçlarım vardı.Sonrası düz.Geçen yazdan beri saçlarm bayağı dalgalandı.Sanki su yolu yaptırmışım gibi.Görüntüsünü seviyorum ama saçlardan otuzundan sonra kendini değiştirir mi bilemedim Var mıdır başına gelen?
evet benimde annemin saçları çok dalgalandı şuan 43 yaşında oda şaşırıyor eskiden böyle değildi diye
Benim pırasa gibi dümdüz saçlarım vardı...Sarsam bile en fazla 1 saat dayanırdı.Şimdi ise dalgalı hale geldi ve ben ne şekil kestireceğimi ve nasıl şekillendireceğimi bilemediğim için kuaför kuaför gezmekteyim...İşin tuhafı dümdüz saçlara sahipken incecik bir kızdım şimdi ise ay gibi bir yüze ve yüzümü dahada aylaştıran dalgalı saçlara sahibim...bu ne ironi...ağlamak istiyorum...YLDZ yazdı:
30 olmadım daha ama bir iki yıldır ben de tam tersi durumu yaşıyorum, baya baya dalgalı olan saçlarım ki jölelediğim zamanlar insanlar perma falan yaptrıdığımı sanıyolardı, şimdi jölelediğim zaman ıslak görüntü dışında ufak bir hareket o da öğlene kadar iniyo zaten.
Tabi biraz da saç kesiminin etkisi var, hep katlı kullanırdım şu an dümdüz saçım var.