ay bana ögk geldi hediyeden .. artik hediye olayini yasakliycam valla..
ay bana ögk geldi hediyeden .. artik hediye olayini yasakliycam valla..
Annem bugun ısrar etti,çıkıp bişeyler alalım diye.
ama hiç canım istemedi,
evde o kadar çok oyuncak var ki(bir oda dolusu lego hariç) gak geldi bana oyuncaktan,
kitap desen sanmam ki okusunlar,
sanırım hediye almıycam
Günlerdir dolaylı olarak sayıklıyordu UGG çizme diye.Ben de almamakta direniyordum.
Cumartesi akşamı babamız olaya el koydu ve neyseki Mark Spencerda taklidini bularak aldık bir tane.Bir mutlu oldu anlatamam.Yılbaşı hediyen bu dedik oldu bitti.
Eskiden bizde de vardı hediyeleşme.Ben severim hediye vermeyi...Ama çocukların istekleri bitmiyor ki.İnanç Notebook istiyor,Kıvanç hertürlü oyuncak.Çünkü hiç biri onda yokmuşşş..
Şimdi doğum günü dışında hediye almak yok..
Benden kştap istedi, 6 tane masal ve hikaye kitabı aldım..
Babasıda Pazar günü MP4 müzik çalar aldı.....
Hergün bişi istiyor Tv' de ne görse Anne bana bundan alırmısın diyor bende hep alırım diyorum geçen sünger bob krizi tuttu babası hemen gitti aldı bende güzel pembe bi eşortman takımı aldım yeni dünde arkası silgili pembe üstünde bebek resimleri olan kurşun kalem istiyodu akşam onu bulursam alıcam
Şimdilik sadece resmini koyacağım herhalde piyano ya da org araştırıyorum da
kız da geçen oyuncak firmasının kataloğunda akülü arabalardan görmüş ; " anne bunu al " dedi, düşünceli kızım bir tane de abisine beğendi
Yatıyo kalkıyo Optimusprime diyo.Onu alacağız.
Yılbaşında hediye verme uygulamamız yok Allahtan
Ama hastalığı sırasında iğnelerini ağlamadan olması ve mızmızlanmaması karşılığında ,kumbarada biriktirdiği 200 tl nin üzerini tamamlayarak bir PSP alacağıma söz vermiştim..
Şimdi uygun bir PSP arıyorum..
Sadece doğumgününde hediye alıyorum ben..
ahh ahh aynen
kendimi tuketim canavari gibi hissediyom
sona sagima soluma bakinca azcik rahatliyom bu sezon boylke fus diye
bende memete,emreye,anneme,arkadasima,arkadasimin esine,elife,ipeke,arkadasimin annesine aldim bitti
ama bakin su ise bugunde elifkonun dogum gunu bide onu alcam,emreyede yeni dogum gunu hediyesi yaptimdi,donem gecme hediyesi de aldimdi
ohaa diyorum kendime
blueblue yazdı:
Off off ne sen sor ne ben soyleyeyim
Cocuklara hediye. (oyuncak)
Esime hediye.
Esimin dogumgunu cocuklardan ve benden hediye.
Bakicinin dogumgunu. Topluca bizden hediye.
Cesitli ortamlarda cekilis yaptik. Onlara da hediye.
Illa ki de yakin arkadaslarima kirmizi don alirim. O da ayri bir is.
Battim ki ne battim. Dun Capitol'e gittim. SAbah 10:00-12:00 arasi non stop alisveris yaptim Hepicigini bitirdim. Ben cikarken akin akin insan giriyor, park yeri icin birbirlerini hırpaliyorlardi.