75. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2565737475767785 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 741 ile 750 arasındakiler gösteriliyor.

Kehanet

İlk başlarda iyi gitti ,sonradan yuh artık dedim ..I ıhh 10 üzerindne 5

Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Felaketler bile…

1959 yılında bir ilköğretim okulunda öğrencilerden geleceğin resmini çizmeleri istenir. Resimler bir kapsülün içinde 50 yıl boyunca saklanacaktır. Ancak gizemli bir kız öğrenci kağıda rastgele rakamlar yazar ve bu rakamların birileri tarafından kulağına fısıldandığı söyler.

50 yıl sonra bu kapsülün içindeki mesajlar incelenirken rakamlar anlamsız gibi gözükse de zamanla dünyada yaşanan bütün büyük felaketlerin sırrını taşıdığı anlaşılır. Bu sırrı ortaya çıkaran kişi ise astrofizik profesörü John Koestler (Nicolas Cage) olur. Koestler sırları birer birer çözdükçe üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan birisinin dünya çapında çok büyük bir yıkıma yol açacağını keşfeder.

Soysuzlar Cetesi- Inglourious Basterds

Tarantinoyu seviyorum. Degil bu filmi karanlik bir odada oturan kara bir kediyi cekse gene seyrederim.

Bir basyapit degil ama Brad Pitt'in super aksanini ve Nazi subayi rolundeki aktorun superotesi duperotesi rolunu görmek icin bile seyredilir.

Bir de sanirim tarantino ilk defa tarihsel bir konuyu ya da toplumsal bir sorunu konu almis. Genelde 3-5 kriminal insanin basindan gecenleri anlatirdi. Yaslandikca duyarlilaşıyor galiba

3. Re: Soysuzlar Cetesi- Inglourious Basterds

ancıı ben cok begenmıstım o fılmı

Re: Kehanet

Hovarda - The Libertine

Hafta sonu izledik. Biz beğendik ama konu herkese hitap etmeyebilir. Ama sadece Johnny Depp'in oyunculuğu için bile izlenebilir...

[img align=left]http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/h/Hovarda-1.jpg[/img]

17. yy.da John Wilmot ya da başka bir deyişle 2. Rochester Kont yetenekli ve cin fikirli hovarda, kısa ve vahşi hayatını Restorasyon dönemi rock yıldızı gibi yaşamıştı. Zamanın tüm kurallarını yıkmayı kendisine amaç edinmiş çılgın adamın hikayesi.

Re: Julie&Julia

blueblue yazdı:
    Sunlardan herhangi birini seviyorsaniz bu filmi seversiniz:
    - Yemek yemeyi
    - Yemek yapmayi
    - Yemek yapilmasini seyretmeyi
    - Internet/bloglari
    - Esprili filmleri, guzel film muziklerini

Ben cok begendim. Su gibi vakit gecti. Meryl Streep bile ilk defa "intiharin esinde depresif bir kadinim" rolunden sıyrılmıs ve teatral eglenceli bir karakteri canlandirmis.

Tavsiye ederim. Ama insan cok acikiyor filmi seyrederken
    - Yemek yemeyi-severim
    - Yemek yapmayi - zevklenirim
    - Yemek yapilmasini seyretmeyi - son zamanalarda "yemekteyiz" e hiç yüz vermedim ama biterim.
    - Esprili filmleri, guzel film muziklerini - ilkinden çok film müziklerinin filmin bendeki etkisi çok büyüktür.

eee, hepsi ok ise izlememem için hiç bir sebep olmaması lazım, di mi?
    Ama gel gör ki kaç aydır yalvarıyorum eşime şu filmin altyazısını hallet diye amaa.....tırmalıyoruz işte. bööle...

