74. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2464727374757684 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 731 ile 740 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ucak yolculari - rezalet

[quote]
    Anci yazdı:
    blueblue yazdı:
    Filmin adi ucak yolculari ama pekala osuruktan teyyare de olabilirmis.

Bruce Willis'in 6.his filminin ana temasinin o kadar kotu bir kopyasiydi ki insan bu rezalet karşısında ayak tırnaklarini dahi yemek istiyor.

ucak yolculugunda seyretmeme ragmen filmin bir dakikasini bile sevmedim. Aman haa diyim 1.5 saatte bunu seyredeceginize 3 kap yemek pisirin

Aynen katılıyorum.Dün gece izledik.Yarısına kadar sıkıldık,yarısından sonra da sonu ne olcak diye katlandık .Berbattı .
    Eee biz ne demistik Benim zevkime guvenmedigin mi yoksa mazoşist olduguna mi hukmedeyim

2. KEDİLER VE KÖPEKLER

Birce ve Mert keyifle izledi bu filmi, çok sevdiler.

3. BACKWOODS (2008)

İyi bir film değildi, çok klasikti yani, dışarıdaki karın hatırına izlendi.

Re: ucak yolculari - rezalet

[quote]
    blueblue yazdı:
    Anci yazdı:
    blueblue yazdı:
    Filmin adi ucak yolculari ama pekala osuruktan teyyare de olabilirmis.

Bruce Willis'in 6.his filminin ana temasinin o kadar kotu bir kopyasiydi ki insan bu rezalet karşısında ayak tırnaklarini dahi yemek istiyor.

ucak yolculugunda seyretmeme ragmen filmin bir dakikasini bile sevmedim. Aman haa diyim 1.5 saatte bunu seyredeceginize 3 kap yemek pisirin

Aynen katılıyorum.Dün gece izledik.Yarısına kadar sıkıldık,yarısından sonra da sonu ne olcak diye katlandık .Berbattı .
    Eee biz ne demistik Benim zevkime guvenmedigin mi yoksa mazoşist olduguna mi hukmedeyim
    Uleyn zevkine güvendim güvenmesine de ,bir de kendi gözlerimle göreyim dedim. Lakin pek merak ettiğim bir film idi .Aldım boyumun ölçüsünü

Evdeki Düşman ( Orphan)

Pöff bunu da beğenmedim. Yok mu adamakıllı bir gerilim.

10 üzerinden 6 eder.

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

6. Hatice,

Forumu taramanı öneririm, arada güzel tavsiyeler çıkıyor.

7. PRESTİJ

canom yazdı:

PRESTİJ
    Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra'da başlar. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (Hugh Jackman) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (Christian Bale) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla'nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek... Herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. El çabukluğuyla sunulan sarsıcı sürprizlerle dolu film; inancın güvenin ve mümkün olanın en uzak, en karanlık sınırlarının keşfedildiği heyecan dolu bir dünyaya dalar.

bu foruma benden başka yazan yok
    Ben beğendim filmi, öneririm izlemeyenlere.

Kız Kardeşimin Hikayesi

Beğendim ve üzüldüm

Başrol Oyuncuları:Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin, Thomas Dekker, Joan Cusack
    Bu film hakkında ilk söylemem gereken cümle; gerçekten muhteşem bir film. Seyircisini hüzünlendirirken ayrıca da düşündüren bir film. Küçük kızımızın(Abigail Breslin) düşüncelerinden annesinin durumuna ve kanserli kızın acısına kadar tüm noktalar çok güzel aktarılıyor. Ablası(Cameron Diaz) için Dünya’ya getirilen Anna ilik nakli için birçok ameliyattan geçiyor. Çok dram yüklü bir film.

Cennetimden Bakarken – The Lovely Bones

Gece 2'de seyretmeye başladım ,şöyle bir bakacaktım güya .Saat 4 idi bittiğinde

Sonlara doğru biraz sıkıldım ama fena değildi işte .

26 Şubat'ta vizyona giriyormuş. Önceden seyretmek hoş oldu

Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)
    Yapım: 2009 ~ ABD , İngiltere , YeniZelanda
    Tür: Dram , Fantastik , Gerilim , Korku
    Yönetmen: Peter Jackson
    Senaryo (Kitap): Alice Sebold
    Görüntü Yönetmeni: Andrew Lesnie
    Görüntü Yönetmeni: Brian Eno
    Dağıtım: UIP Filmcilik
    Süre: 2 saat 19 dk

Oyuncular: Mark Wahlberg , Rachel Weisz , Susan Sarandon , Saoirse Ronan , Stanley Tucci

Filmin Konusu:Alice Sebold‘un 2002 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Lovely Bones filminin yönetmen koltuğunda Peter Jackson‘ı görüyoruz. Başrolleri Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz ve Susan Sarandon paylaşıyor.

Filmin konusu : 14 yaşında bir cinayete kurban giden Susie Salmon cennete gitmiştir. Bu yeni evinden yaşayanların dünyasını izlemektedir. Ölümünden sonra Susie aşağıda onsuz sürüp giden yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlerken, bir taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. Cennetteki yaşama alışmaya çalışan ve burada birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşan Susie yaşayanların dünyasına ait anılarını unutamaz. Küçük kız giderek iki dünya arasında kalmaya başlar.

Julie&Julia

Sunlardan herhangi birini seviyorsaniz bu filmi seversiniz:
    - Yemek yemeyi
    - Yemek yapmayi
    - Yemek yapilmasini seyretmeyi
    - Internet/bloglari
    - Esprili filmleri, guzel film muziklerini

Ben cok begendim. Su gibi vakit gecti. Meryl Streep bile ilk defa "intiharin esinde depresif bir kadinim" rolunden sıyrılmıs ve teatral eglenceli bir karakteri canlandirmis.

Tavsiye ederim. Ama insan cok acikiyor filmi seyrederken