71. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2161697071727381 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 701 ile 710 arasındakiler gösteriliyor.

Re: STAG NIGHT

IMDB Puanı:4.9/10
    Yapım:2009 ~ ABD
    Tür:Gerilim, Korku
    Yönetmen:Peter A. Dowling
    Senaryo:Peter A. Dowling
    Konusu : Bir grup amerikalı genc eğlence mekanından atılır ve başka bir eğlence mekanına giderken metroyu kullanırlar.. metro da 2 güzel bayanla tanıştıktan sonra metronun tesadüf eseri bir anlık kırmızı ışıkta durup kapılarını açmasının ardından 2 kız 4 erkek dışarı çıkarlar. metro kapıları kapatır gider ve dehşet dolu dakikalar o andan sonra başlar..

Geçen gün izledim kan vahşet sevenler için süper bir film ben beğendim

2. Re: ACCIDENTAL HUSBAND

Vaktiniz var ama izleyecek filminiz yoksa izleyin. Ama onun disinda cok tavsiye edebilecegim bir film degil. Colin Firth'in hatirina izledik. :roll:

Re: ALVİN VE SİNCAPLAR 2

Mügeyle bizde izledik c.tesi akşam pek sevdi :P tekrar gitmek istiyor..
    _begonvill_ yazdı:

4. Kızkardeşimin Hikayesi

Lösemi hastası bir kız ve ailesi...
    Gözyaşlarıma hakim olamadım seyrederken...çok çok hüzünlüydü.

:2009 ~ ABD Türram, Psikolojik Yönetmen:Nick Cassavetes Senaryo:Nick Cassavetes, Jeremy Leven Senaryo (Kitap):Jodi Picoult Yapımcı:Mark Johnson, Chuck Pacheco, Mendel Tropper, Scott Goldman, Stephen Furst Görüntü Yönetmeni:Caleb Deschanel Müzik:Aaron Zigman Dağıtım:Warner BrosFilmin Websitesi:www.mysisterskeepermovie.com

la_belle yazdı:

Lösemi hastası bir kız ve ailesi...
    Gözyaşlarıma hakim olamadım seyrederken...çok çok hüzünlüydü.

:2009 ~ ABD Türram, Psikolojik Yönetmen:Nick Cassavetes Senaryo:Nick Cassavetes, Jeremy Leven Senaryo (Kitap):Jodi Picoult Yapımcı:Mark Johnson, Chuck Pacheco, Mendel Tropper, Scott Goldman, Stephen Furst Görüntü Yönetmeni:Caleb Deschanel Müzik:Aaron Zigman Dağıtım:Warner BrosFilmin Websitesi:www.mysisterskeepermovie.com

Vizyondayken sinemada izlmeiştik Neslihanla ..

İnanılmaz etkilendik (
    Nefis bir film gerçektende ..

laledevri yazdı:
    Mügeyle bizde izledik c.tesi akşam pek sevdi :P tekrar gitmek istiyor..
    _begonvill_ yazdı:

tam Mügeye göre zaten

Alp' de babasıyla Cumartesi akşamı izlemeye gitti.

Çok beğenmiş.....

Baba oğul sinema keyfi yaptılar...
    _begonvill_ yazdı:

Mert bugun arkadası ve babalarıyla sinemada izledi bu filmi.
    1.sini çok sevmişti.Bundan da pek keyifli çıktı .
    Müzikkli danslı filmleri seviyor .
    DVD si çıkınca kesin ,alıp evde de bıkana kadar izleyeceğiz belli oluyor ))

Filmin Özeti

Alvin ve arkadaşları Simon ve Theodore artık birer pop yıldızı olmuştur. Dave’in yeniyetme yeğeni Dave’le ilgilenme işi onlara düşmüştür. Dave’in okuduğu okulun müzik programı için bir yarışma düzenlenecektir ve sincaplara da katılmaları için teklif götürülür.

Alvin ve arkadaşları yarışmaya katılmaya karar verirler, ancak karşılarındaki grubu görünce şaşırmaktan kendilerini alamazlar. Alvin ve arkadaşları ile yarışacak olan The Chipettes’e Brittany, Eleanor ve Jeanette adında üç dişi sincap mensuptur. Aralarında müzik ve romantizm dolu bir rekabet başlar...

Re: ACCIDENTAL HUSBAND

ladybug yazdı:

Vaktiniz var ama izleyecek filminiz yoksa izleyin. Ama onun disinda cok tavsiye edebilecegim bir film degil. Colin Firth'in hatirina izledik. :roll:

ben jeffrey dean morgan hatrına izlemiştim derdim eğer sadece bir hatır için olsaydı ama genel olarak eğlenceli bir filmdi, burada da tavsiye ettiğim gibi uma thurman'ı romantik komedide izlemek değişik bir deneyim oldu

Perşembe günü görmüştüm forumda, dün Eylül'e sinema teklif ettim, kabul etti

gittik, izledik, çok beğendi, ben biraz sıkıldım ama bazı sahnelerde de kahkaha ile güldüm
    Eylül'ün çok fazla beğendiği her halinden ve akşam tüm gece sincaplardan bahsetmesinden belli idi

_begonvill_ yazdı:

Mert bugun arkadası ve babalarıyla sinemada izledi bu filmi.
    1.sini çok sevmişti.Bundan da pek keyifli çıktı .
    Müzikkli danslı filmleri seviyor .
    DVD si çıkınca kesin ,alıp evde de bıkana kadar izleyeceğiz belli oluyor ))

Filmin Özeti

Alvin ve arkadaşları Simon ve Theodore artık birer pop yıldızı olmuştur. Dave’in yeniyetme yeğeni Dave’le ilgilenme işi onlara düşmüştür. Dave’in okuduğu okulun müzik programı için bir yarışma düzenlenecektir ve sincaplara da katılmaları için teklif götürülür.

Alvin ve arkadaşları yarışmaya katılmaya karar verirler, ancak karşılarındaki grubu görünce şaşırmaktan kendilerini alamazlar. Alvin ve arkadaşları ile yarışacak olan The Chipettes’e Brittany, Eleanor ve Jeanette adında üç dişi sincap mensuptur. Aralarında müzik ve romantizm dolu bir rekabet başlar...

10. Re: PRIME

Uma Thurman'i o zaman bir de Prime'da izle. Ben bunu daha cok begendim.

Cok komik sahneler vardi. Meryl Streep cok iyiydi. Sadece bitisi hosuma gitmedi pek.

Not: Kill Bill Vol.3 cekilecekmis. Gosterime 2014'de giriyor.

medip yazdı:
    ladybug yazdı:

ben jeffrey dean morgan hatrına izlemiştim derdim eğer sadece bir hatır için olsaydı ama genel olarak eğlenceli bir filmdi, burada da tavsiye ettiğim gibi uma thurman'ı romantik komedide izlemek değişik bir deneyim oldu