Re: Soysuzlar Cetesi- Inglourious Basterds

blueblue yazdı:

Bir de sanirim tarantino ilk defa tarihsel bir konuyu ya da toplumsal bir sorunu konu almis. Genelde 3-5 kriminal insanin basindan gecenleri anlatirdi. Yaslandikca duyarlilaşıyor galiba
    nazi de olsa, tarihsel de olsa, buram buram tarantino kokuyordu..yetiyor da artıyordu.

ben brad pitt'i pek özdeşleştiremedim ama bir tülü rolü ile, sırıtıyordu sanki. belki de girerek daha az sevmeye hatta sevmmeye başlamamla da ilgisi olabilir kendisini.

Re: Julie&Julia

medip yazdı:
    Ama gel gör ki kaç aydır yalvarıyorum eşime şu filmin altyazısını hallet diye amaa.....tırmalıyoruz işte. bööle...

Biz de sizden almış idik malum
    Bir oturduk seyredelim diye, hevesimiz kursağımızda kaldı.

Ama bendeniz sayın Çetin bey gibi tembellik etmedim ve de altyazı işini ustalıkla hallettim, filmi de su gibi seyrettim

Yolliyim istersen, tam uyumlu

blueblue yazdı:
    Tarantinoyu seviyorum. Degil bu filmi karanlik bir odada oturan kara bir kediyi cekse gene seyrederim.

Bir basyapit degil ama Brad Pitt'in super aksanini ve Nazi subayi rolundeki aktorun superotesi duperotesi rolunu görmek icin bile seyredilir.

Hadi ordan, basbayağı başyapıt bulubulu hanımcım

Valla biz iki tarantino manyağı koltuğumuza yapışıp seyrettik, sonra cumartesi akşamları film gecemizde arkadaşlara dehşetle tavsiye edip seyrettirdik, onlar da dehşetle seyrettiler

Nazi muhteşemdi, bütün ödülleri de süpürerek ilerliyor zaten, Brad Pitt ve aksanı muhteşemdi. Necmi'nin favorisi Kill Billlerdi, sanırım artık bu

Yüzlerce savaşla ilgili film arasında şıp diye yönetmeninin kim olduğunu hissettiren kaç film vardır, adamın farkı bu

İlişki Durumu Karmaşık- It's Complicated

Eveeet
    Dun aksam tadindan yenmez romatik komedi tarzi bir film izledik. Hostu guzeldi, harcadigimiz zamana degdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Gerci henuz vizyona girmedi. Bir zaman bahsettigim siteden laptobu tv ye baglayarak izliyoruz, gayet net isteyene altyazili.

Iste film:

Tür: Komedi, Romantik
    Yönetmen: Nancy Meyers
    Senaryo: Nancy Meyers
    Yapımcı: Nancy Meyers, Scott Rudin
    Görüntü Yönetmeni: John Toll
    Müzik: Hans Zimmer, Heitor Pereira
    Filmin Websitesi: It's Complicated Movie - Christmas Day - Official Movie Site - Trailers, Pictures, Games & More
    Gösterim Tarihi: 29 OCAK 2010 (TÜRKİYE)

Senarist/yönetmen, Oscar ödülü adayı Nancy Meyers (Kadınlar ne ister aşkta her şey mümkün tatil) aşk, boşanma ve ikisi arasındaki her şeyle ilgili komedi filmi It’s Complicated ’da Meryl Streep (15 kez Oscar adaylığı ve iki Oscar ödülü elde eden), Steve Martin ve Alec Baldwin’e (Oscar adayı) yönetmenlik yapıyor.

Jane’in (Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le (Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür—yeni bir ilişki. Jake, çok daha genç olan Agness’le (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır.

Jane’in mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır. Boşanmasının etkilerini atlatmaya çalışan Adam, Jane’e aşık olmaya başlar, ancak çok geçmeden bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder.

medip yazdı:
    ben brad pitt'i pek özdeşleştiremedim ama bir tülü rolü ile, sırıtıyordu sanki. belki de girerek daha az sevmeye hatta sevmmeye başlamamla da ilgisi olabilir kendisini.
    ayrıldı ama angelina jolie'den desem gerci haklisin aktorun ozel hayati kotu gidince oynadigi tipler cok ucuklasmaya baslayabiliyor. dur aklima geldi senin aktorler forumuna bir sey yazmam lazim